vasilis4x4 30 Ιανουαρίου 2015 #251 Share 30 Ιανουαρίου 2015 (edited) Ωραιο το στησιμο Θαναση, δοκιμασε και τα 2 νησια που σου λεει ο Λυκουργος Λυκουργο δεν βλεπουμε κοραλλια στα νερα μας λογω αλατοτητας και θερμοκρασιας Οι αποψεις διηστανται περι αλλαγων απο θαλασσα Λογικο ειναι παντως και το δεχομαι οτι ειναι ρισκο σε ενυδρειο με φουλ στοκ κ πανακριβα κοραλλια οι αλλαγες απο θαλασσα Αν ειχα κι εγω θα το σκεφτομουν πολυ Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2015 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 30 Ιανουαρίου 2015 Author #252 Share 30 Ιανουαρίου 2015 παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις υποδιξεις σας... το θεμα με τις αλλαγες νερου απο θαλασσα νομιζω ειναι επιλογη του καθενος αν θα το ρισκαρει η οχι, και κατα ποσο βολευει τον καθε ενα.... για το στησιμο που λετε, αυριο που θα χαμηλοσω την μεγαλη πλατοφρμα θα δοκιμασω να ενοσω τα αλλα δυο μικρα νησακια να γινουν σαν ενα και διπλα να μπει το μεγαλο... δεν εχω να χασω κατι να το δουμε κι ετσι... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 31 Ιανουαρίου 2015 #253 Share 31 Ιανουαρίου 2015 (edited) λογο θερμοκρασιας και οτι τα δικα μας ειναι μη φωτοσυνθετικα αλλιως η θαλασσα μας ειναι ποιο πλουσια σε ιχνοστοιχεια http://www.aquazone.gr/forums/topic/70324-iea-ooaauia-aeaassio/page-12 ενα ζωντανο παραδειγμα Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2015 - harris samos Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 31 Ιανουαρίου 2015 Author #254 Share 31 Ιανουαρίου 2015 ....και οι δοκιμες συνεχιζονται...!!!!! dance013 dance013ενωσα τα δυο μικρα κομματια και εφτιαξα ενα μεγαλο αριστερα και χαμηλωσα και το μεγαλο κομματι για να μπορουν να αναπτυχθουν τα κοραλια στο μελλον.το αριστερο κομματι μου αρεσει πολυ και εκει μαλλον οι δοκιμες τελειωσα....σκεφτομαι να φτιαξω κατι χαμηλο για το κεντρο για να δωσει ολο το σετ απ μεταξυ του.....ακουω την γνωμη σας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 31 Ιανουαρίου 2015 #255 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Ή απλά να φέρεις το δεξί νησί στο κέντρο ή προς το κέντρο και νομίζω θα είναι κουκλί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 31 Ιανουαρίου 2015 Author #256 Share 31 Ιανουαρίου 2015 Ή απλά να φέρεις το δεξί νησί στο κέντρο ή προς το κέντρο και νομίζω θα είναι κουκλί! το εβαλα σαν δοκιμη αλλα δεν.... πολυ αδειο το ενυδρειο... χρειαζεται ενα μικρο λοφακι λιγο μακροστενο και να μπει λοξα... καπος ετσι το εχω στο μυαλο μου.... θα δω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 31 Ιανουαρίου 2015 #257 Share 31 Ιανουαρίου 2015 εγω παλι λεω με τοσο μεγαλες πιατελες θα εχεις θεμα στην κυκλοφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 1 Φεβρουαρίου 2015 #258 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Συνφωνω για τις μεγάλες πιατέλες αλλα μην το βλέπεις άδειο τωρα φαντάσου το με κοραλια ο βράχος απλα ειναι βάση τους και αυτα θα φτιάξουν το aquascape με την ανάπτυξη τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #259 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 παιδια το θεμα της κυκλοφοριας φτιαχνετε... απλα ισως να με παιδεψει λιγο... θα την βρω την ακρη.... οσο για το δειο που γραφω εννοω στο καμματι που εχω κυκλωσει.... και χαμιλα, οχι να γινει κι αλλη πιατελα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Φεβρουαρίου 2015 #260 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Να σου πω την αληθεια μου αρεσει και ετσι αν θες τραβηξε τα και τα δυο προς το κεντρο ή κολλησε ενα μπρατσακι στο αριστερο νησακι , να κοιταει προς το κεντρο και κολλησε του στην ακρη ενα πιατακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #261 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Να σου πω την αληθεια μου αρεσει και ετσι αν θες τραβηξε τα και τα δυο προς το κεντρο ή κολλησε ενα μπρατσακι στο αριστερο νησακι , να κοιταει προς το κεντρο και κολλησε του στην ακρη ενα πιατακι κι εμενα δεν με χαλαγε και πολυ ετσι αν τα εφερνα και πιο κοντα.... αλλα αφου ειχα βραχο εφτιαξα αλλο ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #262 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 εφτιαξα αλλο ενα ενα συμπλεγμα βραχων σημερα....αλλα βραχια να φτιαξω δεν εχω....οποτε τα φτιαξιματα τελειωσαν.στην πρωτη φωτο στο κεντρο ειναι αυτο που εφτιαξα σημερακαι στην δευτερη πως φενεται με ολα μαζι...ακουω γνωμες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris samos 2 Φεβρουαρίου 2015 #263 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 καλο ειναι ετσι αλλα απο τη μια μερια αμα αναψεις το φως θα εχεις μια μεγαλη σκια λογο πιατελας και αμα μεγαλοσουν τα κοραλια θα γινει μεγαλιτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Φεβρουαρίου 2015 #264 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Θανάση και μένα μου αρέσει πολύ το τελαυταίο στήσιμο! το μόνο που θα προτιμούσα η το δεξί πιάτο λίγο πιο μικρό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #265 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... κι εμενα μου αρεσει ετσι. η τελευταια πιατελα ειναι εις γνωση μου οτι θα κανει μεγαλη σκια αλλα δεν με ενοχλει αυτο... καποια ψαρια τους αρεσει το λιγο φως... επισης αυτη η πιατελα στο μελλον θα γινει τοσο ομορφη ( ελπιζω ) απο πανω που την σκια δεν θα την λογαριαζει κανεις... χεχε.... το να μικρινω την πιατελα δεξια ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν μπορω να ξερω που θα σπασει το πιατο αν το χτυπισω... τωρα σιγουρα δειχνει καπος αλλα βαζοντας κοραλλια και περνοντας χρωμα λογικα θα ειναι οκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Φεβρουαρίου 2015 #266 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιο αυτη τη φορα, ριξε και ενα φως να χαζεψουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #267 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιο αυτη τη φορα, ριξε και ενα φως να χαζεψουμε! περιμενα να τελειωσω το στησιμο γιατι απο πανω δεν εχω και πολυ χωρο... σημερα θα μπει και το φωτιστικο... και ξεκιναω και σωλινωσεις για το σαμπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #268 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 σημερα μπηκε το σαμπ στην θεση του αν και θα ξαναβγει οταν ετοιμασει το επιπλο ο ξυλουργος...εβαλα και το φωτιστικο αλλα μαλλον θελει σηκωμα κι αλλο και ρυθμισεις....σωθηκαμε τωρα... χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 2 Φεβρουαρίου 2015 #269 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Θαναση θα τα καψει ολα απ οτι φαινεται το πορτατιφ απ την εισαγωγη και κατω θα ντυθει ολο με επιπλο? το ποτηρι που εχεις βαλει ειναι diy φτιαγμενο απο σιτα-μεταλο η αγορασμενο ?? Ευχομαι να το δεις γρηγορα γεματο απο ζωντανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #270 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Θαναση θα τα καψει ολα απ οτι φαινεται το πορτατιφ απ την εισαγωγη και κατω θα ντυθει ολο με επιπλο? το ποτηρι που εχεις βαλει ειναι diy φτιαγμενο απο σιτα-μεταλο η αγορασμενο ?? Ευχομαι να το δεις γρηγορα γεματο απο ζωντανα. το ανεβασα 5 εκατ. πιο ψηλα αλλα θελει κι αλλο... χαχαχαχα οι σωλινωσεις και το σαμπ θα μπουν ολα σε επιπλο... αλλα περιμενω τοσο καιρο αλλα εχουν ελειψη σε κατι ξυλα, οποτε ξεκιναω και οταν ερθουν βλεπουμε.... η σιτα ειναι ετοιμη αγοραστη inox... θελω πλαστικια αλλα δεν υπαρχει στο νησι... γγγγγρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 2 Φεβρουαρίου 2015 #271 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 φοβαμαι πως δεν ειναι και τοσο inox και δεν ξερω τι μπορει να κανει το αλατι. Αν μπορεις βαλε πλαστικα παρτα απο Αθηνα αν δεν υπαρχουν αλλα κατσε να πει και κανενας αλλος την γνωμη του μπας και τα εχει χρησιμοποιηση κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #272 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 φοβαμαι πως δεν ειναι και τοσο inox και δεν ξερω τι μπορει να κανει το αλατι. Αν μπορεις βαλε πλαστικα παρτα απο Αθηνα αν δεν υπαρχουν αλλα κατσε να πει και κανενας αλλος την γνωμη του μπας και τα εχει χρησιμοποιηση κανεις. μολις βρω πλαστικα θα τα αλλαξω... απλα να παραγγειλω τωρα 2 κομματακια δεν θα μου στειλει κανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #273 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 λιγες φωτο απο την φωτογραφικη μηχανη για να φανει πιο καλα το φωτιστικο...οι φωτο ειναι τραβιγμενες απο μπροστα και απο πιο ψηλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Φεβρουαρίου 2015 #274 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε τι ποσοστο δουλευει το φωτιστηκο Θαναση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #275 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε τι ποσοστο δουλευει το φωτιστηκο Θαναση; το ειχα βαλει 100 στη αρχη και μετα ανεβαζα υψος το φωτιστικο και κατεβαζα ενταση... δεν θυμαμαι που ηταν οταν εβγαλα φωτο... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος