Jump to content

Πάμε Από Την Αρχή...ξανά!

George81

Recommended Posts

ωραιο το εκανες και εγω ξεκιναω ενα . και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα δεν ξερω πως να κανω καπακι η τι καπακι να κανω :) :)

ωραιο το εκανες και εγω ξεκιναω ενα . και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα δεν ξερω πως να κανω καπακι η τι καπακι να κανω :) :)

Κόντρα πλακέ θαλάσσης με πηχάκια γύρω γύρω. μέτρησε το ενυδρείο σου και κόψε ένα ακριβώς στα μέτρα...μετά διαλέγεις αν θέλεις να ανοίγει στην μέση με μεντεσέ ή να ειναι ενιαίο και να βγαίνει όλο μαζί. εγώ έκανα το τελευταίο και δεν ειναι καθόλου βαρή..επίσης τρύπες κάνε που μπορεις να βάλεις ταίστρα ή ανεμιστηράκια...ότι χρειαστείς απο βοήθεια μου λες!

και απο φωτισμο τι εβαλες ; led;

Λάμπες φθωρίου. Τι είχα και γιατί να πάνε χαμένες ? Αφόρασα balast και τα υπόλοιπα που χρειαζόμουν και τα έφτιαξα. Επίσης moonlight και όλα με χρονοδιακόπτες. Τις λάμπες τις έχω τοποθετήσει στην γυάλα πάνω στις κόντρες που έχω ( έκανα diy γυάλα ) με στήριξη. το καπάκι δεν έχει τίποτα πάνω μέχρι στιγμής

Παιδιά δυστυχώς είχαμε μια απώλεια.. 1 iodotropheus sprengerae και μάλλον ήταν το αρσενικό που λούφαζε στην γωνία. Το βρήκα σφυνομένο στην σωλήνα του φίλτρου ( είχε πέσει το προστατευτικό ). Δεν νομίζω να το τράξηξε μέσα έτσι απλά..μάλλον απο bulling πήγε

παρε μια ιδεα για καπακι ελπιζω να βοηθαει

http://www.aquazone.gr/forums/topic/102247-μεγάλο-άλμα-με-αφρικάνες/?p=1079356

Παιδιά δυστυχώς είχαμε μια απώλεια.. 1 iodotropheus sprengerae και μάλλον ήταν το αρσενικό που λούφαζε στην γωνία. Το βρήκα σφυνομένο στην σωλήνα του φίλτρου ( είχε πέσει το προστατευτικό ). Δεν νομίζω να το τράξηξε μέσα έτσι απλά..μάλλον απο bulling πήγε

Ε ναι...

Δυστυχως το bulling είναι ένα θεμα στις κιχλιδες.

• 2 weeks later...

Φτου φτου,καμια γεννα εχουμε?

Ακόμα όχι και παραξενεύομαι αλλά δεν τα έχω αφήσει να ηρεμήσουν και καθόλου

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδιά μήπως έχει κανείς να υιοθετήσω κανένα σαλιγκάρι για τις άλγες του ενυδρείου ?  Γενικά έχω ακούσει ότι είναι καλό να υπάρχουν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...