Jump to content

Πάμε Από Την Αρχή...ξανά!

George81

Recommended Posts

με λίγο σύρσιμο στο πλαί ανοίγει μέχρι την μέση αν εξυπηρετεί. και για να μην τρίβεται το γυαλί μεταξύ του σκέφτομαι, αν καταλήξω τελικά σε αυτό, να μπουν πλαστικές ράγες....

Ρε συ, καποια στιγμη πες οτι χρεαζεται να κανεις εργασιες. Τι θα κανεις, θα το ανοιξεις μεχρι την μεση;

όχι άλλες εργασίες !!! μετά απο κοινωνικό --> malawi --> Oscar --> malawi --> ράγισμα και αντικατάσταση γυάλας --> και τελευταίο καθαρισμό δεν αλλάζω Τ Ι Π Ο Τ Α !!! χαχα!! Βγαίνει το καπάκι άνετα ρε συ δεν είναι κολλημένο πάνω. οπότε ΑΝ τελικά χρειαστεί κάτι μπορώ να βάλω χέρι!

Καλυτερα να εχει λιγο κενο!το οξυγονο απο που θα μπαινει;

Θα ειναι σαν να τα εχεις σε μια γιγάντια σακούλα!

Μεντεσεδάκια μπορείς να βρεις αν οχι στο πρακτικερ http://www.vlavianos.gr/eshop/product.asp?catid=555

Κατι τετοιο πιο φτηνό βεβαια αν γινεται,θα ηταν σουπερ!

Μήπως έχετε ιδέα για κόστος ανοίγματος τρύπας σε τζάμι ; Αν δεν πάω σε τζαμά μπορώ να το κάνω προσεκτικά μόνος μου; να πω ότι το τζάμι είναι πάχους 8mm και δεν είναι πάνω στο ενυδρείο. είναι ξεχωριστό κομμάτι

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου είναι αρκετά εύκολο.

Δες εδώ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω το κόστος αν πας σε τζαμά.

Σε ευχαριστώ πολύ! το έχω ήδη δει και μοιάζει εύκολο! τι εξάρτημα χρειάζεται ?

15 ευρώ η τρύπα μου είπε ο τζαμας....έτσι για τα πρακτικά

Σοβαρά τώρα; Μηπως νομισε οτι θα πάρεις και μερικά τζαμια;

• 3 weeks later...

Που ειναι τα ψαρια?Χαχαχα...Κανει αντανακλαση κ δεν πολυφαινοντε...

Που ειναι τα ψαρια?Χαχαχα...Κανει αντανακλαση κ δεν πολυφαινοντε...

Παίζεις με τον πόνο μου;;;; χαχαχαχα ! Από εβδομάδα μπαίνουν επιτέλους !!!

Ερώτηση τώρα....θέλω να κάνω τρύπες στο γυάλινο καπάκι που έχω...τι απο τις 2 ιδέες προτείνετε ? μια κάπως μεγάλη ? ή 3-4 μικρές ?

για να ρίχνω τροφή και να γίνεται και σωστά η εξάτμιση θέλω..μελλοντικά ίσως βάλω ανεμιστηράκια αλλά όχι ακομα. Ρωτάω για να δω αν θα αδυνατίσει το τζάμι. Να σημειώσω ότι είναι 5mm το τζάμι σε πάχος, 45cm πλάτος 145cm μήκος. Η μεγάλη τρύπα θα ειναι γύρω στα 10 cm διάμετρο λέω και οι μικρές γύρω στα 5

Έγινε επεξεργασία - George81

Λέω αφού θα μπεις στην διαδικασία κάποια στιγμή να βάλεις ανεμιστηράκια, κάνε τις τρύπες από τώρα.

π.χ. 4 τρύπες(3 ανεμιστηράκια να φυσάνε μέσα και ένα έξω). αν φοβάσαι οτι θα γίνει πιο ευαίσθητο το καπάκι μπορείς να κολλήσεις κανά 2 φέτες στις πλευρές.

Για την τροφή μπορείς να κόψεις μια γωνία από το τζάμι και να ρίχνεις από εκεί.

Για φωτισμό τι έχεις?

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, μπορείς αρκετά εύκολα να φτιάξεις ένα ξύλινο καπάκι με τα πάντα επάνω.

Λέω αφού θα μπεις στην διαδικασία κάποια στιγμή να βάλεις ανεμιστηράκια, κάνε τις τρύπες από τώρα.

π.χ. 4 τρύπες(3 ανεμιστηράκια να φυσάνε μέσα και ένα έξω). αν φοβάσαι οτι θα γίνει πιο ευαίσθητο το καπάκι μπορείς να κολλήσεις κανά 2 φέτες στις πλευρές.

Για την τροφή μπορείς να κόψεις μια γωνία από το τζάμι και να ρίχνεις από εκεί.

Για φωτισμό τι έχεις?

Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, μπορείς αρκετά εύκολα να φτιάξεις ένα ξύλινο καπάκι με τα πάντα επάνω.

πήγα σε τζαμά και έφαγα κατραπακιά 100 ευρώ λέει... έχω τζάμι να κόψω και να κολλήσω όπως το λες. δεν είναι κακή ιδέα.. Σαν φωτισμό αν δεις στο θέμα κάπου έχω και τις λάμπες.  Ρώτησα για κόντρα πλακέ θαλάσσης αλλά πάει πολύ το κόστος. Λέω να κρατήσω το τζάμι και να βάλω απο πάνω για ομορφιά μελαμίνη σε χρώμα βέγκε.

Επειδή έχω κάνει το ίδιο με καπάκι αλλά και ντύσιμο βάσης, το κόστος ήταν πολύ μικρό. Πήγα για κόντρα πλακέ θαλάσσης αλλά μάλλον με δουλεψανε και πήρα απλό. Παρόλα αυτά δεν είχε σημασία γιατί με γύρω στα 10-20 ευρώ που πήρα το κόντρα πλακέ και κανα 10 ευρώ βερνίκι/μπογιά μου βγήκε πολύ φθηνά. Υπόψιν ότι το είχα σε θαλασσινό και δεν κατάλαβε τίποτα. Στο λέω να την ψάξεις γιατί με πολύ λίγα χρήματα θα κάνεις τρελή δουλειά.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Επειδή έχω κάνει το ίδιο με καπάκι αλλά και ντύσιμο βάσης, το κόστος ήταν πολύ μικρό. Πήγα για κόντρα πλακέ θαλάσσης αλλά μάλλον με δουλεψανε και πήρα απλό. Παρόλα αυτά δεν είχε σημασία γιατί με γύρω στα 10-20 ευρώ που πήρα το κόντρα πλακέ και κανα 10 ευρώ βερνίκι/μπογιά μου βγήκε πολύ φθηνά. Υπόψιν ότι το είχα σε θαλασσινό και δεν κατάλαβε τίποτα. Στο λέω να την ψάξεις γιατί με πολύ λίγα χρήματα θα κάνεις τρελή δουλειά.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Λέω να βάλω κόντρα πλακέ πάνω από το τζαμι και να το βάψω με βερνίκι όπως εσύ.και να τα κολλήσω μεταξύ τους ...τι βερνίκι έβαλες ;

Λέω να βάλω κόντρα πλακέ πάνω από το τζαμι και να το βάψω με βερνίκι όπως εσύ.και να τα κολλήσω μεταξύ τους ...τι βερνίκι έβαλες ;

Εγώ έβαλα βερνίκι νερού γιατί από πάνω το πέρασα με μπογιά. Αν μπει σκέτο δεν θα κρατήσει λόγο των υδρατμών.

b063d440b9ca102520e44db983de1b7c.jpg

Μπήκαμε και τα τελευταία φυτά!

Έγινε επεξεργασία - George81
  • Like 2

Μια χαρα!!

Απλως , εγω θα εβαζα ολες τις vallisneria

στην πλατη

Γιατι μεστην μεση , με το σκαψιμο πιθανον να φυγουν

Μια χαρα!!

Απλως , εγω θα εβαζα ολες τις vallisneria

στην πλατη

Γιατι μεστην μεση , με το σκαψιμο πιθανον να φυγουν

Καλήμερα !! Λες; προς το παρών θα το αφήσω να μεγαλώσουν λίγο έτσι για να δω πως θα είναι και αν δεν μου αρέσει θα τις βάλω πίσω. Εκτός αν όπως είπες αρχίζουν και τις σκαβουνςοοοτε θα τις μεταφέρω πιο νωρίς

Αφού έγιναν οι απαραίτητες μετρήσεις μπήκαν τα πρωτα ψαράκια.iodotropheus sprengerae 6 στον αριθμό.αλλά εδώ και3ημερες είναι πολύ ντροπαλά.δεν βγαίνουν καθόλου...λογικό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...