Niktzio 29 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Τι είδος ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 29 Νοεμβρίου 2014 Author #2 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Ξερεις κάποιος πως λέγεται το ψάρι στη φωτο και αν ειναι θυλικο η αρσενικό, γτ ψάχνω να του/της βρω ταίρι...ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 29 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 29 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Περίμενε λίγο να μπουν οι Αφρικανοί! Πάντως είναι γνωστό είδος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Πιθανολογω οτι ειναι pseudotropheus saulosi(red coral).Ποσα εκατοστα ειναι?Αν ειναι πανω απο 5-6 εκατοστα μαλλον ειναι θηλυκο.Επειδη ομως γεννιουνται ολα κιτρινα κ βλεπω μια αυγοκιλιδα αν ειναι μικροτερο ισως να ειναι αρσενικο και να μπλεδισει μεγαλωνοντας.Εχει πολλες κιτρινες κιχλιδες ψευδοτροφεους αλλα επειδη εχω φιλοξενισει εγω κ αρκετοι φιλοι μου κατα κει συγκλινω απο την φωτο.Μπες ομως στο κοπο και βαλε μια δυο φωτο γενικης του ενυδρειου σου κ πες μας τι αλλα ψαρακια φιλοξενεις μαζι μ αυτο να σε συμβουλεψουν οι εμπειροτεροι για το ποιες βελτιωσεις μπορεις να κανεις αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 29 Νοεμβρίου 2014 Author #6 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Ειναι γύρω 6,5cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Νοεμβρίου 2014 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Αν ειναι σαουλοσι ειναι θηλυκο γιατι αν ηταν αρεν θα ειχε αρχσει να "μπλεδιζει" απο μπροστα προς τα πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 29 Νοεμβρίου 2014 Author #8 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Οκ ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Νοεμβρίου 2014 #9 Share 30 Νοεμβρίου 2014 Εμένα προσωπικά, χωρίς να αποκλείω το σενάριο του Johnbaggios, μου μοιάζει και για Metriaclima Estherae. Έχεις κάποιο άλλο ψάρι ίδιου είδους ή είναι το μοναδικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 30 Νοεμβρίου 2014 Author #10 Share 30 Νοεμβρίου 2014 Ειναι το μοναδικό και θελω να του βρω ταίρι...εχω και αλλα 2 pseudotropheus zebra ob Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 30 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 30 Νοεμβρίου 2014 Επειδη ολοι την πατησαμε,στο λεω καθαρα για να σε γλιτωσω απο απωλειες που συνεπαγονται εξοδα κ στεναχωρια.Οτι κ να ειναι δεν θελει το ζευγαρι του αλλα χαρεμι κ απ την στιγμη που δεν ξερεις με σιγουρια τι ειναι ή το δινεις και βαζεις ακομη 4-5 zebra ob ωστε να βγαλεις ενα χαρεμακι ή τα δινεις ολα κ διαλεγεις ενα ειδος mbuna απο την λιμνη malawi κ ξεκινας απ την αρχη με αυτο.Στα λιτρα σου ομως εχεις περισσοτερες επιλογες αν κοιταξεις προς tanganyika μερια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος