ΣΤΑΜΑΤΗΣ 8 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Αυτές τις μέρες λόγω ασθένειας δεν δούλεψα και σας αφιέρωσα αρκετές ώρες να σας γράφω . Βλέπω οτι είμαι καλά οπότε απο αύριο πάλι δουλειά . Δεν θα έχω το χρόνο να σας απαντήσω όπως θα ήθελα . Θα σας βλέπω όμως στα πεταχτά . Ο λόγος που σας ενημερώνω είναι γιατί έγραψα σε αρκετά θέματα και ίσως κάποιοι να περιμένουν να τους απαντήσω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Περαστικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Περαστικα και καλη επανοδο...... Στο φορουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 9 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Σιδερένιος φίλε μου και μην χάνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 12 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Περαστικά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Σιδερένιος Σταμάτη, καλές γιορτές με υγεία σε σένα και την οικογένειά σου. Τα άλλα εν καιρώ, προέχει η υγεία και η δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #8 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ ! Θα έρθετε στη συνάντηση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 12 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Λίγο δύσκολο Σταμάτη, Σαββάτο είναι δύσκολη μέρα για μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος