adlib 6 Σεπτεμβρίου 2015 #151 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ λεντ έχω στο αφρικάνικο μου(απομεινάρι από το θαλασσινό). Αφού θα πας σε ταινίες, εγώ θα έβαζα μια λευκή δυνατή και μια μπλε με λίγα wat, ίσα για τα χρώματα. Μπορείς να βάλεις και ντιμμερ για να ρυθμίζεις την ένταση σε κάθε ταινία. Ένα άλλο κόλπο που έχω δει να κάνουν έξω είναι, την μπλε ταινία να την βάζουν μέσα σε μια πλαστική σωλήνα και να ανοίγουν τρύπες σε διάφορα σημεία στη σωλήνα για να φωτίζει το λεντ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #152 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ λεντ έχω στο αφρικάνικο μου(απομεινάρι από το θαλασσινό). Αφού θα πας σε ταινίες, εγώ θα έβαζα μια λευκή δυνατή και μια μπλε με λίγα wat, ίσα για τα χρώματα. Μπορείς να βάλεις και ντιμμερ για να ρυθμίζεις την ένταση σε κάθε ταινία. Ένα άλλο κόλπο που έχω δει να κάνουν έξω είναι, την μπλε ταινία να την βάζουν μέσα σε μια πλαστική σωλήνα και να ανοίγουν τρύπες σε διάφορα σημεία στη σωλήνα για να φωτίζει το λεντ.. όταν λες δυνατή ? τι ύψος έχεις στο δικό σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Σεπτεμβρίου 2015 #153 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοώ την ένταση φωτός. Όσο πιο πολλά τα βατ τόσο πιο έντονο φωτισμό έχει. Eχω 50εκ. ύψος αλλά εγώ πήγα σε κατασκευή με 3βατα λεντ. Άλλη κατασκευή εντελώς, αφού μιλάμε για θαλασσινό. Βέβαια με την βοήθεια των ντίμμερ, κατέβασα τα μπλε στο ελάχιστο και άφησα τα λευκά λίγο πιο πάνω και είμαι οκ. Δεν μπορώ να βρω δικιά μου φωτογραφία αλλά παρόμοια είναι η κατασκευή μου με αυτή της φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Σεπτεμβρίου 2015 #154 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ λεντ έχω στο αφρικάνικο μου(απομεινάρι από το θαλασσινό). Αφού θα πας σε ταινίες, εγώ θα έβαζα μια λευκή δυνατή και μια μπλε με λίγα wat, ίσα για τα χρώματα. Μπορείς να βάλεις και ντιμμερ για να ρυθμίζεις την ένταση σε κάθε ταινία. Ένα άλλο κόλπο που έχω δει να κάνουν έξω είναι, την μπλε ταινία να την βάζουν μέσα σε μια πλαστική σωλήνα και να ανοίγουν τρύπες σε διάφορα σημεία στη σωλήνα για να φωτίζει το λεντ.. Ρε συ!!!!!!! Τι ωραίο φωτισμό έχεις κάνει εκει πέρα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #155 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ!!!!!!! Τι ωραίο φωτισμό έχεις κάνει εκει πέρα!!!!!!! Πάω να τον αντιγράψω αλλά δεν μαρτυράει τίποτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Σεπτεμβρίου 2015 #156 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά το ενυδρείο δεν είναι δικό μου!!!!!!!!! Παρεξήγηση!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!! Είναι από έναν τύπο στο εξωτερικό.. Έκανε αυτό με τον σωλήνα και άφησε το μπλε φως να περνάει μόνο εκεί που ήθελε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #157 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 σαν κατασκευή είναι δύσκολη ? δεν βλέπω κάτι το περίεργο να σου πω την αλήθεια...τα συνδέεις μεταξύ τους, μετά με τροφοδοτικό, μετά με dimmer και μετά πρίζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 6 Σεπτεμβρίου 2015 #158 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν κατασκευή είναι λίγο μπελαλίδικη. Θέλει ψήκτρα, ανεμιστήρες, καλάι και τέτοια. Βασικά πιστεύω οτι δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε τέτοια διαδικασία λόγο των οικονομικών κυρίως, από την στιγμή που με 2 λεντοταινίες κάνεις την δουλειά σου. Από την άλλη αν θέλεις να το κάνεις για την χαρά του "κατασκευάζω", όπως επίσης και για τις επιλογές που έχεις να "παίξεις" με τον φωτισμό σου, τότε οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 6 Σεπτεμβρίου 2015 Author #159 Share 6 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα για λεντοταινες σκεφτομουν και μεχρι εκει...απο ηλεκτρολογικα δεν.....απλα πως θα τις επιλεξω δεν ξερω.τι χρωμα και ποσο δυνατες....αν βαλω dimmer βεβαια η ενταση ειναι σχετικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 8 Σεπτεμβρίου 2015 Author #160 Share 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μπήκανε και τα saulosi!!!! Επιτέλους ! https://www.dropbox.com/sc/rn6g6p8c2na9l9y/AAAXCm7-mEdm4jvdkaNxJ7DNa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Σεπτεμβρίου 2015 #161 Share 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αντε με το καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 9 Σεπτεμβρίου 2015 Author #162 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι λογικό που τα πανε καλά παρόλο που έχουν 2-3 μήνες διάφορα ηλικιακά και σαν μέγεθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Σεπτεμβρίου 2015 #163 Share 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι φυσιολογικό είναι.. Από τη στιγμή που είναι σωστά τα χαρέμια.. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ωριμάσουν σεξουαλικά και αν φυσικά δεν είναι σωστά τα χαρέμια, στα κατάλληλα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 15 Σεπτεμβρίου 2015 Author #164 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 μπορώ να βάλω έναν κυκλοφορητή ή μικρή αντλία για να μην έχω περιοχές που να μαζεύουν βρώμα ? αν ναι πόσο δυνατή/ος πρέπει να είναι ? για να μην έχω και πρόβλημα με νεογέννητα ρωτάω κυρίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Σεπτεμβρίου 2015 #165 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά μπορείς.. Τα ψάρια δεν θα έχουν θέμα και με 5000 λίτρα ανά ώρα και με παραπάνω(αν θυμάμαι καλά το ενυδρείο είναι 1,50 μέτρο). Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 15 Σεπτεμβρίου 2015 Author #166 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά μπορείς.. Τα ψάρια δεν θα έχουν θέμα και με 5000 λίτρα ανά ώρα και με παραπάνω(αν θυμάμαι καλά το ενυδρείο είναι 1,50 μέτρο). Sent from my XT1032 using Tapatalk 1.40 είναι αλλά οκ με κάλυψες! θα δω αν μπορώ να βρω κάτι από τις αγγελίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 22 Σεπτεμβρίου 2015 Author #167 Share 22 Σεπτεμβρίου 2015 Είχαμε μια κατολίσθηση τις προηγούμενες ημέρες ευτυχώς χωρίς απώλειες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 13 Νοεμβρίου 2015 Author #168 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και πάλι, Σκέφτομαι να βάλω έναν κυκλοφορητή στο ενυδρείου μου και είμαι ανάμεσα στους παρακάτω : http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-antlies-kukloforites-sun-sun/kukloforitis-sen-me-dipli-kefali-jvp-201 http://www.aquavivere.gr/shop-products/psaria-antlies-kukloforites-sun-sun/kukloforitis-sen-jvp-102-magnet Τι λέτε ?? πρόκειται 120 μήκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 13 Νοεμβρίου 2015 #169 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Την 2 θα ελαγα εγω γιατι εχεις λογικα και ροη απο τα φίλτρα... και σαν θεμα ογκου ειναι πιο μικρη και περιπου ειδια λιτρα ροη μην στο κανει και πλυντήριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 13 Νοεμβρίου 2015 Author #170 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Την 2 θα ελαγα εγω γιατι εχεις λογικα και ροη απο τα φίλτρα... και σαν θεμα ογκου ειναι πιο μικρη και περιπου ειδια λιτρα ροη μην στο κανει και πλυντήριο... Η διπλή τι διαφορά έχει στην πράξη απο την κανονική ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 13 Νοεμβρίου 2015 #171 Share 13 Νοεμβρίου 2015 Απλα νομιζω οτι ειναι 2 ×3000 το καθε μοτερ... για μενα πιανει χορο... αφου και η αλλη εχει ιδια αποδοση σχεδον και μπορω να την κρυψω πιο ευκολα την προτιμώ!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 29 Νοεμβρίου 2015 Author #172 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Μία ακόμα ερώτηση παιδιά...θα ήταν υπερβολή αν βάλω κάποιο είδος λιπάσματος στο ενυδρείο μου. Μιλάμε για anubia και valisneria από φυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 29 Νοεμβρίου 2015 #173 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Μία ακόμα ερώτηση παιδιά...θα ήταν υπερβολή αν βάλω κάποιο είδος λιπάσματος στο ενυδρείο μου. Μιλάμε για anubia και valisneria από φυτά... Άνευ λογου θα ειναι αυτη η προσθήκη.... ειναι αργής ανάπτυξης και μαλλον θα κανεις καλο στις αλγες!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 29 Νοεμβρίου 2015 #174 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον δεν τα χρειαζονται τα λιπασμα φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Νοεμβρίου 2015 #175 Share 29 Νοεμβρίου 2015 Συν ένα από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος