almuros 12 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια ...δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα στην σωστη ενοτητα ... Αναζητω καποια ζωντανη τροφη για τα κορυντορακια και τα αλτισπινοζα μου και για να μην αγοραζω κατεψυγμενη σκεφτηκα να κανω μια αποικια με καποια ζωντανη τροφη ...θυμαμαι παλια ειχα γρινταλ ...που μπορω να βρω ? μπορει να μ δωσει καποιος χομπιστας λιγο μπολι να κανω μια αποικια παλι ? Εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο Ολες οι αποψεις δεκτες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Σαν τα γκρίνταλ σε ευκολία συντήρησης δεν νομίζω να υπάρχει κάτι και δεν έχω δει ποτέ ψάρι να μην τα ξεσκίζει. Μπορείς να βρεις είτε από κάποιο συγχομπίστα είτε με παραγγελία απo eBay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #3 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 γκρινταλ οποτε ....και εκτος απο στρωμα τυρφης με τι ταιζουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 13 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 (edited) γκρινταλ οποτε ....και εκτος απο στρωμα τυρφης με τι ταιζουμε ? σκυλοτροφή, γατοτροφή, παλιά ή χαλασμένη ψαροτροφή Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2014 - takis_gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 13 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Και με μικρη ποσότητα ψωμιού εχω επιτυχία... Κανε πειράματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 13 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 εγω τα εχω πανω απο 6 μηνες σε ζεολιθο και πανε καλα! γατοτροφη και καμια φορα διμιτριακα της γυναικας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 13 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 και καμια φορα διμιτριακα της γυναικας! Σωστά, αυτά που έχουν σοκολάτα τα τρώω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 13 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Σωστά, αυτά που έχουν σοκολάτα τα τρώω εγώ ξεχοριζω την σοκολατα οπου και καταβροχθηζω εγω και τα υπολοιπα στην αποικια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Αδερφε γιατι να μην παρεις κατεψυγμενη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #10 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις ...απο φαγητο τωρα θυμιθηκα οτι τους εδινα και κουακερ παλια ...μενει λοιπον να βρω την αποικια...εχω κατεψυγμενη αλλα.δεν ειναι το ιδιο πιστευω την ζωντανη θα την τσακιζουν πιο ευκολα ...υποθετικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 13 Δεκεμβρίου 2014 #11 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 πιστευω την ζωντανη θα την τσακιζουν πιο ευκολα ...υποθετικα παντα Την εξαφανίζουν εν ριπή οφθαλμού, ίσως επειδή βλέπουν κίνηση, γιατι η ζωντανή σπαρταράει Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #12 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 ετσι πιστευω και εγω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος