stav 12 Δεκεμβρίου 2014 #26 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Πάνω σε αυτό,αν πάρω μόνο αρσενικά;Η πρέπει να έχω και τα δυο απαραίτητα; Θα μπορουσες να ζησεις μονο με αντρες(π.χ σε ενα μοναστηρι);Εγω οχι, οποτε αποφασιζεις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 12 Δεκεμβρίου 2014 #27 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Με συγχωρειται ποιος ειπε οτι το σφουγγαρι δεν μπορει να δουλεψει σαν βιολογικο υλικο; Δεν είπα βρε συ πως δεν μπορεί να δουλέψει σαν βιολογικό, το αντίθετο Τακη για να χαλασει ενα σφουγγαρι πρεπει να το κακοποιεις καθημερινα αλλοιως κραταει πολλα χρονια. Κάποια στιγμή και ανάλογα το υλικό μπορεί να χαλάσει και στηρίζεις τη βιολογία σου μόνο σε ένα σφουγγάρι, προτιμώ να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και κάποιες υποτυπώδεις δικλίδες ασφαλείας, και αυτό προτείνω Οσον αφορα για το μπολιασμα του σφουγγαριου ριχνεις επανω του ζουμακι απο σφουγγαρι που εχει βακτηρια και με μικρη ιχθυοφορτωση ξεκινα. Έτσι φοβάμαι πως πολύ λίγα βακτήρια θα μεταφερθούν, γιατί ως γνωστό τα βακτήρια αγκιστρώνονται και εισχωρούν στους πόρους, και πολύ ελάχιστα βρίσκονται στη νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 12 Δεκεμβρίου 2014 #28 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Ο ανθρωπος εχει ενα μικρο ενυδρειο και θα βαλει μερικα γκαπυ(βασικη προυποθεση τιςπερισσοτερες γεννες να τις δινει),γιατι να τον βαζουμε να κανει αγορες που στην παρουσα φαση δεν χρειαζονται;Ετσι αποτρεπουμε τους νεοεισερχομενους στο χομπι να σταματουν(ετσι και αλλοιως χρηματα δεν υπαρχουν).Αμα με το καλο παει σε μεγαλυτερο ενυδρειο με μεγαλυτερη ιχθυοφορτωση παιρνει ενα εξωτερικο φιλτρο και κανει την δουλεια του. Υ.Σ Τακη με παρεσειρες ποτε μου δεν εχω γραψει τοσο πολυ. Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2014 - stav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 12 Δεκεμβρίου 2014 #29 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Ο ανθρωπος εχει ενα μικρο ενυδρειο και θα βαλει μερικα γκαπυ(βασικη προυποθεση τιςπερισσοτερες γεννες να τις δινει),γιατι να τον βαζουμε να κανει αγορες που στην παρουσα φαση δεν χρειαζονται;Ετσι αποτρεπουμε τους νεοεισερχομενους στο χομπι να σταματουν(ετσι και αλλοιως χρηματα δεν υπαρχουν).Αμα με το καλο παει σε μεγαλυτερο ενυδρειο με μεγαλυτερη ιχθυοφορτωση παιρνει ενα εξωτερικο φιλτρο και κανει την δουλεια του. Οπως έχεις δει , πάντα προσπαθώ να κάνω τις πιο οικονομικές προτάσεις με τη καλύτερη και τη πιο μακροχρονια απόδοση Υ.Σ Τακη με παρεσειρες ποτε μου δεν εχω γραψει τοσο πολυ. Πρέπει να γράφεται και εσεις οι παλιοί που και που Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffer 12 Δεκεμβρίου 2014 #30 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 δες στις αγγελίες για εξωτερικό φίλτρο.αργά ή γρήγορα εκεί θα καταλήξεις.δε σου πιάνει χώρο μες το ενυδρείο και έτσι είναι και πιο όμορφο και έχουν και τα ψάρια περισσότερο χώρο να κολυμπανε και βάζεις και μπόλικο υλικό σφουγγάρια siporax ή ότι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scelazar 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #31 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας!Τελικά δεν κρατήθηκα και ξώδεψα τα περισσότερα απο τα εναπομείναντα λεφτά μου στα τέστ!Και τα αποτελέσματα!!! NO3=0 NO2=0 Kh=6-10od Ph=7,2-7,6 cl2=0 NH4<0.05!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 13 Δεκεμβρίου 2014 #32 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας!Τελικά δεν κρατήθηκα και ξώδεψα τα περισσότερα απο τα εναπομείναντα λεφτά μου στα τέστ!Και τα αποτελέσματα!!! NO3=0 NO2=0 Kh=6-10od Ph=7,2-7,6 cl2=0 NH4<0.05!! Χαρτάκια πήρες τελικά ε Την αμμωνία με τι τεστ την μετρησες ; πήρες υγρα τεστ για την αμμωνία ; Ειναι 0,05 ή 0,5 ; Είναι αστρωτο το φίλτρο είναι σίγουρο. Αν θες φερε ενα κουβα να σου δώσω μπιχλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scelazar 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #33 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Χαρτάκια πήρες τελικά ε Την αμμωνία με τι τεστ την μετρησες ; πήρες υγρα τεστ για την αμμωνία ; Ειναι 0,05 ή 0,5 ; Είναι αστρωτο το φίλτρο είναι σίγουρο. Αν θες φερε ενα κουβα να σου δώσω μπιχλα Πήγα να τα πάρω όλα υγρά!Άλλα θα έπρεπε να τρώω ψαροτροφή μέτα και γω για να την βγάλω!Οποτε πήρα χάρτινο τεστ για 6 πράγματα ειναι το easytest 6-1 της jbl και πήρα υργο τέστ στην αμμωνία μονο!Της jbl και αυτό!Ειναι μικρότερο του 0,05 το πιο μικρό που είχε στην κλήμακα!Με την έπομενη πληρωμή ίσως πάρω και φίλτρο πουνα έχει κάδο!Τέλικα να του πάρω τρία θυλικά του guppy-ψάρακα ή όχι ακόμα;Τον έχω κάνει μοναχό που λέει και ο Stav ...Πώς θα καταλάβω οτι έχει στρώσει το φίλτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Δεκεμβρίου 2014 #34 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ασε προς τ παρον τα συνοικεσια και κανε τον ασκητη για λιγο ακομη. Μεχρι να στρωσει το φιλτρο ( με μετρησεις θα το καταλαβεις). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος