jimmys01 4 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνοντας για πληροφορίες στο εαν μπορούν να συζήσουν αυτα τα 2 είδη μαζί, κατέληξα πως ναι, αρκεί τα apple να είναι κάπως μεγάλα. Πηρά και γω χαρωπός χαρωπός 3 apple στο μέγεθος 50λεπτου και μπλούμ στο ενυδρείο.. Τα 2 φαγώθηκαν απο τα Helena την δεύτερη μέρα και το 3ο την τέταρτη μέρα. Σε όλες τις περιπτώσεις τα helena έκαναν ντου ενω το πορτάκι του apple ηταν κλειστό!! Ελεγα την ιστορία σε έναν αλλό συνχομπίστα και μου είπε πως αυτουνού του έχουν φάει 6 και μάλιστα ένα πολύ μεγάλο... Αρα προσοχή αυτά τα 2 είδη ΔΕΝ κάνουν μαζί, παρόλο που πολλές πηγές λένε το αντίθετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Αν διαβαζες εδω μεσα παλιοτερα ποστ,θα εβλεπες οτι ολοι λενε πως δεν συμβιωνει κανενα σαλιγκαρι μαζι με τα helena.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που εισέπραξα ειναι οτι γενικα δεν το συνιστούν αλλα γίνεται και οτι υπήρχαν 'περιπτώσεις' αποτυχίας και όχι οτι η αποτυχία ήταν σίγουρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Για αυτο το επιχείρησα κιόλας.. Λάθος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 4 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 H μοναδική περίπτωση που ίσως να συμβιώνουν ειναι όταν τα apple ειναι μεγάλα σε μέγεθος...και τα helena ειναι μονίμως χορτασμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που εισέπραξα ειναι οτι γενικα δεν το συνιστούν αλλα γίνεται και οτι υπήρχαν 'περιπτώσεις' αποτυχίας και όχι οτι η αποτυχία ήταν σίγουρη.. Μαλλον αναποδα το λες..υπηρχαν περιπτωσεις επιτυχιας...η αποτυχια ειναι πιο σιγουρη φιλε μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος