paul.asty 3 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Στην πρωτη παραγγελια leds που ειχαμε κανει με εναν φιλο απο Αμερικη δεν μου ειχαν ερθει τα UV , λογο μη διαθεσιμοτητας Τωρα που θα ξαναπαρω καποια leds απο το ιδιο μαγαζι leds , δεν υπαρχουν καθολου Τα leds που εχω ειναι αυτα και σκεφτομαι να βαλω αν ειναι δινατον UV απο εδω Θα εχω καποιο προβλημα αν τα βαλω στον ιδιο driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstasb 4 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Αν δουλευεις τα Luxeon με 700mA Driver δεν υπάρχει πρόβλημα.. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Ναι με αυτον τον driver δουλευω τα χρωματα αλλα αυτη την φορα θα παρω double hyper violet που ειχαν στο Steve's leds μπορω να βρω απο καποιο αλλο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2014 Author #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Εχετε δει πουθενα αλλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 9 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2014 Εχετε δει πουθενα αλλου?Hyper violet λες; Για ποσα nm μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αυτα λεω δεν θυμαμαι ποσα nm ειναι κατσε να ψαξω να το βρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος