Jump to content

Σπειρογράφοι "feather Duster": Τι Είναι; Καλοί Ή Κακοί; Πως Αφαιρούνται;

Recommended Posts

Χαιρετώ όλους τους ενυδρείο-φύλους!τον τελευταίο καιρό έχουν βγει στο φρεσκοστημένο ενυδρείο μου 4-5 πλασματακια όπως αυτό στην φωτογραφεια τα οποια θυμιζουν ειδικα αυτο στην φωτο σαν.... φτερο ξεσκονίσματος (!!!!) Καθως εψαξα στο internet τα λενε σπειρογράφους feather duster... ξερει κανεις τι ειναι αυτα;; ειναι καλα ή κακά; πρεπει να αφαιρεθούν;;; και αν ναι, πως γιατι αμα παω να τα πλησιάσω μαζευοντε μεσα στον βραχο... ευχαριστω πολυ!! :) :)

post-51068-0-76198200-1417792447_thumb.jpg

Ομορφα σκουληκάκια που φιλτράρουν το νερο. Ακακα ειναι, μην τα πειράξεις, βοηθουν στη βιολογία του ενυδρείου σου.

• Like 2

Ομορφα σκουληκάκια που φιλτράρουν το νερο. Ακακα ειναι, μην τα πειράξεις, βοηθουν στη βιολογία του ενυδρείου σου.

+1000

Ευχαριστώ πολύ φίλε Teoxan ! Μου έφυγε ένα άγχος.. να σε καλά! :)

Ειναι πολυ ωραια ζωντανα, να ξερεις ομως οτι δεν ζουνε ευκολα. Στην αρχη του καθε ενυδρειου αν ξεκινήσεις με ζωντανο βραχο, το ενυδρειο γεμίζει αλλα εν καιρώ σχεδον εξαφανίζονται. Θέλουν ιδιαιτερο τάισμα να μείνουν ζωντανα.

• Like 1

+10000 👏👏👏👏

Ειναι πολυ ωραια ζωντανα, να ξερεις ομως οτι δεν ζουνε ευκολα. Στην αρχη του καθε ενυδρειου αν ξεκινήσεις με ζωντανο βραχο, το ενυδρειο γεμίζει αλλα εν καιρώ σχεδον εξαφανίζονται. Θέλουν ιδιαιτερο τάισμα να μείνουν ζωντανα.

Μαριε τι τους ταιζουμε;

Εχω δυο εδω και δεκα μηνες περιπου δεν ταισα ποτε και εχουν γινει τερατακια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...