Safarpn 2 Δεκεμβρίου 2014 #26 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 έχω διαβάσει ότι μπορείς να τα δέσεις με πετονιά και έχω δει σε βίντεο να χρησιμοποιούν σύρμα σαν αυτό που βάζουν για να συγκρατούν καλώδια (δεν ξέρω πώς λέγεται αλλά έχει πλαστικό γύρω γύρω) δε νομίζω ότι χρειάζεσαι το κορδονάκι. τα φυτά που έχεις πιο πάνω νομίζω ότι κάνουν, κοίτα όμως και τις ανάγκες τους σε co2, φως και παραμέτρους νερού (σύμφωνα με αυτές που θα έχεις εσύ στο ενυδρείο σου) και μετά δες από πού θα τα πάρεις. αυτό που βρήκες στο ebay πχ δε θέλει πολύ φως. θα υπάρχει τέτοιο σημείο στο ενυδρείο; προσωπικά πιστεύω ότι θέλεις οπωσδήποτε μερικά γρήγορης ανάπτυξης, όπως η egeria densa πιο πάνω. αλήθεια, τα αγγελόψαρα τρώνε τα φυτά; (όποιος χρειάζεται αποζημίωση λόγω ξαφνικής και μαζικής τριχόπτωσης, παρακαλείται όπως πάρει νούμερο από την είσοδο κ συμπληρώσει την απαραίτητη αίτηση).....μου εξηγείς το κείμενο στην παρένθεση γιατι είμαι λίγο αργός;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 2 Δεκεμβρίου 2014 #27 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 αν σας έπεσαν τα μαλλιά με αυτά που έγραψα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #28 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Bacopa caroliniana BUNCH Ολλανδίας αυτα κανουν για το ενυδρειο μου? ειναι απο την ιστοσελιδα igna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Δεκεμβρίου 2014 #29 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 (edited) αν σας έπεσαν τα μαλλιά με αυτά που έγραψα... Χαχαχαχα μια χαρά τα είπες!....Μιχάλη, πριν αγοράσεις φυτά, μπες στο φόρουμ στην κατηγορία των φυτεμένων και διάβασε τα προφίλ των φυτών που σε ενδιαφέρουν. Ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε φυτού, κινείσαι κι εσύ για την αφορά του ή όχι. Ξεκίνα με εύκολα φυτά όπως ανούμπιες, egeria Densa, Vallisneria και αρκετα αλλα και αν θελήσεις αργότερα και μετρια ή λίγο πιο δύσκολα, προχωράς ώστε να τους προσφέρεις και οτι χρειάζονται (περισσότερο φωτισμό, λιπάσματα, διοξείδιο κτλ). Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #30 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 παιδες να τα παραγκειλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 2 Δεκεμβρίου 2014 #31 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 (edited) bacopa νομίζω πως είναι οκ. θες όμως σίγουρα και γρήγορης ανάπτυξης. δες τα προφίλ των φυτών με βάση το βαθμό δυσκολίας (έχε στο νου κ τα όσα σου είπαν κ τα παιδιά) Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2014 - fwtini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 2 Δεκεμβρίου 2014 #32 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Μιχαλη τις απαιτήσεις του κάθε φυτου τις βλεπεις αναλυτικα στο site...αρα κανεις τα κουμαντα σου Ενα φιλικό σχολιο : Περιορισε λιγο το αγχος σου. Χομπι ειναι... Απόλαυσε το. Λαθη θα γινουν ετσι κι αλλιώς. Προσεχε τα ζωντανά και τη τσέπη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #33 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 παιδια προσπαθω να κανω οσο λιγοτερα λαθοι μπορω ναι συμφωνω μαζι σας, αν δεν κανουμε λαθοι δεν μαθαινουμε τελος θα ηθελα ακομη μια βοηθεια επιση πρωτη φορα παραγκελλω απο ελλαδα ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΚατάθεση σε λογαριασμό Τράπεζας Πειραιώς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Διακαιούχος: ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ Αρ.Λογαριασμου 5353-061182-401 ΙΒΑΝ:GR59 0172 3530 0053 5306 1182 401 Αριθμός σειράς 174b089 Ποσό 9,66 € πρεπει να παω στην τραπεζα και να βαλω το συγκεκριμενο ποσο στον λογαριασμο της για να μου τα στειλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 2 Δεκεμβρίου 2014 #34 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Ο ιγνατιος εχει προφιλ στο φορουμ. Στειλτου ενα πμ να σου απαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #35 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 ποιος ειναι ο ιγνατιος? εδω λει μια ελενη παπακωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Δεκεμβρίου 2014 #36 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Στέλνει και αντικαταβολή νομίζω αλλα θα σου βγει πιο ακριβα. Κάνεις την παραγγελία, πας στην τράπεζα, καταθέσεις τα χρήματα και μόλις αυτοί δουν οτι τα κατέθεσες, σου στέλνουν τα φυτά. Πάρε κι ενα τηλεφωνο να τους μιλήσεις, να συζητήσεις μαζί τους, να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις βρε αδερφέ.....και όπως σου είπε και ο Puma....πάρτο χαλαρά και απόλαυσέ το! Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Δεκεμβρίου 2014 #37 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 (edited) ποιος ειναι ο ιγνατιος? εδω λει μια ελενη παπακωσταΟ Ιγνατιος ειναι ο άνθρωπός σου, αυτόν ζήτα!.... igna.gr. Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 2 Δεκεμβρίου 2014 #38 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 ποιος ειναι ο ιγνατιος? εδω λει μια ελενη παπακωστα Igna.gr ο Ιγνατιος εχει το μαγαζί, ο λογαριασμός ειναι στο ονομα της Ελένης Στειλτου πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #39 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 αα οκει αδελφε!! παντος χαλαρος ειμαι απλα θελω να δω πως θα βγει το αποτελεσμα!!! αρα πρεπει να παω αυριο στην τραπεζα και να καταθεσω τα χρηματα στον λογαριασμο της ελενης παπακωστα για να μου τα στειλουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Δεκεμβρίου 2014 #40 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 αα οκει αδελφε!! παντος χαλαρος ειμαι απλα θελω να δω πως θα βγει το αποτελεσμα!!! αρα πρεπει να παω αυριο στην τραπεζα και να καταθεσω τα χρηματα στον λογαριασμο της ελενης παπακωστα για να μου τα στειλουν!! Πρώτα ανοίγεις ενα λογαριασμό στο site, μετά κάνεις την παραγγελία και μετα καταθέσεις τα χρήματα. Πάρε ενα τηλεφωνο όμως πρώτα μήπως κάποιο φυτο δεν το εχουν και μετα τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #41 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 εκανα ειδη τον λογαριασμο παραγκειλα 2 φυτα και ενα θερμοστατη θα παρω αυριο τηλεφωνο για να εξηγιθω μαζι τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 2 Δεκεμβρίου 2014 #42 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 (edited) εκανα ειδη τον λογαριασμο παραγκειλα 2 φυτα και ενα θερμοστατη θα παρω αυριο τηλεφωνο για να εξηγιθω μαζι τους!! Μιχάλη τρομερός ο Ιγνάτιος και τις τιμές του στα φυτά δεν τις βρίσκεις πουθενα αλλού!! Μιλάμε για ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ διαφορές στην τιμή. Έχω πάρει 2 φορές φυτά από εκει και είναι άψογα και την μια φορά μου έκανε δώρο και ένα φυτό αξίας 10 ευρώ. Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2014 - sotosgreek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #43 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 το ξερω ειναι παρα πολυ φθηνες οι τιμες του!! αλλα νταξη εμενα δεν με πολυσυμφερει επιδη εχω εξοδα αποστολης!! αλλα νταξει παλι φθηνος ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 2 Δεκεμβρίου 2014 #44 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Αλήθεια, τελικά σε ποια κατέληξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #45 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Bacopa caroliniana BUNCH Ολλανδίας kai Egeria densa (Eleodea Densa) BUNCHΟλλανδίας τι λενε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 2 Δεκεμβρίου 2014 #46 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν πήρα κανένα από τα δύο. Είχα πάρει μεταξύ των πολλών cabomba caroliniana κα όταν την έβαλα στο ενυδρείο και άνοιξαν τα φύλλα γέμισε όοοολος ο ψώρος και χαιρόμουνα σαν χαζός!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 2 Δεκεμβρίου 2014 #47 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Bacopa caroliniana BUNCH Ολλανδίας kai Egeria densa (Eleodea Densa) BUNCHΟλλανδίας τι λενε?? Εύκολα φυτά δεν παίζει να απογοητευτείς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #48 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 φιλε σωτο μακαρι να εχεις δικαιο!! τα φυτα κανουν πολυ ομορφη δουλεια στο ενυδρειο πως θα τα φυτεψω ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 2 Δεκεμβρίου 2014 #49 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 φιλε σωτο μακαρι να εχεις δικαιο!! τα φυτα κανουν πολυ ομορφη δουλεια στο ενυδρειο πως θα τα φυτεψω ομως? Λοιπόν... αυτά να φανταστείς θα είναι 6-7 μπορεί και παραπάνω "stems" δηλαδή κλαδάκια το κάθε φυτό, 6 κλαδιά bacopa caroliniana κλπ. Όταν τα παραλάβεις θα ξετυλίγεις αυτό με το οποίο θα τα έχει δεμένα και θα τα βάλεις σε μια λεκάνη με χλιαρό νεράκι για να απομακρύνεις χαλασμένα φύλλα αν έχουν και να κοντίνεις λίγο τις ρίζες τους πάλι αν έχουν. Μετά θα πάρεις 2 κλαδάκια τη φορά (από το ίδιο φυτό εννοείται) και θα τα βάλεις απαλά με τα δαχτυλά σου μέσα στο χώμα σου. Την μπακπα βάλτη πισω πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #50 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 φιλε η μπακπα τι ειναι?? (ειμαι απο κυπρο συγνωμη αν δεν καταλαμβαινω) αλλη απορια θα βαλω 2 κλαδακια οπως ειπες τη φορα.. τα αλλα 2 και τα αλλα 2 που θα μεινουν θα τα φυτεψω διπλα τους εννοειτε ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος