sotosgreek 2 Δεκεμβρίου 2014 #51 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 bacopa = μπακοπα!!! Απλά το έγραψα στα ελληνικά. Ναι βάλε και στο youtube να δεις κανένα βίντεο για το φύτεμα.. Δεν χρειάζεται να είναι δίπλα δίπλα όλα, βάλε και λίγο πιο μπροστά να πιάσεις χώρο.. φαντάσου τα πως τα θέλεις όταν αναπτυχθούν. Δες πως γίνονται στο τελικό στάδιο. Δες πολλά βίντεο plannting και aquascaping με τα φυτά σου!! Καλό βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #52 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα φιλε με πηρανε σημερα τηλεφωνο απο ελλαδα απο εκεινο το μαχαζι μου ειπε η κοπελλα οτι μονο τα εξοδα τις αποστολης θα κοστισουν 20 ευρω και 20 ευρω ο θερμοστατης μαζι με τα 2 φυτα= 40 νομιζω δεν με πολυσυμφερει :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 3 Δεκεμβρίου 2014 #53 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 έχεις βρει πιο οικονομικά; αν ναι, τότε οκ. εγώ θα μάζευα όσα χρειάζεται να παραγγείλω και θα έκανα μια μεγάλη παραγγελία να γλιτώσω τα μεταφορικά κάθε τρεις και λίγο. αλήθεια, τα ψάρια σου σε τι κατάσταση είναι τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #54 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 ειναι σε καλη κατασταση οχι σε εξαιρετικη(αυτα που εχω σε ενυδρειο 34 λιτρα) μεχρι το απογευμα θα τα βαλω στο μεγαλυτερο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Δεκεμβρίου 2014 #55 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Για ευκολα φυτα και τις απαιτησεις τους κοιτας εδω. Χωρις φωτισμο να μην βαλεις κανενα φυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #56 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 φιλε απαγγειλα ανουμπια και Java Fern απο το ebay πιστευω ειναι πολυ ευκολα φυτα και τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 3 Δεκεμβρίου 2014 #57 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Ίσως να μην ήταν η ποιο σοφή επιλογή...Πόσο καιρό θα κάνουν να έρθουν στα χέρια σου; Είναι από τα ποιο εύκολα φυτά! Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2014 - pkmiloupas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #58 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 λογικα σε 2-3 μερες ειδα τα σχολια απο κατω ειχαν πολυ καλα σχολια μου ηρθε και μυνημα στο ειμειλ μου και ελεγε οτι αν δεν φτασουν ποτε η φτασουν και δεν ειναι σε καλη κατασταση θα μου στειλουν πισω τα χρηματα μου η θα μου στειλουν αλλα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 3 Δεκεμβρίου 2014 #59 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Μακάρι να ισχύουν αυτά που σου είπαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 3 Δεκεμβρίου 2014 #60 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 αν πέτυχες έμπιστο πωλητή δε θα έχεις πρόβλημα. κοίταξες πώς τον έχουν αξιολογήσει; με το καλό να σου έρθουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Δεκεμβρίου 2014 #61 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Πιο πανω σου εβαλα λινκ να δεις πληροφοριες για τα φυτα για να ξερεις τι φυτα παιρνεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #62 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 ναι ειδα το λινκ φιλε απο πιο πριν! δυστιχως δεν βρηκα αλλα ευκολα φυτα να παραγκειλω(εννοω σε καλη τιμη) αλλα ειναι και αυτα ευκολα καλος πρεπει να ειναι ο πωλητης παντος θα του στειλω και μυνημα για να ξερω ποτε θα μου τα φερει 98.3% positive feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Δεκεμβρίου 2014 #63 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Με 98,3% δε τον λες και καλό. Δύσκολα θα αγόραζα απο έναν τέτοιο. Να κοιτάς ποσοστά πάνω απο 99,3%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #64 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 εχεις δικαιο φιλε αλλα νταξει μεχρι στιγμης κανεις δεν μου ξεγελασε απο το ιμπει οσα πραγματα δεν εφτασαν στα χερια μου τους εκανα προβλημα και επερνα τα χρηματα μου πισω.. δυσκολα θα με ξεγελασουν αυτοι σχετικα με τις ανουμπιες κανουν να τις φυτεψω σε αυτη την πετρα? http://prntscr.com/5cts2n Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 3 Δεκεμβρίου 2014 #65 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 εχεις δικαιο φιλε αλλα νταξει μεχρι στιγμης κανεις δεν μου ξεγελασε απο το ιμπει οσα πραγματα δεν εφτασαν στα χερια μου τους εκανα προβλημα και επερνα τα χρηματα μου πισω.. δυσκολα θα με ξεγελασουν αυτοι σχετικα με τις ανουμπιες κανουν να τις φυτεψω σε αυτη την πετρα? http://prntscr.com/5cts2n Απο περιέργεια με τί μεταφορικά σου τα στέλνουν μόνο σε 2-3 μέρες; Λάθος μέρα τα πήρες όμως γτ θα σου έρθουν στην καλύτερη δευτέρα! Πιστεύω καλή ειναι αν τη δέσεις λλιγο πάνω και πλαγια στην πέτρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #66 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 θα δειξει ποτε θα ερθουν! παντος μου στειλανε μυνημα οτι τα εστειλαν σημερα ι ωρα 2 το μεσιμερι ωρα κυπρου ελπιζω να ερθουν την παρασκευη αν οχι μακαρι να ερθουν την δευτερα και σε καλη κατασταση ετσι θα κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 3 Δεκεμβρίου 2014 #67 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 θα δειξει ποτε θα ερθουν! παντος μου στειλανε μυνημα οτι τα εστειλαν σημερα ι ωρα 2 το μεσιμερι ωρα κυπρου ελπιζω να ερθουν την παρασκευη αν οχι μακαρι να ερθουν την δευτερα και σε καλη κατασταση ετσι θα κανω! Έχεις λινκ απο αυτόν που τα παρήγγειλες να τα τσεκάρω; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #68 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 φυσικα και εχω http://www.ebay.com/itm/250585598640?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT http://www.ebay.com/itm/260620343008?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT απο τον ιδιο ανθρωπο τα παραγγειλα και τα 2 απλα τα εστειλα για να δειτε πια φυτα παραγγειλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 3 Δεκεμβρίου 2014 #69 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Οκ! Εσύ επέλεξες αλλον τον τρόπο αποστολής να φανταστώ και όχι το stadard shipping????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #70 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 επελεξα το free shipping Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #71 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 stadard shipping αυτο επελεξα νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 3 Δεκεμβρίου 2014 #72 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Αν είδα σωστά, ο τύπος είναι στη Μαλαισία;;; Δε νομίζω να σου έρθουν σε 2-3 μέρες. Εμένα από Αγγλία έκαναν περίπου μια εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #73 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξερω απο που ειναι..δηλαδη απο κυπρο ποσες μερες περιπου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkmiloupas 3 Δεκεμβρίου 2014 #74 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 4-12 μέρες λέει για Ευρώπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #75 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 καταλαβα... απο βδομαδας θα ερθουν :\\ ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος