vasilis4x4 11 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=hCYlslIJv1M#t=32 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 11 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 Τα σπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 11 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 !!!!!!!!!! Πόσο να στοίχισε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 11 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 !!!!!!!!!! Πόσο να στοίχισε? τα μαλλιά της κεφαλής του, αλλά πείτε μου ποιός δεν θα τα έδινε γι αυτό το αποτέλεσμα ????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 Σε ενα θαλλασινο δεν ειναι τα χρηματα η έστω μονο τα χρηματα. Αυτο το ενυδρειο εχει ΔΟΥΛΕΙΑ, πολυ ΔΟΥΛΕΙΑ που δεν την ρίχνει ο οποιοσδήποτε και το να κολλάμε στα χρηματα μειώνουμε τη τεραστια προσπάθεια που υπαρχει εδω και που αυτο πρεπει να σχολιάζουμε. Ενα απιστευτο ενυδρειο, να το χαίρετε ο τύπος που το εχει γιατι το αξιζει, ωρα να γυρίσουμε στα νάνο reef μας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 τα μαλλιά της κεφαλής του, αλλά πείτε μου ποιός δεν θα τα έδινε γι αυτό το αποτέλεσμα ?????????????????το αποτελεσμα δεν επιτυχανετε μονο με χρηματα,χρειαζετε γνωση,τυχη και προσωπικη προσπαθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 11 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλά χωρίς χρήματα φτιάξτε τέτοιο θηρίο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 11 Δεκεμβρίου 2014 #10 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 απλα respect!!! :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Δεκεμβρίου 2014 #11 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 Χρειάζονται χρήματα. Χωρίς γνώση όμως θα έκανε μια τρύπα στο νερό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 11 Δεκεμβρίου 2014 #12 Share 11 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξει παιδιά, προφανώς κι αν έχει κανείς πολλά χρήματα μπορεί απλά να πληρώσει 3-4 άτομα να του το φτιάξουν κι αυτός μόνο να ταΐζει :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 12 Δεκεμβρίου 2014 #13 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Ε λυσσάξατε με τα χρηματα βρε ελληναρες! Μπηκε ενα ωραιο ενυδρειο και αρχίζουμε σχολια τύπου "αν ειχα λεφτα θα το εκανα και εγω και άλλοι θα μου το προσέχανε και τα λεφτα τα κανουν ολα..". Εδω δεν ειναι fish-only που μπλουμ τα ψαρια μεσα απλα σωστη διατροφή και τερμα. Εδω εχουμε πολλες μορφές ζωης, που πρεπει να ειναι σε ισσοροπια και απαιτησεις που αλλάζουν απο μερα σε μερα. Δηλαδη απο εδω και μπρος οποιο τετοιο ενυδρειο μπαίνει στο aquazone, θα εχουμε τα σχολια τύπου ποσα κόστισε και οχι ποσο ωραιο ειναι; Ενυδρειακο φορουμ ειναι εδω, οχι το Forbes. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 12 Δεκεμβρίου 2014 #14 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Πιανόμαστε από μία κουβέντα και μετά κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Κάποιοι είπαν ότι δεν είναι θέμα τα χρήματα, άλλοι ότι είναι μόνο τα χρήματα. Πάμε πάλι restart ρε παιδιά, ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει, πρέπει να ζορίσουμε τον άλλο να δει αυτό που βλέπουμε εμείς; Η αλήθεια είναι ότι το ενυδρείο είναι μαγεία, μάλιστα μου θύμισε ένα που βλεπω σε εμπορικό κέντρο σε μέγεθος, μόνο που εκείνο είναι fish only και το αποτέλεσμα ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ, τέτοια ομορφιά δεν ξέρω αν την βρίσκει κανείς ούτε στη φύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 12 Δεκεμβρίου 2014 #15 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Πιανόμαστε από μία κουβέντα και μετά κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Κάποιοι είπαν ότι δεν είναι θέμα τα χρήματα, άλλοι ότι είναι μόνο τα χρήματα. Κανεις δεν εκανε την τρίχα, τριχιά. Τριχιά ειναι απο την αρχη οταν αντι να σχολιάστει ενα ενυδρειο καλο η κακο, σχολιάζετε μονο ποσο κόστισε. Ειναι καλο να ξέρουμε να τοποθετουμε τα πραγματα στη σωστη τους βαση και διάσταση, εφόσον σε ενυδρειακο φορουμ γράφουμε.Τωρα οντως στη φυση δεν θα δεις σε δυο κυβικά μετρα τοσα διαφορετικά κοραλια, αυτο ειναι αληθεια, οπως και για ενα ενυδρειο γλυκου νερου, στη φυση δεν θα δεις τοσα ψαρια μαζεμένα σε 80-300-800 λιτρα. Χομπι ειναι και προσπαθείς να βρεις την χρήση τομή μεταξυ της φύσης και του τι ειναι στο ματι αρεστό. Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Δεκεμβρίου 2014 #16 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Υπέροχο ενυδρείο!Εχει χώρο αρκετό,ώστε αν τρέξει καιρό κ όλα πάνε καλά,να δούμε κάποια κοράλια με μέγεθος που θα δούμε στην φυση. Παντως θεωρώ οτι κ στην Ελλάδα υπάρχουν έστω κ λίγα τερατακια ριφ,κ ας μην βγαίνουν στο "φως". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 12 Δεκεμβρίου 2014 #17 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Υπάρχουν και εδώ πολύ καλά ενυδρεία των οποίων οι κάτοχοι δεν ασχολούνται με forum και είναι απίστευτα, σας το λέω γιατί ξέρω μερικά. Τώρα για το ενυδρείο που παρουσιάστηκε είναι φοβερό. Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2014 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #18 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Εχω παθει την πλακα μου!!! Το βλεπω και το ξαναβλεπω σε πληρη οθονη, εχει και ωραια μουσικη Τωρα το ποσο στοιχισε δεν με απασχολει καν, Ενα τεραστιο Μπραβο μονο αξιζει να πουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 12 Δεκεμβρίου 2014 #19 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Ειρηνη υμιν αδερφια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Δεκεμβρίου 2014 #20 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 :bow: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-92: Πραγματικά μένεις άφωνος με αυτό το στολίδι, που για να το φτιάξεις και να το κρατήσεις σε αυτή την κατάσταση θέλει πραγματικά τεράστια αγάπη για το χόμπι και μεράκι ατελείωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 12 Δεκεμβρίου 2014 #21 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Μια ερώτηση δεν μπορεί να κάνει κανείς χωρίς να γίνει σίριαλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 #22 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερο ενυδρειο!! η goniopora που εχεις ειναι τρομερη οχι πως τα αλλα πανε πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 14 Δεκεμβρίου 2014 #23 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχεται δει νομιζω σοβαρα ενυδρεια!!!!!!!!!!!!!! φυσικα και κανω πλακα απλα...respect γνωσεις χρηματα και πανω απο ολα μερακι!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Δεκεμβρίου 2014 #24 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλα ο τυπος δεν παιζετε Δε νομιζω οτι ειναι απαρετητο να ξοδεψε πολλα μπορει ο τυπος να το στησε με φραγκακια και σε μια τριετια να γινε αυτο το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 15 Δεκεμβρίου 2014 #25 Share 15 Δεκεμβρίου 2014 Πανέμορφος ύφαλος γεμάτος ζωή και χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος