Sakisdraminos 13 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκιναω αυριο να κολαω το ενυδρειο θα εχει διασταση 50*31*45υψος... ειχα κατι τζαμια και ειπα να τα κολησω! Το ενυδρειο θα εχει μονο LPS και softies! δεν θα ειναι υψηλων απαιτήσεων μιας που το 1ο ρεεφ μου τρεχη με μεγαλη ταχυτητα! επισις θα δοκιμασω να βαλω τραγανα αντι για τροπικο βραχο!!! δεν εχω βρει ακομα φωτιστικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 13 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκιναω αυριο να κολαω το ενυδρειο θα εχει διασταση 50*31*45υψος... ειχα κατι τζαμια και ειπα να τα κολησω! Το ενυδρειο θα εχει μονο LPS και softies! δεν θα ειναι υψηλων απαιτήσεων μιας που το 1ο ρεεφ μου τρεχη με μεγαλη ταχυτητα! επισις θα δοκιμασω να βαλω τραγανα αντι για τροπικο βραχο!!! δεν εχω βρει ακομα φωτιστικο... Καλη αρχη να εχεις φιλε στο νεο ενυδρειο.... Την τραγανα να την βράσεις καλα και να την ξεράνεις πριν την βαλεις στο ενυδρειο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #3 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω φιλε προσπαθω να ξεχορισω τα ενυδρειο το "μεγαλο" θα το κανω μονο με σκληρα! Η τραγανα ειναι εδω και 6 μηνες στο μπαλκονι!!!! 1α πρεπει να κολησω ενυδρειο και βραχο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλη αρχη λοιπόν να σου πανε ολα καλα και με πολλες φωτογραφιες στην πορεία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #5 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 αν και δεν εχω καλη καμερα κατι θα κανουμε φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Καλη αρχη Σακη ,τα lps θα σε αποζημιωσουν με την κινηση τους την ομορφια τους την ευκολια τους και οχι μονο.Σωστη επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #7 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλη αρχη Σακη ,τα lps θα σε αποζημιωσουν με την κινηση τους την ομορφια τους την ευκολια τους και οχι μονο.Σωστη επιλογη. Ευχαριστω! Εχω καποια κοραλια που με το καλο μολις γινει το ενυδρειο και δουλεψει λιγο θα τα βαλω μεταφερω κατευθειαν!!!! τωρα θελω να βρω μερικα κοματια ακομα αλλα σιγα σιγα! προτερεοτιτα εχει το φωτιστικο που μαλλον θα παρω απο E-bay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλη αρχη με το νεο ενχειρημα Τι φωτιστηκο σκευτεσαι απο ebay; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 14 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #10 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλη αρχη Thanks!!!! Καλη αρχη με το νεο ενχειρημα Τι φωτιστηκο σκευτεσαι απο ebay; Ευχαριστω φιλε! φωτιστικο θελω κατι οικονομικο μιας που τα κοραλια δεν εχουν απαιτήσεις. Μια λυση ειναι να παρω απο εδω 2 15βατα προβολακια ή 27w http://oceantech.gr/shop/bridgelux-power-led-reef-lamp/ Δευτερη επιλογη ειναι να βρω κατι αλλο απο E-bay αλλα χθες που κοιτουσα δεν μου αρεσε κατι. Φυσικα παντα μιλαμε για λεντ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs89 15 Δεκεμβρίου 2014 #11 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Άντε καλή αρχή και από μένα, εάν και τα έχουμε πει και από το τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος