Jump to content

Περιεργη Συμπεριφορα Απο Chromis

Recommended Posts

Εδω και 2 βδομαδες εχω προσθεσει 5 chromis μετα απο καποιες απωλειες που ειχα και τωρα εχω στο συνολο 7.Οπως ολα τα ψαρακια σε ενα νεο ενυδρειο κρυφτηκαν με το που μπηκαν μεσα και μετα απο 2 μερες ξεψαρωσαν και αρχισαν να κοβουν βολτες σε ολο το ενυδρειο σαν ομαδα.Τα 2 απο τα νεα ψαρακια που πηρα ομως συνεχιζουν να ειναι κρυμενα,το ενα ειναι μεσα σε ενα κοματι plexi κυλινδρικο που εχω και απο πανω εχω ακουμπησει ενα κοματι βραχου ζωντανο και το αλλο ακριβως απ εξω διπλα του.Οταν ταιζω αν παει κοντα τους τροφη ορμανε να φανε και ετσι με μια τσιμπιδα πεταω κοντα τους flakes για να ταισω και αυτα.

Τι λετε να ειναι ? Λετε να εχουν αφησει αυγα και να τα φυλανε? (πραγμα λιγο δυσκολο πιστευω η αναπαραγωγη σε θαλασσινο, τουλαχιστον για μενα σαν νεος)

Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας.

αυτο που συνβαινει ειναι οτι δεν εχουν μπει ακομα στο κοπαδι με τα αλλα και τρωνε ξυλο θελει χρονο το θεμα αυτο με αυτο το ειδος

Ειναι να σου κατσει απο την αρχη καλα η ομαδα και να μπουν ολα μαζι

Εγω εχω μια 5αδα ενα μηνα και παραπανω και πανε ολα καλα προς το παρον

Και θελει ενυδρειο με μηκος οπως εχω διαπιστωσει τελικα

Πιστευω θα στρωσουν

το θεμα ειναι οτι αυτα μπηκαν ολα μαζι μεσα και τα 5 παρολα αυτα κρυβονται εκει και η ειρωνια ειναι οτι μολις σβησουν τα φωτα πανε και τα αλλα εκει ολο το βραδυ. :wacko:

Ειναι φρέσκα μεσα και δεν ξέρουν τα κατατόπια. Το κοπάδι ειναι ασφαλεια και υποθέτω οτι θα μείνουν λιγο απομονωμένες την ημερα μεχρι να συνηθίσουν το φως. Δεν θα παρει πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...