Jump to content

Που Βρισκουμε Ζωντανα Φυτα

Recommended Posts

bacopa = μπακοπα!!! Απλά το έγραψα στα ελληνικά. Ναι βάλε και στο youtube να δεις κανένα βίντεο για το φύτεμα.. Δεν χρειάζεται να είναι δίπλα δίπλα όλα, βάλε και λίγο πιο μπροστά να πιάσεις χώρο.. φαντάσου τα πως τα θέλεις όταν αναπτυχθούν. Δες πως γίνονται στο τελικό στάδιο. Δες πολλά βίντεο plannting και aquascaping με τα φυτά σου!! Καλό βράδυ

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα φιλε

με πηρανε σημερα τηλεφωνο απο ελλαδα απο εκεινο το μαχαζι

μου ειπε η κοπελλα οτι μονο τα εξοδα τις αποστολης θα κοστισουν 20 ευρω και 20 ευρω ο θερμοστατης μαζι με τα 2 φυτα= 40

νομιζω δεν με πολυσυμφερει :\

έχεις βρει πιο οικονομικά; αν ναι, τότε οκ. εγώ θα μάζευα όσα χρειάζεται να παραγγείλω και θα έκανα μια μεγάλη παραγγελία να γλιτώσω τα μεταφορικά κάθε τρεις και λίγο. αλήθεια, τα ψάρια σου σε τι κατάσταση είναι τώρα;

ειναι σε καλη κατασταση οχι σε εξαιρετικη(αυτα που εχω σε ενυδρειο 34 λιτρα)

μεχρι το απογευμα θα τα βαλω στο μεγαλυτερο ενυδρειο

Για ευκολα φυτα και τις απαιτησεις τους κοιτας εδω.

Χωρις φωτισμο να μην βαλεις κανενα φυτο.

φιλε απαγγειλα ανουμπια και

Java Fern απο το ebay
πιστευω ειναι πολυ ευκολα φυτα και τα 2

Ίσως να μην ήταν η ποιο σοφή επιλογή...Πόσο καιρό θα κάνουν να έρθουν στα χέρια σου;

Είναι από τα ποιο εύκολα φυτά!

Έγινε επεξεργασία - pkmiloupas

λογικα σε 2-3 μερες

ειδα τα σχολια απο κατω ειχαν πολυ καλα σχολια

μου ηρθε και μυνημα στο ειμειλ μου και ελεγε οτι αν δεν φτασουν ποτε η φτασουν και δεν ειναι σε καλη κατασταση θα μου στειλουν πισω τα χρηματα μου η θα μου στειλουν αλλα φυτα

αν πέτυχες έμπιστο πωλητή δε θα έχεις πρόβλημα. κοίταξες πώς τον έχουν αξιολογήσει; με το καλό να σου έρθουν!

Πιο πανω σου εβαλα λινκ να δεις πληροφοριες για τα φυτα για να ξερεις τι φυτα παιρνεις..

ναι ειδα το λινκ φιλε απο πιο πριν!

δυστιχως δεν βρηκα αλλα ευκολα φυτα να παραγκειλω(εννοω σε καλη τιμη) αλλα ειναι και αυτα ευκολα

καλος πρεπει να ειναι ο πωλητης παντος

θα του στειλω και μυνημα για να ξερω ποτε θα μου τα φερει

98.3% positive feedback

Με 98,3% δε τον λες και καλό. Δύσκολα θα αγόραζα απο έναν τέτοιο. Να κοιτάς ποσοστά πάνω απο 99,3%.

εχεις δικαιο φιλε αλλα νταξει μεχρι στιγμης κανεις δεν μου ξεγελασε απο το ιμπει

οσα πραγματα δεν εφτασαν στα χερια μου τους εκανα προβλημα και επερνα τα χρηματα μου πισω.. δυσκολα θα με ξεγελασουν αυτοι

σχετικα με τις ανουμπιες κανουν να τις φυτεψω σε αυτη την πετρα?

http://prntscr.com/5cts2n

εχεις δικαιο φιλε αλλα νταξει μεχρι στιγμης κανεις δεν μου ξεγελασε απο το ιμπει

οσα πραγματα δεν εφτασαν στα χερια μου τους εκανα προβλημα και επερνα τα χρηματα μου πισω.. δυσκολα θα με ξεγελασουν αυτοι

σχετικα με τις ανουμπιες κανουν να τις φυτεψω σε αυτη την πετρα?

http://prntscr.com/5cts2n

Απο περιέργεια με τί μεταφορικά σου τα στέλνουν μόνο σε 2-3 μέρες; Λάθος μέρα τα πήρες όμως γτ θα σου έρθουν στην καλύτερη δευτέρα! Πιστεύω καλή ειναι αν τη δέσεις λλιγο πάνω και πλαγια στην πέτρα..

θα δειξει ποτε θα ερθουν! παντος μου στειλανε μυνημα οτι τα εστειλαν σημερα ι ωρα 2 το μεσιμερι ωρα κυπρου

ελπιζω να ερθουν την παρασκευη αν οχι μακαρι να ερθουν την δευτερα και σε καλη κατασταση

ετσι θα κανω!

θα δειξει ποτε θα ερθουν! παντος μου στειλανε μυνημα οτι τα εστειλαν σημερα ι ωρα 2 το μεσιμερι ωρα κυπρου

ελπιζω να ερθουν την παρασκευη αν οχι μακαρι να ερθουν την δευτερα και σε καλη κατασταση

ετσι θα κανω!

Έχεις λινκ απο αυτόν που τα παρήγγειλες να τα τσεκάρω; Ευχαριστώ!

φυσικα και εχω

http://www.ebay.com/itm/250585598640?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/260620343008?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

απο τον ιδιο ανθρωπο τα παραγγειλα και τα 2

απλα τα εστειλα για να δειτε πια φυτα παραγγειλα

Οκ! Εσύ επέλεξες αλλον τον τρόπο αποστολής να φανταστώ και όχι το stadard shipping?????

Αν είδα σωστά, ο τύπος είναι στη Μαλαισία;;; Δε νομίζω να σου έρθουν σε 2-3 μέρες. Εμένα από Αγγλία έκαναν περίπου μια εβδομάδα

δεν ξερω απο που ειναι..δηλαδη απο κυπρο ποσες μερες περιπου??

καταλαβα...

απο βδομαδας θα ερθουν :\\ ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...