Jump to content

Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!!!

thanasis76

Recommended Posts

Ωραιο το στησιμο Θαναση, δοκιμασε και τα 2 νησια που σου λεει ο Λυκουργος

Λυκουργο δεν βλεπουμε κοραλλια στα νερα μας λογω αλατοτητας και θερμοκρασιας

Οι αποψεις διηστανται περι αλλαγων απο θαλασσα

Λογικο ειναι παντως και το δεχομαι οτι ειναι ρισκο σε ενυδρειο με φουλ στοκ κ πανακριβα κοραλλια οι αλλαγες απο θαλασσα

Αν ειχα κι εγω θα το σκεφτομουν πολυ

Έγινε επεξεργασία - vasilis4x4

• Απαντήσεις 603
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις υποδιξεις σας... το θεμα με τις αλλαγες νερου απο θαλασσα νομιζω ειναι επιλογη του καθενος αν θα το ρισκαρει η οχι, και κατα ποσο βολευει τον καθε ενα....

για το στησιμο που λετε, αυριο που θα χαμηλοσω την μεγαλη πλατοφρμα θα δοκιμασω να ενοσω τα αλλα δυο μικρα νησακια να γινουν σαν ενα και διπλα να μπει το μεγαλο... δεν εχω να χασω κατι να το δουμε κι ετσι... :thumbsu: :thumbsu:

λογο θερμοκρασιας και οτι τα δικα μας ειναι μη φωτοσυνθετικα αλλιως η θαλασσα μας ειναι ποιο πλουσια σε ιχνοστοιχεια

http://www.aquazone.gr/forums/topic/70324-iea-ooaauia-aeaassio/page-12

ενα ζωντανο παραδειγμα

Έγινε επεξεργασία - harris samos

....και οι δοκιμες συνεχιζονται...!!!!! dance013 dance013

ενωσα τα δυο μικρα κομματια και εφτιαξα ενα μεγαλο αριστερα και χαμηλωσα και το μεγαλο κομματι για να μπορουν να αναπτυχθουν τα κοραλια στο μελλον.
το αριστερο κομματι μου αρεσει πολυ και εκει μαλλον οι δοκιμες τελειωσα....
σκεφτομαι να φτιαξω κατι χαμηλο για το κεντρο για να δωσει ολο το σετ απ μεταξυ του.....

ακουω την γνωμη σας.....

IMAG0271_zpsumcwas81.jpg

IMAG0272_zpso334m9p9.jpg

IMAG0276_zpsqfvs2vib.jpg

Ή απλά να φέρεις το δεξί νησί στο κέντρο ή προς το κέντρο και νομίζω θα είναι κουκλί!

Ή απλά να φέρεις το δεξί νησί στο κέντρο ή προς το κέντρο και νομίζω θα είναι κουκλί!

το εβαλα σαν δοκιμη αλλα δεν.... πολυ αδειο το ενυδρειο... χρειαζεται ενα μικρο λοφακι λιγο μακροστενο και να μπει λοξα... καπος ετσι το εχω στο μυαλο μου.... θα δω....

Συνφωνω για τις μεγάλες πιατέλες αλλα μην το βλέπεις άδειο τωρα φαντάσου το με κοραλια ο βράχος απλα ειναι βάση τους και αυτα θα φτιάξουν το aquascape με την ανάπτυξη τους

παιδια το θεμα της κυκλοφοριας φτιαχνετε... απλα ισως να με παιδεψει λιγο...

θα την βρω την ακρη....

οσο για το δειο που γραφω εννοω στο καμματι που εχω κυκλωσει.... και χαμιλα, οχι να γινει κι αλλη πιατελα...

IMAG0276_zpsuvxmjwop.jpg

Να σου πω την αληθεια μου αρεσει και ετσι

αν θες τραβηξε τα και τα δυο προς το κεντρο

ή κολλησε ενα μπρατσακι στο αριστερο νησακι , να

κοιταει προς το κεντρο και κολλησε του στην ακρη

ενα πιατακι

Να σου πω την αληθεια μου αρεσει και ετσι

αν θες τραβηξε τα και τα δυο προς το κεντρο

ή κολλησε ενα μπρατσακι στο αριστερο νησακι , να

κοιταει προς το κεντρο και κολλησε του στην ακρη

ενα πιατακι

κι εμενα δεν με χαλαγε και πολυ ετσι αν τα εφερνα και πιο κοντα.... αλλα αφου ειχα βραχο εφτιαξα αλλο ενα.

εφτιαξα αλλο ενα ενα συμπλεγμα βραχων σημερα....
αλλα βραχια να φτιαξω δεν εχω....
οποτε τα φτιαξιματα τελειωσαν.
στην πρωτη φωτο στο κεντρο ειναι αυτο που εφτιαξα σημερα
και στην δευτερη πως φενεται με ολα μαζι...
ακουω γνωμες....

IMAG0281_zpsjzc0rezp.jpg

IMAG0283_zpsnps8bwmg.jpg

καλο ειναι ετσι αλλα απο τη μια μερια αμα αναψεις το φως θα εχεις μια μεγαλη σκια λογο πιατελας και αμα μεγαλοσουν τα κοραλια θα γινει μεγαλιτερη

Θανάση και μένα μου αρέσει πολύ το τελαυταίο στήσιμο! το μόνο που θα προτιμούσα η το δεξί πιάτο λίγο πιο μικρό..

παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... κι εμενα μου αρεσει ετσι. η τελευταια πιατελα ειναι εις γνωση μου οτι θα κανει μεγαλη σκια αλλα δεν με ενοχλει αυτο... καποια ψαρια τους αρεσει το λιγο φως...

επισης αυτη η πιατελα στο μελλον θα γινει τοσο ομορφη ( ελπιζω ) απο πανω που την σκια δεν θα την λογαριαζει κανεις... χεχε....

το να μικρινω την πιατελα δεξια ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν μπορω να ξερω που θα σπασει το πιατο αν το χτυπισω...

τωρα σιγουρα δειχνει καπος αλλα βαζοντας κοραλλια και περνοντας χρωμα λογικα θα ειναι οκ....

Ωραιο αυτη τη φορα, ριξε και ενα φως να χαζεψουμε!

περιμενα να τελειωσω το στησιμο γιατι απο πανω δεν εχω και πολυ χωρο...

σημερα θα μπει και το φωτιστικο... και ξεκιναω και σωλινωσεις για το σαμπ....

σημερα μπηκε το σαμπ στην θεση του αν και θα ξαναβγει οταν ετοιμασει το επιπλο ο ξυλουργος...
εβαλα και το φωτιστικο αλλα μαλλον θελει σηκωμα κι αλλο και ρυθμισεις....
σωθηκαμε τωρα... χαχαχαχαχα 

IMAG0286_zpsaiove9ho.jpg

IMAG0284_zpsbqqijmjy.jpg

IMAG0285_zpsvgfthuaz.jpg

IMAG0287_zpsxfpkaak2.jpg

IMAG0288_zps9rwpdwcv.jpg

IMAG0290_zpshegxpdwn.jpg

Θαναση θα τα καψει ολα απ οτι φαινεται το πορτατιφ :bigemo_harabe_net-171: απ την εισαγωγη και κατω θα ντυθει ολο με επιπλο? το ποτηρι που εχεις βαλει ειναι diy φτιαγμενο απο σιτα-μεταλο η αγορασμενο ??

Ευχομαι να το δεις γρηγορα γεματο απο ζωντανα.

Θαναση θα τα καψει ολα απ οτι φαινεται το πορτατιφ :bigemo_harabe_net-171: απ την εισαγωγη και κατω θα ντυθει ολο με επιπλο? το ποτηρι που εχεις βαλει ειναι diy φτιαγμενο απο σιτα-μεταλο η αγορασμενο ??

Ευχομαι να το δεις γρηγορα γεματο απο ζωντανα.

το ανεβασα 5 εκατ. πιο ψηλα αλλα θελει κι αλλο... χαχαχαχα οι σωλινωσεις και το σαμπ θα μπουν ολα σε επιπλο... αλλα περιμενω τοσο καιρο αλλα εχουν ελειψη σε κατι ξυλα, οποτε ξεκιναω και οταν ερθουν βλεπουμε....

η σιτα ειναι ετοιμη αγοραστη inox... θελω πλαστικια αλλα δεν υπαρχει στο νησι... γγγγγρρρρρρ

φοβαμαι πως δεν ειναι και τοσο inox και δεν ξερω τι μπορει να κανει το αλατι. Αν μπορεις βαλε πλαστικα παρτα απο Αθηνα αν δεν υπαρχουν αλλα κατσε να πει και κανενας αλλος την γνωμη του μπας και τα εχει χρησιμοποιηση κανεις.

φοβαμαι πως δεν ειναι και τοσο inox και δεν ξερω τι μπορει να κανει το αλατι. Αν μπορεις βαλε πλαστικα παρτα απο Αθηνα αν δεν υπαρχουν αλλα κατσε να πει και κανενας αλλος την γνωμη του μπας και τα εχει χρησιμοποιηση κανεις.

μολις βρω πλαστικα θα τα αλλαξω... απλα να παραγγειλω τωρα 2 κομματακια δεν θα μου στειλει κανεις...

λιγες φωτο απο την φωτογραφικη μηχανη για να φανει πιο καλα το φωτιστικο...

οι φωτο ειναι τραβιγμενες απο μπροστα και απο πιο ψηλα...

DSC03995_zpsnlxusej1.jpg

DSC03996_zps0pp1u7aa.jpg

DSC03997_zps6lnw1cby.jpg

DSC03999_zpsqscvtsml.jpg

DSC04000_zpsjvkeq5fm.jpg

DSC04001_zpsdgbkasjc.jpg

DSC04002_zpsjln8qust.jpg

Σε τι ποσοστο δουλευει το φωτιστηκο Θαναση;

το ειχα βαλει 100 στη αρχη και μετα ανεβαζα υψος το φωτιστικο και κατεβαζα ενταση... δεν θυμαμαι που ηταν οταν εβγαλα φωτο... :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...