thanasis76 18 Φεβρουαρίου 2015 Author #326 Share 18 Φεβρουαρίου 2015 Να και και εγω Ωραίες οι αλλαγες σου, σαφως καλυτερο το αποτέλεσμα αν και απο εδω και περα ειναι υποκειμενικό καθαρα αν θα αλλάξεις κατι. Θεσεις εχεις, ροες λογικα θα εχεις, απο φως σε βλεπω μέλι (ωραιο το φωτιστικο.. ), τα κοραλια σου θα τα βαλεις λογικα στις πολλες θεσεις που ειναι σπο μεση και πανω οποτε πας για συγκεκριμενο στυλ. Στο sump τι αλγη εχεις βαλει; Αρκετα παιδια ειπαν τις ενστάσεις τους για το διαμέρισμα της αλγης, το ιδιο και εγω. Λογικα θελεις καλη ροη εκει, οχι απλα ενα κυκλοφόρητη μικρο. Για οποια αλλαγή θες να κανεις τωρα ειναι η ωρα γιατι αμα μπουν ζωντανα....ξεχνά την οποια αλλαγή Δεν θα βαλεις ζεολιθο. Εδω πας να φτιάξεις βιολογία, αν η αμμωνία απορροφηθεί τι σόι βιολογία θα φτιαχτεί εκει μεσα; Και αν φτιαχτεί βιολογία θα ειναι εύθραυστη. Στο κατω κατω της γραφής για αυτο εχεις την αλγη και χρονο ακομα να σου...τραβήξει τα οποια νιτρικα. Τι; Ειναι νωρίς; Άρχισες φιλε μου, ξεκίνησες πια αν δεν το πήρες χαμπάρι, καλη συνεχεια!!! καλος τον, σε ειχα χασει... χεχε.... οι αλλαγες στα βραχια τελειωσα. ροη εχω παντου και οταν αρχιζω να βαζω κοραλια θα δω αν χρειαζεται κατι παραπανω και που. οσο για το φωτιστικο, ειναι τουμπανο... δουλευει στο 50% και δεν νομιζω να θελει παραπανω, θα δειξει... κοραλια κατα κυριο λογο θα μπουν απο την μεση και πανω και σε καποια σημεια θα μπουν αι χαμηλα.... στο σαμπ το θεμα κυκλοφοριας εφτιαξε, εβαλα ενα κυκλοφοριτη και ειναι σουπερ... σε ευχαριστω πολυυυυυυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 19 Φεβρουαρίου 2015 Author #327 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 οι μετρησεις αλλαζουν προς το καλλητερο σιγα σιγα και τα πρωτα σημαδια αλγης εκαναν την εμφανιση τους.....εχουμε και λενε....Αμμωνια 0.5Νιτρωδη 5Νιτρικα 160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Φεβρουαρίου 2015 #328 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 Φωσφορικα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Φεβρουαρίου 2015 #329 Share 19 Φεβρουαρίου 2015 Με τι τεστ μετράς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #330 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Φωσφορικα;; δεν εχω ακομη το τεστ. το εχω παραγγειλει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #331 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Με τι τεστ μετράς; με της API Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 20 Φεβρουαρίου 2015 Author #332 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Σημερινες μετρησεις!!!!παιδια η χθες ειχα κανει καποιο λαθος με τα νιτρικα η η αλγη που εχω τα εφαγε... δεν ξερω τι να πω...σημερα εχω πιο λογικες μετρησεις....Αμμωνια 0.5Νιτρωδη 5Νιτρικα 10και 2 φωτο απο το ξεκινημα της καφε αλγης... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Φεβρουαρίου 2015 #333 Share 20 Φεβρουαρίου 2015 Το δευτερο μπουκαλι του τεστ για τα νιτρηκα της API θελει τρελο χτυπημα-κουνημα-ανακατεμα πριν το ριξεις.... Εχει μια ουσια μεσα η οποια σκεψου οτι "ζαχαρωνει" και προς το τελος του τα αποτελεσματα μπορει να ειναι λιγο οτι να 'ναι... Πληροφοριακα αυτα Οντως τα 10 ακουγονται πιο λογικα, 160 ειχα χτυπησει μονο με τα χρυσοψαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #334 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Το δευτερο μπουκαλι του τεστ για τα νιτρηκα της API θελει τρελο χτυπημα-κουνημα-ανακατεμα πριν το ριξεις.... Εχει μια ουσια μεσα η οποια σκεψου οτι "ζαχαρωνει" και προς το τελος του τα αποτελεσματα μπορει να ειναι λιγο οτι να 'ναι... Πληροφοριακα αυτα Οντως τα 10 ακουγονται πιο λογικα, 160 ειχα χτυπησει μονο με τα χρυσοψαρα.... το ειδα οτι θελει κουνημα, αλλα ισως να μην το ειχα κουνησει τοσο καλα... θα το προσεχω τωρα πιο πολυ!! ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #335 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα!!!!περασε το τριημερο, περασαμε ομορφα και πισω παλι στα δικα μας...οι μετρησεις φτιαχνουν σιγα σιγα.χθεσινες.Αμμωνια 0Νιτρωδη 5Νιτρικα 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Φεβρουαρίου 2015 #336 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 άντε να δούμε και τον πρώτο κάτοικο σιγιά-σιγά! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #337 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 άντε να δούμε και τον πρώτο κάτοικο σιγιά-σιγά! :) μολις χαθουν τα ΝΟ2 θα μπουν 2-3 μαζι... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #338 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Τα βρχακια μολις γυρισαν απο τις διακοπες τους και εχουν παρει χρωματακι....τελος ο χρωματισμος που βγαζει το φωτιστικο και το φοντο που δημιουργει ( μπλε-μαυρο ) ειναι οπως το ηθελα...στο μελλον θα δω αν θα αφησω την κοραλινη η' οχι... παντος κανει πολυ ομορφη αντιθεση και χαιρομαι που βγηκε οπως το εβλεπα σε αλλα ενυδρεια.... :thumbsu: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Φεβρουαρίου 2015 #339 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Υπομονη τωρα να κανει τον κυκλο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 24 Φεβρουαρίου 2015 Author #340 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Υπομονη τωρα να κανει τον κυκλο του. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #341 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Σημερα παρελαβα και την χαετο απο τον φιλο το Σακη.σε ευχαριστω πολυ κι απο εδω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Φεβρουαρίου 2015 #342 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλη η προσθικη της chaeto στο συστημα σου. Θα πρεπει σχετικά σύντομα να προμηθευτείς σκιμμερ μιας και δεν βλέπω να εχεις βαλει ακόμα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #343 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλη η προσθικη της chaeto στο συστημα σου. Θα πρεπει σχετικά σύντομα να προμηθευτείς σκιμμερ μιας και δεν βλέπω να εχεις βαλει ακόμα.... :thumbsu: περιμενει στο ραφι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Φεβρουαρίου 2015 #344 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 :thumbsu: περιμενει στο ραφι..... Καλοριζικο... Θα σε βοηθήσει πολυ φίλε ειδικά στην φάση που ειναι τωρα το ενυδρείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #345 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλοριζικο... Θα σε βοηθήσει πολυ φίλε ειδικά στην φάση που ειναι τωρα το ενυδρείο.... εχω την εντυπωση οτι στην φαση του στρωσιματος δεν θα προσφερει κατι... ισως να κανω και λαθος, δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #346 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 παιδια οπως δειχνω και στην φωτογραφια το σημειο στο κυκλο ειναι το μονο που κραταει χωματακι και πετραδακια απο τις μετατροπες που εχω κανει...σε εκεινο το σημειο σκεφτομαι να βαλω αλλον ενα μικρο κυκλοφορητη για να μην το αφησω νεκρο απο κυκλοφορια....τι λετε κι εσεις??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 25 Φεβρουαρίου 2015 #347 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 εχω την εντυπωση οτι στην φαση του στρωσιματος δεν θα προσφερει κατι... ισως να κανω και λαθος, δεν ξερω... βοηθάει αρκετά με κυριότερη λειτουργιά την διατήρηση του ph και του οξυγόνου σε νορμάλ.Αυτό απο μόνο του ειναι extra βοήθεια στο να μην δημιουργηθεί ενα περιβάλλον το οποίο εύκολα θα ευνοούσε άσκημα πράγματα να κάνουν την εμφάνιση τους στο ενυδρείο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 26 Φεβρουαρίου 2015 #348 Share 26 Φεβρουαρίου 2015 παιδια οπως δειχνω και στην φωτογραφια το σημειο στο κυκλο ειναι το μονο που κραταει χωματακι και πετραδακια απο τις μετατροπες που εχω κανει... σε εκεινο το σημειο σκεφτομαι να βαλω αλλον ενα μικρο κυκλοφορητη για να μην το αφησω νεκρο απο κυκλοφορια.... τι λετε κι εσεις??? θαναση μεγαλο προβλημα !!!!!!! ρε πας καλα θα μας τρελανεις αντε προχορα !!!!!!!! αμα βαλεισ και 10 κοραλια παλι θα θες κατι εξτρα και φυσικα υπαρχουν και κοραλια που δε θελουν μεγαλες ροες Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 27 Φεβρουαρίου 2015 Author #349 Share 27 Φεβρουαρίου 2015 θαναση μεγαλο προβλημα !!!!!!! ρε πας καλα θα μας τρελανεις αντε προχορα !!!!!!!! αμα βαλεισ και 10 κοραλια παλι θα θες κατι εξτρα και φυσικα υπαρχουν και κοραλια που δε θελουν μεγαλες ροες δεν μπορω να προχωρησω.... περιμενω να προχωρησουν οι μετρησεις πρωτα.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2015 #350 Share 28 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο ρε θαναση εισαι δυνατος και σε ζηλευω φιλε!Μακαρι να ημουν και εγω τοσο εγκρατης στην αρχη μου Θα ειχα γλυτωσει πολλες στεναχωριες ....τα λεφτα αστα εξω Το ενυδρειο σαν κατασκευη αλλα και σαν τοποθετηση,το πως εχει δεσει στο χωρο,ειναι φανταστικο ρε συ!Ωραια η επιλογη σου! Το στησιμο μου αρεσει παρα πολυ φιλε,πολυ ιδιαιτερο και καινουργιο!Και οταν μπουν κοραλια με το καλο και θα φαινονται στον αερα θα ειναι σουπερ. Αν μου επιτρεπεις μια ταπεινη αποψη χωρις να θελω να μειωσω τον κοπο σου.Το μονο που θα αλλαζα ειναι να εβγαζα το δευτερο νησακι απο τα αριστερα.Θα αφηνα τρια και θα πηγαινα ελαχιστα πιο αριστερα το μεσαιο ....η' βγαλε το τερμα αριστερα,βαλε στη θεση του το μεγαλο(2ο απο δεξια τωρα) και το μικρο στη μεση για να φαινεται λιγο ανισο,οποτε πιο φυσικο. Φυσικα αυτο το λεω εγω,αν σου αρεσει οπως ειναι και παλι θα αγαπιομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος