Babis11 30 Νοεμβρίου 2015 #176 Share 30 Νοεμβρίου 2015 ωραιο το εκανες και εγω ξεκιναω ενα . και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα δεν ξερω πως να κανω καπακι η τι καπακι να κανω :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 30 Νοεμβρίου 2015 Author #177 Share 30 Νοεμβρίου 2015 ωραιο το εκανες και εγω ξεκιναω ενα . και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα δεν ξερω πως να κανω καπακι η τι καπακι να κανω :) Κόντρα πλακέ θαλάσσης με πηχάκια γύρω γύρω. μέτρησε το ενυδρείο σου και κόψε ένα ακριβώς στα μέτρα...μετά διαλέγεις αν θέλεις να ανοίγει στην μέση με μεντεσέ ή να ειναι ενιαίο και να βγαίνει όλο μαζί. εγώ έκανα το τελευταίο και δεν ειναι καθόλου βαρή..επίσης τρύπες κάνε που μπορεις να βάλεις ταίστρα ή ανεμιστηράκια...ότι χρειαστείς απο βοήθεια μου λες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babis11 30 Νοεμβρίου 2015 #178 Share 30 Νοεμβρίου 2015 και απο φωτισμο τι εβαλες ; led; Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 30 Νοεμβρίου 2015 Author #179 Share 30 Νοεμβρίου 2015 και απο φωτισμο τι εβαλες ; led; Λάμπες φθωρίου. Τι είχα και γιατί να πάνε χαμένες ? Αφόρασα balast και τα υπόλοιπα που χρειαζόμουν και τα έφτιαξα. Επίσης moonlight και όλα με χρονοδιακόπτες. Τις λάμπες τις έχω τοποθετήσει στην γυάλα πάνω στις κόντρες που έχω ( έκανα diy γυάλα ) με στήριξη. το καπάκι δεν έχει τίποτα πάνω μέχρι στιγμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 1 Δεκεμβρίου 2015 Author #180 Share 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά δυστυχώς είχαμε μια απώλεια.. 1 iodotropheus sprengerae και μάλλον ήταν το αρσενικό που λούφαζε στην γωνία. Το βρήκα σφυνομένο στην σωλήνα του φίλτρου ( είχε πέσει το προστατευτικό ). Δεν νομίζω να το τράξηξε μέσα έτσι απλά..μάλλον απο bulling πήγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 1 Δεκεμβρίου 2015 #181 Share 1 Δεκεμβρίου 2015 παρε μια ιδεα για καπακι ελπιζω να βοηθαει http://www.aquazone.gr/forums/topic/102247-μεγάλο-άλμα-με-αφρικάνες/?p=1079356 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 1 Δεκεμβρίου 2015 #182 Share 1 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά δυστυχώς είχαμε μια απώλεια.. 1 iodotropheus sprengerae και μάλλον ήταν το αρσενικό που λούφαζε στην γωνία. Το βρήκα σφυνομένο στην σωλήνα του φίλτρου ( είχε πέσει το προστατευτικό ). Δεν νομίζω να το τράξηξε μέσα έτσι απλά..μάλλον απο bulling πήγε Ε ναι... Δυστυχως το bulling είναι ένα θεμα στις κιχλιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 12 Δεκεμβρίου 2015 Author #183 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Ενα μικρό update Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 12 Δεκεμβρίου 2015 #184 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Φτου φτου,καμια γεννα εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 12 Δεκεμβρίου 2015 Author #185 Share 12 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα όχι και παραξενεύομαι αλλά δεν τα έχω αφήσει να ηρεμήσουν και καθόλου Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #186 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά μήπως έχει κανείς να υιοθετήσω κανένα σαλιγκάρι για τις άλγες του ενυδρείου ? Γενικά έχω ακούσει ότι είναι καλό να υπάρχουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος