giwrgosplat 15 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):1χ50χ50x60 καθαρά 150χ50χ50Συνολικά Λίτρα:450 400 περίπου καθαράSump (λίτρα):οχιΟργανισμοί: οχιΦυτά:2 anubiasΨάρια:4 frontosa 1 polypterus ornatipinis 2 senegal και 2 pleco 1 tropheus red moliroΆλλα είδη:Διακοσμητικά υλικά Φόντο: μαύρο χαρτόνιΠέτρες: 2 νταμάρια από την κάθε μεριάΞύλα:1 μικροΆλλα διακοσμητικά :ΥπόστρωμαΒυθός: γκρίζα άμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 τ5Διάρκεια φωτισμού:6 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: eheim 2215 600l/h aquanova 1500Θέρμανση/ Ψύξη:Θερμοστάτης 300w kai 2 ανεμιστηρες για ψύξηΛίπανση:οχιΠαροχή CO2:οχιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:δωχιο αναπλήρωσης με φλωτερΔιατροφή:tropical CARNIVORE , tropical TANGANYIKA , tropical SPIRULINA και ζωντανη τροφη γαριδας και κατεψ..ψαριΠαράμετροιpH:7.5-8Γενική σκληρότητα (GH):8-9Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):13Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):10Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):σταθερη στους 26,8-27 με controlerΣυντήρησηΑλλαγές νερού:20% την εβδομάδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 15 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ μπερδεμενη ιστορια το ενυδρειο σου! Η ψαροσυνθεση σου ειναι λιγο καπως! Ποσο καιρο τρεχει ετσι; Δεν μπορω να το δω καλα γιατι η φωτο ειναι μικρη αλλα αυτο εκει πανω δεξια τι ειναι; Παντως τα ψαρια φαινονται ομορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 15 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Γιωργο αν μπορεις βγαλε καμια καλυτερη φωτο,δεν πολυφαινετε το ενυδρειο σου.Κανε συσκοτιση στο δωματιο κ ασε μονο το φωτισμο του ενυδρειου.Το τροφεους δεν πολυκολαει εκαι μεσα,εγω θα το εδινα.Τωρα για τις φροντοζες με τις πολυπτερους σαν συγκατοικιση θα μας πουν οι εμπειροτεροι.Α,επισης εχεις κ καταπληκτικες πετρες ρε φιλε,απο ποιον τις πηρες?Χαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat 15 Δεκεμβρίου 2014 Author #5 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Τα tropheus τα εχω βαλει αγγελια για να τα διωξω για το λογο οτι ειναι φυτοφαγα και δςν πανε κατι που δεν μου ειχαν πει οταν τα αγοραζα..αλλο αυτο εχω βρει να τα δωσω παντως οσο για τους πολυπτερους μου αρεσουν ποκυ σαν ψαρια γιαυτο και τα εβαλα και ειναι κοντα στο νερο που θελουν οι frontosa..ο ornatipinis ειναι απο tanganyika κιολας τωρα οι σενεγαλεζοι διαβασα οτι ειναι σχεδον σε ολη την αφρικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosplat 15 Δεκεμβρίου 2014 Author #6 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Γιωργο αν μπορεις βγαλε καμια καλυτερη φωτο,δεν πολυφαινετε το ενυδρειο σου.Κανε συσκοτιση στο δωματιο κ ασε μονο το φωτισμο του ενυδρειου.Το τροφεους δεν πολυκολαει εκαι μεσα,εγω θα το εδινα.Τωρα για τις φροντοζες με τις πολυπτερους σαν συγκατοικιση θα μας πουν οι εμπειροτεροι.Α,επισης εχεις κ καταπληκτικες πετρες ρε φιλε,απο ποιον τις πηρες?Χαχα... χαχα εκαναν ενα 6ωρο ταξιδι και μου ηρθαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα και απο μενα! φιλε μου οι φροντοζες δεν τεριαζουν με τα υπολυπα ψαρια.... και το τροφεους που ειναι απο τανκανυκα ειναι ακρος φυτοφαγο ενω οι φροντοζες σαρκοφαγες... ειναι καταδικασμενο απο την διατροφη να παθει bloat.... τωρα το στησιμο με της πετρες καλουτσικο ειναι .... βγαλε της ριζες γιατι θες σκληρο νερο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος