mageiras293 13 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 εγινε κι αυτο ολο γκαντεμια το σκιμμερ ειναι το γνωστο της aquqloby (αυτο που ειναι αντιγραφη της deltec) πηγα να το καθαρισω ξαι μου επεσε απο τα χερια και εσπασε ο πατος και το πλαινο ξερει κανεις να το φτιάχνει οπως ξέρω ο παρασκευας τα κανει αυτα που μπορω να τον βρω ? αν εχει καποιος το τηλ του ας στειλει με πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #2 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 καποιο site που τα εχουν συτα τα σκιμμερ παιδια? νομιζω εδω ελλαδα εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 14 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω απο τι πλαστικο ειναι το σκιμμερ, αλλα αν εχει να κανει με plexiglass περνεις απο το φαρμακειο χλοροφορμιο και κολλας οτιδηποτε εχει σπασει... αν ειναι πλαστικο με καποια κολλα 2 συστατικων για πλαστικα και θα εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Βαλε χαετο στο σαμπ και τελιωσες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #5 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω σαμπ.πλαστικο ειναι απλο.ελεγα να παρω απο σιδηρουργικα μια κολλα μη τοξικη και να κολησω αλλα εχει σπασει πολυ ασχημα και σε πολλα σημεια ακομη και το δοχειο εσπασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 14 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 φιλε βαλε μια φωτο κατι θα βρουμε μην ανχονεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω απο τι πλαστικο ειναι το σκιμμερ, αλλα αν εχει να κανει με plexiglass περνεις απο το φαρμακειο χλοροφορμιο και κολλας οτιδηποτε εχει σπασει... αν ειναι πλαστικο με καποια κολλα 2 συστατικων για πλαστικα και θα εισαι οκ. χλοροφορμιο δε πουλανε !!!!!!! εχει κολλα που κολλαει μονο plexiglass και το σκιμερ που λεει το παλικαρι ειναι απο plexi Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 14 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 χλοροφορμιο δε πουλανε !!!!!!! γιατι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 (edited) χλοροφορμιο δε πουλανε !!!!!!! εχει κολλα που κολλαει μονο plexiglass και το σκιμερ που λεει το παλικαρι ειναι απο plexi Χαρι χλωροφθορμιο νομιζω λεγεται και η κολλα για το πλεξι, αλλα ειναι ακριβουτσικη αλλα κανει καλη δουλεια...Φιλε μαγειρα βαλε μερικες φωτο να δουμε ποσο μεγαλη ειναι η ζημια, μπορει να μην αξιζει να ασχοληθεις... Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #10 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 οκ βαζω φοτο σε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Δεκεμβρίου 2014 #11 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 γιατι?? εχει απαγωρευθει λογο βιασμων !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 14 Δεκεμβρίου 2014 #12 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Χαρι χλωροφθορμιο νομιζω λεγεται και η κολλα για το πλεξι, αλλα ειναι ακριβουτσικη αλλα κανει καλη δουλεια... Φιλε μαγειρα βαλε μερικες φωτο να δουμε ποσο μεγαλη ειναι η ζημια, μπορει να μην αξιζει να ασχοληθεις... οχι φιλε καμια σχεση !!!!! το ενα με το αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Δεκεμβρίου 2014 #13 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 οχι φιλε καμια σχεση !!!!! το ενα με το αλλο Δεν ξερω, απλα το λεω δεν εχω φτασει ακομα να κολλαω πλεξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 14 Δεκεμβρίου 2014 #14 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 εχει απαγωρευθει λογο βιασμων !!!!! δεν το ξερω αυτο. παντος στο νησι μια χαρα το πουλανε. δεν με ρωτησαν καν τι το θελω. ειναι πολυ φτηνο και συμφερει σε σχεση με τις κολλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 14 Δεκεμβρίου 2014 #15 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια κατα τύχη έπεσα πάνω στο θέμα σας και διάβασα μερικά αν όντως το skimmer ειναι απο plexi μπορείς να το κολλήσεις με χλωροφόρμιο και το πουλάνε σε οποιοδήποτε Μαγαζι που πουλάει χημικά το κοστος του ειναι περίπου αν θυμάμαι 5-8ευρω το λίτρο πες ξέρω ένα Μαγαζι στον πειραια και ένα στο κέντρο της Αθηνας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 14 Δεκεμβρίου 2014 #16 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον επειδή εχετε μπλεχτεί..... 1.Χλωροφόρμιο πουλάνε στην Αθηνα. 2.Η Κόλλα η αντίστοιχη που κολλάει πλπλέξειναι η εποξική 2 συστατικών (πχ της bison ειναι σαν gel και οχι δεν εχει σχέση με την εποξικη 2 συστατικών σαν πλαστελίνη που βάζουμε στα ενυδρεία....) 3.Φιλε mageiras293, εσυ που λες οτι μπορούμε να βρούμε το σώμα αυτού του skimmer? Σε οποιο μαγαζί συνεργάζεστε με τον Έλληνα αντιπρόσωπο της Deltec βέβαια..... Τα περισσότερα μαγαζιά που εχουν βήμα εδω, συνεργάζονται με τον Έλληνα αντιπρόσωπο της Deltec, και μπορούν να σου φέρουν ανταλλακτικά για να σε εξυπηρετήσουν, όπως θυμάμαι οτι έγινε και με τον harris samos που έψαχνε το pin win impeller για την maxijet του mce 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #17 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 τωρα που το βλεπω πιο ψυχραιμα γιατι εχθες ημουν καπως ειναι χειροτερο εσπασε ο πατος και λειπουν και κοματια στην γωνια 2 κοματια (ολα τα αλλακοματια τα εχω) εσπασε και το δοχειο ,,,μεσα στο δοχειο το διαγωνειο πλαστικο και στο πλαι (αυτα κολανε) στη τελευταια φοτο ειναι παλι ενα σκιμμερ aqualobby σαν το mce 600,,,,,αυτο που εσπασε ειναι πιο μικρο και ειναι σαν το mce 300 αυτο το σκιμμερ το πηρα απο ενα φιλο για λιγες μερες μεχρι να δω τι θα κανω ελεγα ομως να το παρω αλλα παλι γκαντεμια κανει θορυβο σαν τρακτερ,,,,οχι το τρακτερ ειναι ησυχο και επειδη η αντλια ειναι πιο δυνατη πεταει το νερο με πολυ πιεση μεσα στο ενυδρειο και κανει πολλες μπουρμπουλυθρες (αντε τις μπουρμπουλυθρες θα βρουμε ενα τροπο να λυθει ,,,το αλλο ομως μονο να αγορασω την λευκη αντλια )παλι λεφτα ,,,,εκει που τα πηρα ολα και πηγενα μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #18 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον επειδή εχετε μπλεχτεί..... 1.Χλωροφόρμιο πουλάνε στην Αθηνα. 2.Η Κόλλα η αντίστοιχη που κολλάει πλπλέξειναι η εποξική 2 συστατικών (πχ της bison ειναι σαν gel και οχι δεν εχει σχέση με την εποξικη 2 συστατικών σαν πλαστελίνη που βάζουμε στα ενυδρεία....) 3.Φιλε mageiras293, εσυ που λες οτι μπορούμε να βρούμε το σώμα αυτού του skimmer? Σε οποιο μαγαζί συνεργάζεστε με τον Έλληνα αντιπρόσωπο της Deltec βέβαια..... Τα περισσότερα μαγαζιά που εχουν βήμα εδω, συνεργάζονται με τον Έλληνα αντιπρόσωπο της Deltec, και μπορούν να σου φέρουν ανταλλακτικά για να σε εξυπηρετήσουν, όπως θυμάμαι οτι έγινε και με τον harris samos που έψαχνε το pin win impeller για την maxijet του mce 300 μαλλον εγινε παρεξηγηση εγω νομιζα οτι αυτο το σκιμμερ το κανει καποιος ελληνας οχι οτι ειναι προιον απο το εξωτερικο και οταν θελουμε καποια ανταλλακτικά μιλαμε με Έλληνα αντιπρόσωπο της Deltec δεν ξερω που μπορουμε να βρούμε το σώμα αυτού του skimmer γιαυτο ρωταω εσας και να ρωτησω αν συμφερει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 14 Δεκεμβρίου 2014 #19 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Όπα, η DCS 600 που ειναι η αντλία του MCE 600 εχει πολυ ΜΕ δύναμη για ενα σκιμμερ με μικρότερο σώμα.... Για αυτο και η Deltec πήγε και εκανε το ενδιάμεσο μοντέλο το MCE 600 και του MCE 300, που το ονόμασε MCE 400, εχει τελείως διαφορετική αντλία απο τα 2 αλλα, και 1 χρόνο που το εχω τώρα, απλα σκίζει.... http://www.aquazone.gr/forums/topic/91178-aiaaueieoc-skimmer-aadheoyeioo-deltec-mce-400/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #20 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Όπα, η DCS 600 που ειναι η αντλία του MCE 600 εχει πολυ ΜΕ δύναμη για ενα σκιμμερ με μικρότερο σώμα.... Για αυτο και η Deltec πήγε και εκανε το ενδιάμεσο μοντέλο το MCE 600 και του MCE 300, που το ονόμασε MCE 400, εχει τελείως διαφορετική αντλία απο τα 2 αλλα, και 1 χρόνο που το εχω τώρα, απλα σκίζει.... http://www.aquazone.gr/forums/topic/91178-aiaaueieoc-skimmer-aadheoyeioo-deltec-mce-400/ πραγαμτικα ειναι πολυ ωραιο,το διαβαζα πριν το θεμα,,,απο θορυβο??? Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2014 - mageiras293 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #21 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 πραγαμτικα ειναι πολυ ωραιο,το διαβαζα πριν το θεμα,,,απο θορυβο??? τωρα ειδα και το βιντεο για το θορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 14 Δεκεμβρίου 2014 #22 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Και μην νομίζεις η Deltec δεν ειναι καμιά χαζή να αφήσει τα προϊόντα της να αντιγράφονται τοσο εύκολα.... Καποιο μυστικό εχει στο μαγική της.... Για αυτο και τα diy mce 600 δεν είχαν την ίδια απόδοση με τα original που τα σύγκριναν μέλη μεταξύ τους σε παλαιότερες συζητήσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 14 Δεκεμβρίου 2014 #23 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Φίλε κολλάει πολύ εύκολα, λογικά είναι πλεξιγκλάς και κολλάει με χλωροφόρμιο, το αγοράζεις από φαρμακείο (ο φαρμακοποιός μου, μου είπε πως μπορούσε να μου φέρει με 20 Ευρώ το λίτρο, αλλά άλλα παιδιά βρήκαν και μικρότερες ποσότητες) ή από εδώ με 10 Ευρώ το λίτρο http://www.kalochem.gr/product/2257/%CF%87%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BF-100ml,-200ml,-1lt,-30kg,- ή μπορείς να το κολλήσεις με κόλλα bisson για σκληρά πλαστικά που κολλάει πολλά είδη πλαστικών http://www.praktiker.gr/p/kolla-gia-sklira-plastika-bison-25ml-16878 αν είναι πλεξιγκλάς (που μάλλον είναι) και το κολλήσεις με χλωροφόρμιο , σε μισή ώρα το βάζεις στο ενυδρείο αλλιώς με κόλλα bisson σε 24 ώρες, να το πλύνεις όμως πολύ καλά και να το στεγνώσεις πολύ καλά πριν το κολλήσεις για να πιάσει καλά η κόλλα ακόμα και κομμάτι να έχασες μπορείς εξωτερικά να βάλεις άλλο αρκεί να έχεις 3-4 χιλιοστά χώρο. Είσαι και μακριά, αλλιώς πεταγόσουνα μέχρι εδώ, θα στο κόλλαγα και σε 10 λεπτά θα ήταν έτοιμο Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2014 - takis_gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 15 Δεκεμβρίου 2014 Author #24 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 πλεξιγκλας ειναι μου δίνεις αρκετο κουραγιο αφου λες οτι σε λεπτα θα ηταν ετοιμο αρα θεωρεις οτι ειναι ευκολο και οτι γινεται,,,μακαρι να ημουν κοντα,,,θα προσπαθησω να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 15 Δεκεμβρίου 2014 #25 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 πλεξιγκλας ειναι μου δίνεις αρκετο κουραγιο αφου λες οτι σε λεπτα θα ηταν ετοιμο αρα θεωρεις οτι ειναι ευκολο και οτι γινεται,,,μακαρι να ημουν κοντα,,,θα προσπαθησω να το κανω Φίλε μου , για το χόμπι ασχολήθηκα πολύ με κατασκευές από πλεξιγκλας και για αυτό σου το λέω, πάρε ιδέες και τεχνικές να δεις http://www.aquazone.gr/forums/topic/98023-eaoaoeaaoyo-iaa-plexiglass-eadhueea-oesseona-eae-seea-dhieeu/ μέχρι και ολόκληρο ενυδρείο με επενδυση πλεξιγκλας έφτιαξα με καπακι , φίλτρο κλπ http://www.aquazone.gr/forums/topic/97967-eaoaoeaaoth-iyeeiio-aaioaenaassio-aaiuoaaneeiy-thnio/ θεωρώ πως είναι πολύ εύκολο υλικό και διορθώνεις λάθη πολύ εύκολα, οτι χρειαστείς ρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος