kartoutsos13 3 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά νεοπας στο χόμπι και θέλω να μάθω εκτός απο test salifert που ακούω και λένε ότι ειναι τα καλύτερα!!!σαν δεύτερο τεστ έχετε να προτείνατε κάποιο άλλο;;και ποιας εταρείας..ευχαριστώ!!😊😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 3 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Τα salifert έχω την εντύπωση πως είναι καλά για θαλασσινό, άσχετος όμως με αλμυρά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, για γλυκό νερό όμως είναι γνωστό πως είναι καλά τα JBL και τα API. Τα API θα έλεγα πως είναι και τα πιο οικονομικά, γιατί μπορεί να έχουν μεγαλύτερη αρχική τιμή από όλα τα άλλα, έχουν όμως τη μεγαλύτερη ποσότητα σε τεστ, άρα έχουν καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλως ηρθες στο φορουμ μας! Επειδη εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος και μετα απο λιγες μερες το θεμα κλειδωνει αυτοματα,θα σε παρακαλεσω να ανοιξεις ενα νεο θεμα στην σωστη κατηγορια του φορουμ για να συζητηθουν εκει οι αποριες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ αλλά ποια ειναι η σωστή κατηγορία;;άμα,μπω στο πόρταλ μου γράφει ότι δεν μπορώ να αναπτύξω θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #5 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Οκ Μάλλον το βρήκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 3 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts