Jump to content

Πάμε Από Την Αρχή...ξανά!

George81

Recommended Posts

Τις είχα πάρει καινούριες οπότε ξέρω πόσο έχουν δουλέψει. Αλλά για τα kelvin ανησυχώ αν και στο παρελθόν που δούλευε το ενυδρείο κομπλέ δεν είχα πρόβλημα

• 2 weeks later...

Ενυδρείο καθαρό επιτέλους...κόντρα πλακέ θαλάσσης ξέρετε που μπορεί να βρω?? πρέπει να φτιάξω καπάκι!! :D και τι παίζει από τιμές?

Για τς λαμπες παντως προσεχε γιατι καθε χρονο πρεπει να αλλαζουν..

κάθε χρόνο ?σαν τα τέλη κυκλοφορίας ένα πράγμα ?

έχουν δουλέψει πολύ λιγότερο από χρόνο σίγουρα πάντως. αν αυτό βοηθάει

Τελικά πάμε Αφρική...ξεκινάμε τα νταμαρακια μας λοιπόν..οι πέτρες είναι από θάλασσα εκτός Αθηνών και τις έχω βράσει και καθαρίσει καλά.δυστυχώς ήταν λίγες οπότε πρέπει να πάω για ανεφοδιασμό

Δημοσιευμένη  εικόνα

μπορεις τις μπροστα να τις παρεις και να σηκωσεις πιο ψηλα πισω...εννοειται τις μεγαλυτερες κατω...

Αυτές όπως τις βλέπω, θα θαφτούν μέχρι πάνω μέσα στην άμμο. Αφού θα πας να πάρεις κι άλλες πέτρες, πάρε πιο μεγάλες να φτιάξεις στιβαρά νταμάρια με καλά περάσματα και φωλιές.

Παρε κ μερικες αρμετα μεγαλυτερες.Θα σου χρειαστουνε...

Για βάση να βάλω τις μεγάλες και οσο ανεβαίνω να μικραίνει αν κατάλαβα καλά.σωστά ?

Εγω θα εφτιαχνα βάση με μια σειρά με αυτές που ήδη έχεις και πάνω τους θα έχτιζα τις μεγάλες και όσο ανέβαινα προς την κορυφή του νταμαριού, τις λίγο πιο μικρές. Αυτο, να γιατί.....με αυτές που έχεις στη βάση θα δημιουργούσα περισσότερες φωλιές κάτω χαμηλα οταν με τον καιρο οι αφρικάνες μου θα έσκαβαν όλο το κάτω μέρος. Θα δημιουργούσαν δηλαδή πολλούς διαδρόμους, περάσματα και κατα συνέπεια φωλιές. Οι περισσότερες πέτρες επιπλέον στη βάση, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια όσο αφορά κατολισθήσεις κτλ. αφού ου μεγάλες πέτρες απο πάνω πατάνε σε πολλές πέτρες οπότε αποφευγεις κατολίσθηση απο μια πέτρα που γλιστράει και η οποια "πατάει" πάνω σε μια ή άλλες δυο μονο. Όλο αυτο βέβαια το στήσιμο προϋποθέτει (όπως οποιοδήποτε στήσιμο και να κάνεις) μια στοιβαρή κατασκευή με τις πέτρες να μη κουνιούνται καθόλου και μετα η άμμος.

καλα τα λεει ο φιλαρακος,κι εγω ειπα τις μεγαλες κατω με το ιδιο σκεπτικο!βασικα στισε τις πιο επιπεδες - ομαλες κατω ωστε να μην κουνιουνται με το χερι!αν δεν πεσουν απτο χερι σου δεν θα πεσουν ουτε απτα ψαρια!και εννοειται μετα την αμμο!

Κάτσε να κάνει καιρός γιατί θα μαζεύω πάγο αν πάω τώρα.ελπίζω μέσα στο σαββατοκύριακο να μπορέσω..έχετε υπόψιν καμία παραλία Αθήνα ή γύρω γύρω?

Λεω να βάλω την άλλο και το νερό να τρεχει σιγά σιγά το ενυδρείο και να προσθέσω μετά τις υπόλοιπες..τι λέτε;

Αν δεν βαλεις ψαρια οκ!θα σε δυσκολευει το νερο λιγο αλλα θα εχεις και καλυτερη εικονα,απο αμμό ομως;

Οχι απλα εγραψες αλλο και μπερδευτηκα,ολα καλα!;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...