nicpapa 12 Δεκεμβρίου 2014 #26 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λόγια. Δυο ερωτήσεις, το ενα : μυρίζει όλο το Σπιτι απο το ενυδρειο (όπως το υπόστρωμα amazonia)ευθύνεται το υπόστρωμα η έκανα κάτι λάθος; Το δεύτερο: παραθέτω εικόνα όσο μπορω πιο καλη και ρωτάω αυτο τα μαύρα πάνω στην Cuba ειναι απο το υπόστρωμα λόγω κυκλοφορίας η απο άλγη; Νομιζω τα υποστωματα της ada πετανε στην αρχη αμμωνια, ισως και για αυτο να μυριζει... Δεν βλέπω κατι στο γρασιδακι... Μιας και δεν εχεις ψαρια μπουμπουνισε το co2 .,.... Στην μεση παντως οι πετρες θελουν λιγο μαζεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 #27 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Πωωω ρε φιλε το ενυδρειο σου ειναι πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #28 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω τα υποστωματα της ada πετανε στην αρχη αμμωνια, ισως και για αυτο να μυριζει... Δεν βλέπω κατι στο γρασιδακι... Μιας και δεν εχεις ψαρια μπουμπουνισε το co2 .,.... Στην μεση παντως οι πετρες θελουν λιγο μαζεμα... Ευχαριστω για την απάντηση. Εχει κάποια μαυραδακια πάνω σαν άλγη ίσως απο το φως που ειναι αρκετό. Ποσο co 2 δηλαδή; Να το βγαλω απο το ph controller και να το εχω ολη μέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #29 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Ισως εδω φαίνεται καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Δεκεμβρίου 2014 #30 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Δεν φαινεται κατι μεμπτο πανω στο γρασιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Δεκεμβρίου 2014 #31 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο, μου αρέσει πολύ το στήσιμο που έχεις κάνει. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #32 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά ερώτηση: τα φώτα τα εχω 14:00 με 20:00 τα δυο και 16:00 με 22:00 τα αλλα δυο σύνολο 8 ώρες αλλα και τα 4 μαζι για 6 ώρες. Ειναι καλα η οχι η φωτο περίοδος; Το co2 αφού δεν εχω ψαρια μεσα να το βάλω ολη μέρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Δεκεμβρίου 2014 #33 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα ειναι η φωτοπεριοδος. Και το διοξειδιο αφου δεν εχεις ψαρια......μπουμπουνισε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #34 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα ειναι η φωτοπεριοδος. Και το διοξειδιο αφου δεν εχεις ψαρια......μπουμπουνισε το!Σευχαριστω πολυ παρασκευα. Συγνώμη που σε πριζω αλλα το μπουμπουνισε το κάντε λίγο πιο σαφές. Ολη μέρα ; Με τα φώτα; Πόσες φυσαλιδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Δεκεμβρίου 2014 #35 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Το ποσες φυσαλιδες θα πρεπει να βαλεις,θελει πειρασματισμο και αναλογα με τις μετρησεις σου. Προσωπικα ριχνω 70 φυσαλιδες σε 40 λιτρα ολο το 24ωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Δεκεμβρίου 2014 #36 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Όντως θέλει πειραματισμό. Αυτό θα το δείς . Γενικά όταν υπάρχουν ψάρια προσέχουμε να μην σκάσουν με το πολύ διοξείδιο. Όταν δεν έχουμε ψάρια μπορούμε να το ανεβάσουμε σε μη επιτρεπτό για τα ψαράκια επίπεδο, δλδ.......................................................να το μπουμπουνίσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Στο δικό μου 70 λτ. όταν το είχα φούλ φυτεμένο με ψάράκια κανονικά, έριχνα 100 φυσ. το λεπτό για να έχω αποτέλεσμα 24ωρο. Τώρα που ελάτωσα αισθητά τη φυτόμαζα το κατέβασα στο 60φυσ/λεπ. 24ωρο φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Δεκεμβρίου 2014 #37 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Σευχαριστω πολυ παρασκευα. Συγνώμη που σε πριζω αλλα το μπουμπουνισε το κάντε λίγο πιο σαφές. Ολη μέρα ; Με τα φώτα; Πόσες φυσαλιδες; Τι λές βρε φίλε, ίσα ίσα νοιώθω και χρήσιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 14 Δεκεμβρίου 2014 #38 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ καλο το αποτελεσμα μπραβο Αλλαξε θεση στο ποτηρακι του co2 και βαλτο κατω απο την εξοδο του φιλτρου για να το παρασυρει η ροη του νερου και να διανεμετε το διοξιδιο παντου να μην χανετε στην ατμοσφαιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 14 Δεκεμβρίου 2014 #39 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ομορφο το αποτελεσμα ποσο μαλλον που ειναι ακομη στην αρχη... σκεψου μηπος δεσεις και κατι πανω στο κορμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 14 Δεκεμβρίου 2014 Author #40 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω όλους και για τα καλα σας λόγια και για τις συμβουλές. Πραγματικα αν δεν υπήρχε το φόρουμ ίσως να μην είχα ασχοληθεί ποτε τόσο σοβαρά είτε απο θέμα ορεξης απο αυτα που είδα αλλα και απο τα άρθρα και τις γνώσεις σας. Μακάρι να παει καλα όλο το εγχείρημα..... Αλλάζω θέση το διάχυτη και βάζω 24 ώρες το co2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 22 Δεκεμβρίου 2014 Author #41 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 10 μερες μετα το στήσιμο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Δεκεμβρίου 2014 #42 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 10 μέρες μετά το στήσιμο;;;; Τι έχεις κάνει ρε φίλε; Μπράβο, πολυ όμορφο αποτέλεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 22 Δεκεμβρίου 2014 #43 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Αδερφε πανεμορφο. Εχω μια μικρη ενσταση για τον κορμο. Εκτος και αν εχεις κατι στο μυαλο σου για αργοτερα με αυτον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 22 Δεκεμβρίου 2014 Author #44 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Αδερφε πανεμορφο. Εχω μια μικρη ενσταση για τον κορμο. Εκτος και αν εχεις κατι στο μυαλο σου για αργοτερα με αυτον.Ευχαριστω παρασκευα! Ναι εχω κάτι στο μυαλό μου για την κορυφή αλλα ακόμα δεν εχω καταλήξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_mac 22 Δεκεμβρίου 2014 #45 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Αξιζε τελικα το υποστρωμα ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 23 Δεκεμβρίου 2014 Author #46 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Αξιζε τελικα το υποστρωμα ε ? Αστα να παν. Χωρίς να θέλω να κανω διαφήμιση, ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο υπόστρωμα.εχει όμως ενα κακό δεν υπάρχει Ελλάδα. Έγινε επεξεργασία 23 Δεκεμβρίου 2014 - akatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Δεκεμβρίου 2014 #47 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα τα παει!Με χαλαει και μενα ο κορμος.. Να πω και κατι για το υποστρωμα..το υποστρωμα δεν ειναι το παν σε ενα φυτεμενο,πρωτα παει ο φωτισμος και το co2 και μετα τα λιπασματα και το υποστρωμα.Οπωτε οτι υποστρωμα και αν ειχες βαλει,απο τη στιγμη που εχεις καλο φως και co2,θα ειχες σχεδον αναλογο αποτελεσμα.Το υποστρωμα απλα μπουσταρει τα φυτα στην αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Δεκεμβρίου 2014 #48 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ καλο το ενυδρειο στον κορμο ισως βαλεις κατι σε ricia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akatos 3 Ιανουαρίου 2015 Author #49 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλη χρονια σε όλους. Καποια φύλα απο την Cuba εχουν καφε χρώμα. Που οφείλεται και πως να το καταπολεμησω; Φωτογραφία θα μπορέσω να παραθέσω αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος