Jump to content

Πάμε Από Την Αρχή...ξανά!

George81

Recommended Posts

Πολύ όμορφο γίνεται!! :-)

Στάλθηκε από το ST23i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ! είμαι στην διαδικασία να βρω φυτά τώρα και να στρώσει το ενυδρείο... :-) έχουμε ακόμα συνέχεια!

Μια χαρα

Βεβαια θα χρειαστεις αρκετες ακομα πετρες

Καλημέρα !!! Μόλις φτιάξει ο καιρός κατεβαίνω παραλία για να βρω τις υπόλοιπες πέτρες για το χτίσιμο!! Με τόση βροχή που έχει ρίξει θα έχουν πλυθεί κιόλας!! :lolu:

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω βρει τις πέτρες σε μια μονοκατοικία κοντά μου. πιστεύετε θα κάνει καμία για το αφρικάνικο ???

post-52207-0-31135700-1425111723_thumb.jpg

Εγω θα προτιμουσα ολες οι πετρες που θα βαλεις να ειναι ιδιες χρωματικα/σχηματικα.Μου μοιαζει πιο φυσικο.

Καλησπέρα παιδιά,
Έχω βρει τις πέτρες σε μια μονοκατοικία κοντά μου. πιστεύετε θα κάνει καμία για το αφρικάνικο ???

Δεν ειναι ολα πετρες! Μερικα ειναι τσιμεντοπετρες!

Μια χαρά!

Η στάθμη του νερού είναι για κάποιο λόγο χαμηλά?

Όχι απλά δεν το έχω γεμίσει μέχρι πάνω γιατί βάζω καθημερινά πέτρες. Μην ξεχειλίσει...

Δεν ειναι ολα πετρες! Μερικα ειναι τσιμεντοπετρες!

Που είσαι αγορινα? Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου! Ναι το είδα ότι μερικές είναι από τσιμέντο. Εγώ κλέβω από τις καλές! Χαχα! :lol::lol:

Που είσαι αγορινα? Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου! Ναι το είδα ότι μερικές είναι από τσιμέντο. Εγώ κλέβω από τις καλές! Χαχα! :lol::lol:

Σωστος!

Ευχαριστω φιλαρακι!

Που όμορφο φίλε μου, να το χαίρεσαι.

Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Είπα να μην βιαστώ αυτή την φορά και να πάω σιγά σιγά...έχω ακόμα δρόμο γιατί θέλω να βάλω αρκετές anubies Και vallisneries. Θα γίνει λίγο πυκνό...

Τέλειο!!  :w00t:

Σε ευχαριστώ! Μέχρι τέλος του μήνα θα έχω τελειώσει...για να δούμε! :D
  • Like 1

Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Είπα να μην βιαστώ αυτή την φορά και να πάω σιγά σιγά...έχω ακόμα δρόμο γιατί θέλω να βάλω αρκετές anubies Και vallisneries. Θα γίνει λίγο πυκνό...

"Πράσινος" Αφρικάνος;

Δικός μου είσαι εσυ!

"Πράσινος" Αφρικάνος;

Δικός μου είσαι εσυ!

άντε να γίνουμε πολλοί ! Πολυ ωραίο το έχεις φτάνει και εσύ! Κάτι τέτοιο σκέφτομαι με 2 νταμαρια !

άντε να γίνουμε πολλοί ! Πολυ ωραίο το έχεις φτάνει και εσύ! Κάτι τέτοιο σκέφτομαι με 2 νταμαρια !

.......εεεεεε.......το έχω αλλάξει λίγο τελευταία. Θα κάνω ενα update κάποια στιγμη στο θέμα μου και θα μου πεις τη γνώμη σου για το σημερινό αποτέλεσμα.

.......εεεεεε.......το έχω αλλάξει λίγο τελευταία. Θα κάνω ενα update κάποια στιγμη στο θέμα μου και θα μου πεις τη γνώμη σου για το σημερινό αποτέλεσμα.

Άντε ντε δώσει μας κάτι να αντιγράψουμε !!!:P:P:P

Πολύ καλό, και σίγουρα θα γίνει και καλυτερο...... :D

Σε ευχαριστώ πολύ!αυτό ελπίζω αλλά θέλει πολύ υπομονή....πολύ όμως !!!!:angry::angry::angry::angry:

Παιδιά έβαλα για καπάκι ένα κομμάτι γυαλιού που είχα από το προηγούμενο ενυδρείο μου και έκατσε ακριβώς...λέω να κάνω 2 με 3 τρύπες και να βάλω από πάνω ένα κομμάτι ξύλο μαύρη λακκα για να δέσει με το υπόλοιπο. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα διάμετρο αλλά μελλοντικά λέω να βάλω ανεμιστηρακια..τι λέτε;

da59a839e14d360e5eeaef918ef8e399.jpg

Έγινε επεξεργασία - George81
  • Like 1

Το ότι το καπάκι από την μέσα μεριά μαζεύει υδρατμούς είναι καλό;έχει πατήσει 100% πάνω στο ενυδρείο και δεν φεύγει από πουθενά αέρας

Βαλε μεντεσεδακια για να το ανοιγεις ευκολα!

Βαλε μεντεσεδακια για να το ανοιγεις ευκολα!

Είναι πολύ βαρύ για μεντεσέδες...Σκέφτομαι για τρύπες όπως είπα και παραπάνω για πρόσβαση σε τάισμα...εσύ τι λες?

Εχει ειδικα μεντεσεδακια αν πας σε Praktiker κτλ που ειναι για γυαλια! Ψαξτο λιγο! Θα πρεπει να κανεις καποιον τροπο να ανοιγει το καπακι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...