Jump to content

Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!!!

thanasis76

Recommended Posts

Το σκιμμερ απομακρυνη διαφορες ενωσεις εκτος τον ρυπων, οποτε καλο ειναι να μπει τωρα και να εχεις την δυνατοτητα να το ρυθμισεις με την ησυχεια σου οσο περναει ο καιρος...

Ζωντανα κοπιποδα-αμφιποδα-μυσις κτλπ μπορεις να παρεις απο καταστηματα που φερνουν κατα καιρους(πχ aquario) και πρεπει να τα προσαρμοσεις κατα βαση για την αλατοτητα που συνηθως ειναι 1011 στο σαλουλακι και εμεις ειμαστε 1024-1026...

Τα ζωντανα που μπαινουν συνηθως και κατα εμε ειναι πιο σωστο ειναι σαλιγκαρια, καβουρια, γαριδες, δηλαδη το συνεργειου καθαρισμου...

Αυτο γιατι μας ανακατεβουν τον αραγωνιτη, τρωνε διαφορα υποληματα τροφης και εχουν αρκετους ρυπους για να διατηρισουν την βιολογια μας και να την επεκτηνουν ας πουμε. Επισης ειναι ενας καλως δεικτης για την ποιοτητα του νερου μας και τις βιολογιας μας γιατι ειναι πιο ευαισθητα....

Ψαρακια 10 μερες εφοσον εχεις βαλει το συνεργειο σου μεσα...

Επισης καλο ειναι να παρεις τεστ για kh-ca-mg πλεον, γιατι ειναι βασικες μετρησεις για τις μετεπειτα κινησεις σου :)

Αυτα τα λιγα, ελπιζω να μην κουρασα :)

Έγινε επεξεργασία - Akridas66
  • Like 3

• Απαντήσεις 603
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το σκιμμερ απομακρυνη διαφορες ενωσεις εκτος τον ρυπων, οποτε καλο ειναι να μπει τωρα και να εχεις την δυνατοτητα να το ρυθμισεις με την ησυχεια σου οσο περναει ο καιρος...

Ζωντανα κοπιποδα-αμφιποδα-μυσις κτλπ μπορεις να παρεις απο καταστηματα που φερνουν κατα καιρους(πχ aquario) και πρεπει να τα προσαρμοσεις κατα βαση για την αλατοτητα που συνηθως ειναι 1011 στο σαλουλακι και εμεις ειμαστε 1024-1026...

Τα ζωντανα που μπαινουν συνηθως και κατα εμε ειναι πιο σωστο ειναι σαλιγκαρια, καβουρια, γαριδες, δηλαδη το συνεργειου καθαρισμου...

Αυτο γιατι μας ανακατεβουν τον αραγωνιτη, τρωνε διαφορα υποληματα τροφης και εχουν αρκετους ρυπους για να διατηρισουν την βιολογια μας και να την επεκτηνουν ας πουμε. Επισης ειναι ενας καλως δεικτης για την ποιοτητα του νερου μας και τις βιολογιας μας γιατι ειναι πιο ευαισθητα....

Ψαρακια 10 μερες εφοσον εχεις βαλει το συνεργειο σου μεσα...

Επισης καλο ειναι να παρεις τεστ για kh-ca-mg πλεον, γιατι ειναι βασικες μετρησεις για τις μετεπειτα κινησεις σου :)

Αυτα τα λιγα, ελπιζω να μην κουρασα :)

καλημερα!!! Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!!!

το σκιμμερ θα κοιταξω να το βαλω οποτε.

χθες παρελαβα κοπιποδα και οσο μπορουσα πιο αργα τους εκανα προσαρμογη. :) :)

επισης παρελαβα 2 καβουρο-σαλιγκαρια και 2 γαριδες...

τα καβουρακια μια χαρα εκατσαν στο βραχο και πεινουσαν... χαχαχαχ

οι γαριδες η μια χαθηκε στο βραχο , η αλλη ομως προσπαθουσε να εξερευνησει το ενυδρειο αλλα δεν τα καταφερνε...

παλευε με την ροη και την πηγαινε σχεδον οπου ηθελε... ετσι γινετε, μεχρι να συνηθησουν???

λογο οτι καποια στιγμη την ειδα να κουραζεται χαμηλωσα τους κυλοφορητες στο μισο, για να προσαρμοστει 1-2 μερες, καλα εκανα?

επισης για τεστακια που αναφερεις ειναι στο προγραμμα αμεσα...

περιμενω να γινει η αποστολη... :) :)

και παλι ευχαριστω, τα μεγαλα κειμενα δεν με κουραζουν.... :P :P

Ετσι κανουν, θα συνηθισουν και δεν θα πηγαινουν στους κυκλοφοριτες...

:)

• Like 1

θαναση μμπραβο και απο εμενα σου ευχομαι να το δεις οπως το θελεις . και θα τοδεις περιμενω φωτο για τη συνεχεια ο σηνονοματος σου

Χαρη για τετοια με ρωταει ο mad23

http://www.aquazone.gr/forums/topic/99831-cuioaiaao-onioeaao/#entry1027895

αλλο τα κοπηποδα θαναση και αλλο το συνεργειο καθαρισμου

παιδια σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!! ερχετε το πρωτο σοβαρο δεμα, για το ξεκινημα του reef μου...!!!! μαζι φυσικα και τα τεστακια που μου ελειπαν... :kookoo: :kookoo: :kookoo:

• Like 1

παιδια σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!! ερχετε το πρωτο σοβαρο δεμα, για το ξεκινημα του reef μου...!!!! μαζι φυσικα και τα τεστακια που μου ελειπαν...  :kookoo: :kookoo: :kookoo:

Άντε με το καλό!!!Περιμένουμε να δούμε

Me το καλο να ελθει και να προσαρμωστει :D

παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!!!

τελικα οσα ενυδρεια και να εχω φτιαξει, καθε φορα το πρωτο δεμα σε καθε ενυδρειο ειναι μαγικο.... :thumbsu: :thumbsu:

το περιμενω σαν τα παιδακια τον Αγιο Βασιλη.... :jig: :jig:

• Like 4

Άντε με το καλό!!!Περιμένουμε να δούμε

Καλός να τα δεχτείς!!!

τελικα τι ηρθε ρε θαναση; μας εχεις σε αγωνια

το βραδυ ερχονται.....!!!!!

Χαχαχ βραδιασε Θανάση!!!Αποκαλύψου!!! :P

το πλοιο δεν εχει ερθει ακομη.... υπομονη.... δεν θα μπει και κατι τρομερο σημερα. συνηθισμενα και απλα για αρχη για να κατασταλαξει και να στρωσει καλητερα το ενυδρειο :) :)

Ό,τι κ αν είναι περιμένουμε φωτό :D

Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αντε ρε θανο κανα καρχαρια θα βαλεις τι καραβι ειναι αυτο που το κουβαλαει ? η αγωνια στο κατακορυφο.

:lolu:

Δεν ταζεις πριν βαλεις φωτο.......

Έγινε επεξεργασία - mouseman
  • Like 1

παιδια ειμαι σπιτι και κανω προσαρμογη...!!!!!

δεν σας ξεχασα!!!!!

DSC04114_zpsuekzvwaz.jpg

DSC04118_zpsdszrwigh.jpg

DSC04117_zpsghqfv7ge.jpg

DSC04115_zpsspwfqcn8.jpg

DSC04116_zpsveqd91sh.jpg

DSC04121_zpsgx8zomoe.jpg

• Like 1

Μπραβο ρε Θαναση ευχομαι να τα δεις δυνατα και γεματα υγεια.

Κανε πολυ καλη προσαρμογη στα ασπονδυλα παραπανω απ οτι τα ψαρακια εγω δεν το ηξερα στην αρχη και εχασα αρκετα.

Έγινε επεξεργασία - mouseman

σας ευχαριστω πολυ παιδια, να ειστε καλα!!!! τα ψαρακια εχουν μπει στο ενυδρειο....

τα gardinal πηγαν στην πισω μερια και χαλαρωνουν.

τα ocellaris παιζουν με την ροη.

το Labroides dimidiatus βολταρει ολο το ενυδρειο σαν να ειναι μεσα χρονια.

και τα καβουρακια - σαλιγγαρακια επεσαν με την μουρη στο φαγητο... χαχαχαχαχα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...