Jump to content

Μεγαλα Ψαρια Απο Tanganyika

giwrgosplat

Recommended Posts

Παιδια πειτε μου καμια ιδεα για μεγαλα ψαρια απο tanganyika οπως η frontosa γιατι δεν βρισκω τιποτα !

Για ποσο μεγαλο ενυδρείο ψάχνεις ψάρια;Και όταν λες δεν βρίσκεις,μιλάς για την βιβλιογραφία ή τα καταστήματα; :)

τι σκευτεσαι να βαλεις φιλε μου? παρε μια ιδεα! ---> http://www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/825-dhueioioae-oeniioicaeea-blue-zair-moba/

Ειναι 450 λιτρα εχω 150×50×60 εχω ηδη 4 frontosa με ενα κυριαρχο αρσενικο στα 25 + cm και ψαχνω και κανενα αλλο ψαρι απο τη λιμνη π να ειναι μεγαλουτσικο οπως οι frontosa..ειδα το lamprologus lemairi αλλα δεν το βρισκω πουθενα και ειπα μηπως ξερετε να μου πειτε κανενα αλλο μεγαλο ψαρι!

τι σκευτεσαι να βαλεις φιλε μου? παρε μια ιδεα! ---> http://www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/825-dhueioioae-oeniioicaeea-blue-zair-moba/

ψαχνω επισης και καποια θυληκια frontosa στα 20 cm για τ αρσενικο γθατι το πηρα μεγαλο αλλα δεν βρισκω

Μα είσαι ήδη φορτωμένος μς φροντόζες σε αυτα τα λίτρα.Θα γινει σκοτωμός θεωρώ,αν μπεί κ άλλη μεγαλόσωμη κιχλίδα.Προσωπικά θα αφηνα μόνο τις φροντόζες,ούτε λελεούπι δεν θα εβαζα.

Ποσο καιρο τις έχεις; :)

Μα είσαι ήδη φορτωμένος μς φροντόζες σε αυτα τα λίτρα.Θα γινει σκοτωμός θεωρώ,αν μπεί κ άλλη μεγαλόσωμη κιχλίδα.Προσωπικά θα αφηνα μόνο τις φροντόζες,ούτε λελεούπι δεν θα εβαζα.

Ποσο καιρο τις έχεις; :)

τις μικρες που ειναι γυρω στα 13 με 15 cm 1 με δυο χρονια τη μεγαλη την εχω ενα δυο μηνες την πετυχα απο επιστροφη σε pet shop αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα μου βγουνε αλλα δυο αρσενικα οποτε 3 δεν νομιζω γιαυτο ψαχνω καποιο θυληκο να ανταλλαξω

στα λιτρα που εχεις δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο... δυστυχος πολλες φορες ενυδρεια που για εμας φενονται μεγαλα, για τα ψαρια μας και τις αναγκες τους δεν ειναι...

δεν θα σου πω για μεγαλα ψαρια απο την λιμνη που ξερω, γιατι δεν χωρανε στο ενυδρειο σου.... και στο λεω αληθεια....

στα λιτρα που εχεις δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο... δυστυχος πολλες φορες ενυδρεια που για εμας φενονται μεγαλα, για τα ψαρια μας και τις αναγκες τους δεν ειναι...

δεν θα σου πω για μεγαλα ψαρια απο την λιμνη που ξερω, γιατι δεν χωρανε στο ενυδρειο σου.... και στο λεω αληθεια....

μεγαλο δεν θα μου φαινοτανε το ενυδρειο μου ακομα και να ειχα 10 χιλιαδες λιτρα γιατι οπως και να το κανεις φυλακισμενο ειναι το ψαρι και παλι εσυ μαλλον εχεις φτιαξει τη λιμνη tanganyika σπιτι σουκαι χωραει τα παντα..

ψαχνω επισης και καποια θυληκια frontosa στα 20 cm για τ αρσενικο γθατι το πηρα μεγαλο αλλα δεν βρισκω

εχω μια 20cm blue mimbwe θυλικια αν ενδιαφερεσαι

μεγαλο δεν θα μου φαινοτανε το ενυδρειο μου ακομα και να ειχα 10 χιλιαδες λιτρα γιατι οπως και να το κανεις φυλακισμενο ειναι το ψαρι και παλι εσυ μαλλον εχεις φτιαξει τη λιμνη tanganyika σπιτι σουκαι χωραει τα παντα..

δεν εχω αυτη την στιγμη ψαρια απο την λιμνη απλα ξερω οτι υπαρχουν καποια μεγαλα απο εκει.

παντος το ενυδρειο σου νομιζω οτι ειναι μια χαρα με αυτα τα ψαρια. αν εβαζα κατι θα ηταν καποιο ακομη κοπαδακι μικρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...