kartoutsos13 4 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 μπορώ να τα εχω και τα δυο μαζί εχω είδη το Naso και θέλω να βάλω blue tank το Naso ειναι γύρω στα 7 με 8 εκατοστά πειράζει που θα ειναι ποιο μικρό το blue...ευχαριστώ..😀😀😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 4 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Οχι δεν πειραζει μπορεις νατα εχεις μαζι αλλα ποσα λιτρα ειναι το ενυδριο σου γιατι τα τανκ γινονται τερατακια και πολυ γρηγορα σχετικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 350 λιτρα το trigon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 4 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Οκ σε παιρνει Εμενα μου κυνηγησε το μπλου τανκ , ηταν μωρο ομως το οσελαρις ο νασο ουτε να το φτυσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίος 😃😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 5 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Το trigon ειναι πολυ μικρο σε μηκος για να μπει Naso. Ο naso ειναι απο τα μεγαλύτερα tangs και δεν συνηστατε να μπαινει σε ενυδρειο μικρότερο του 180 με 200 ποντους μηκος. Οτι εχουν συμβατότητα, ναι εχουν, αλλα δεν ειναι ο μόνος παράγοντας που παιζει ρολο σε ενα ενυδρειο οπως ειπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #7 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Η γνώμη σου εσένα ποια ειναι να το βάλω το blue tank;;για το Νάσο όταν το έψαξα ήταν αργά είχε μπει είδη..😁😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Το blue tank θα ήταν καλύτερη επιλογή απο το Νάσο;για το συγκεκριμένο ενυδρειο η τίποτα απο τα δυο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλητερα το blue tang, το νασο θελει μηκος λογο μεγεθους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος