sotosgreek 3 Δεκεμβρίου 2014 #76 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Ανθεκτικά φυτά είναι αλλα αμα έρθουν χάλια τα βγάζεις φωτογραφία και του τη στέλνεις και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Μετά τα αγοράζεις απο igna όλα μαζι αν μπορείς βεβαια οικονομικά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #77 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 απο ιγνα παραγγειλα χθες και με πηραν σημερα τηλεφωνο δεν συμφερει καθολου μου ειπε η κοπελα και μου προτεινε να ακυρωσει την παραγγελεια μονο τα εξοδα αποστολης ηταν 20 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 3 Δεκεμβρίου 2014 #78 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Ναι λέω να τα μαζέψεις όλα όσα χρειάζεσαι και μόνο τότε αν σε συμφέρει να το κανεις. Είδες που σου έλεγα; Ειναι επαγγελματίες οι άνθρωποι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #79 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 ειναι και μου αρεσε ο τροπος που μου μιλησε.. η κοπελα με ευχαριστησε που επελεξα το μαχαζι τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Δεκεμβρίου 2014 #80 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Απο ebay μυ περιμενεις φυτα μεσα σε 1-2 μερες...απο 15 μερες εως 25.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 4 Δεκεμβρίου 2014 #81 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Γενικά από ebay δεν έρχονται και τα πιο ποιοτικά φυτά... Συνηθως ειναι ταλαιπωρημενα Δεν γενικεύω. Απλά γράφω βασει της δικής μου εμπειρίας σε παραγγελίες φυτών μέσω ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Δεκεμβρίου 2014 #82 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Απο ebay δεν ειναι να παραγγελνεις και πολλα φυτα..μονο καμια ανουμπια,κανενα μικροσορουμ,καμια μοςς αλλα μεχρι εκει. Τα φυτα πρεπει να τα βλεπεις και να τα διαλεγεις εσυ ο ιδιος,οχι να σου βαζουν οτι θελουν οι αλλοι.Ετσι μονο μπορεις να δεις την ποιοτητα τους,αν εχουν αλγες κτλ. Ειναι σαν να διαλεγεις ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 4 Δεκεμβρίου 2014 #83 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 σημερα ενα καταστημα μολις παρελαβε φυτα.... επιδη δεν ξερω αν μπορω να πω, στειλε μου αν θελεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 4 Δεκεμβρίου 2014 Author #84 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζα οτι θα ερχοντουσαν πιο γρηγορα.. τουλαχιστον ας ελπισουμε να ειναι σε καλη κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος