george78 8 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα ,εχω βρει ενα ενυδρείο Anubia 1,50χ50χ65. Σε καλή τιμή ( ετσι μου λένε τουλάχιστον ) 420 ευρώ μόνο η γυάλα . Έχετε κάποια πληροφορία για αυτά τα Ενυδρεια ; Ειναι αξιόπιστα ;να σας πω την αλήθεια θα προτιμούσα να αγόραζα jewel αλλα ανεβαίνει πολυ το κόστος . εντομεταξυ έχουμε ΄θεμά΄ με το ύψος του ενυδρείου . Θελω να φτάνει η βάση μαζί με το ενυδρείο max 1.30 .αρα η βάση πρέπει να γίνει παραγγελεια(ειδική ).πρεπει να πάω σε ξυλουργο . Να του πω τι θελω να κανω την βάση αλλα θα μπορούσα να τον εμπιστευόμουνα ; Θα κάνει σωστή δουλειά ; Τέλος μένω στον τρίτο όροφο .λετε να υπάρχει κανενα πρόβλημα με την στατικότητα του κτηρίου ; Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας πανω στα θέματα μου; Σας ευχαριστω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 9 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε μου και εγώ μένω σε τρίτο όροφο πολυκατοικίας και έχω σε βάση 2,0m Χ 0,65m, πάνω από 1,5 τόνο συνολικό βάρος(ΑΛΛΑ, έχει δοκάρι και κολόνα δίπλα και πίσω του!) χωρίς πρόβλημα, τα τελευταία 7-8 χρόνια. Ο τεχνικός που ρώτησα με καθησύχασε και μου ανάφερε για τα σύνθετα και τις μεγάλες βιβλιοθήκες που έχουμε οι περισσότεροι με μεγαλύτερο βάρος... Οσο για το έπιπλο, αν ο ξυλουργός ξέρει τη δουλεία του, δεν θα έχεις πρόβλημα, πες του ότι θα βάλεις βάρος μεγαλύτερο π.χ. 750 κιλά! και πες του να έχει χώρο για να μπούν τα φίλτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα ,εχω βρει ενα ενυδρείο Anubia 1,50χ50χ65. Σε καλή τιμή ( ετσι μου λένε τουλάχιστον ) 420 ευρώ μόνο η γυάλα . Έχετε κάποια πληροφορία για αυτά τα Ενυδρεια ; Ειναι αξιόπιστα ;να σας πω την αλήθεια θα προτιμούσα να αγόραζα jewel αλλα ανεβαίνει πολυ το κόστος . εντομεταξυ έχουμε ΄θεμά΄ με το ύψος του ενυδρείου . Θελω να φτάνει η βάση μαζί με το ενυδρείο max 1.30 .αρα η βάση πρέπει να γίνει παραγγελεια(ειδική ).πρεπει να πάω σε ξυλουργο . Να του πω τι θελω να κανω την βάση αλλα θα μπορούσα να τον εμπιστευόμουνα ; Θα κάνει σωστή δουλειά ; Τέλος μένω στον τρίτο όροφο .λετε να υπάρχει κανενα πρόβλημα με την στατικότητα του κτηρίου ; Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας πανω στα θέματα μου; Σας ευχαριστω .... Οσον αφορά τη στατικότητα δεν θα σου γράψω κάτι μιας και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, αλλά όσον αφορά το ενυδρείο το αγόρασα πριν είκοσι μέρες καινούργιο μαζί με τη βάση του (από γνωστή αλυσίδα) 500 ευρώ. Η ποιότητα του σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει είναι μια χαρά. Είχα και το μικρότερο για τρία περίπου χρόνια και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Το ύψος με τη βάση του ....... είναι λίγο ψηλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Παρτο με κλειστα ματια, πολυ καλο ενυδρειο!! value for money Link to comment Share on other sites More sharing options...
george78 9 Δεκεμβρίου 2014 Author #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Για την βάση τη γνώμη εχετε αν την έφτιαχνα 2-3 cm μεγαλύτερη απο καθε πλευρα ώστε να υπαρχει καποιο κενό για πιο ασφαλές; Ή μηπως ειναι σωστο να γίνει ακριβώς στο μέγεθος του ενυδρειου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει προβλημα και στο ιδιο μεγεθος να ειναι, αισθητικα θα δειχνει καλυτερα Φροντισε η βαση να εχει 4 καθετες κοντρες και παχος μελαμινης 20mm Δες στο google "βαση rio 400" να παρεις μια ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george78 9 Δεκεμβρίου 2014 Author #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει προβλημα και στο ιδιο μεγεθος να ειναι, αισθητικα θα δειχνει καλυτερα Φροντισε η βαση να εχει 4 καθετες κοντρες και παχος μελαμινης 20mm Δες στο google "βαση rio 400" να παρεις μια ιδεα εχω το ριο 2.40 κ σκεφτομαι να του δειξω την βαση κ να μου φτιαξει μια αντιστοιχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 εχω το ριο 2.40 κ σκεφτομαι να του δειξω την βαση κ να μου φτιαξει μια αντιστοιχη Σωστος, απλα δωσε λιγο παχος ακομη, νομιζω του 240 ειναι 1,6cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
george78 9 Δεκεμβρίου 2014 Author #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Σωστος, απλα δωσε λιγο παχος ακομη, νομιζω του 240 ειναι 1,6cm α σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 10 Δεκεμβρίου 2014 #10 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει προβλημα και στο ιδιο μεγεθος να ειναι, αισθητικα θα δειχνει καλυτερα Φροντισε η βαση να εχει 4 καθετες κοντρες και παχος μελαμινης 20mm Δες στο google "βαση rio 400" να παρεις μια ιδεα Οχι μελαμινη,MDF ειναι ποιο γερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 10 Δεκεμβρίου 2014 #11 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 (edited) παρτο, εγω εψαχνα σονι και καλα ριο300 αλλα διαπιστωσα οτι ειναι το ιδιο συν οτι η ανουμπια εχει παραπανο κοντρες ενω το ριο μ οχι πολυ καλο ειναι και eheim αλλα τσουζει η τιμη, δες στις αγγελιες Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2014 - kalmichalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Δεκεμβρίου 2014 #12 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Οχι μελαμινη,MDF ειναι ποιο γερο.Και μασιφ ξυλο να βαλεις ακομη καλυτερα...αλλα μαλλον ανεβαινει το κοστος λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος