Jump to content

Ζωη Πανω Στον Βραχο

Recommended Posts

Αγαπητοι φιλοι οπως λεει και το θεμα μου ο 1 ζωντανος βραχος που εχω μεσα αρχισε να βγαζει ζωη απο διαφορους οργανισμους.Το θεμα μου ειναι οτι βλεπω καποια πραγματα που δεν τα γνωριζω και δεν ξερω αν ειναι καλο για το ενυδρειο μου ετσι σας παραθετω καποιες φωτο για να μου πειτε την γνωμη σας οι ποιο εμπειροι.post-59252-0-96883000-1417186127_thumb.jpg εδω ειναι το πρωτο ειδος που υπαρχει σε 2 σημεια πανω στον βραχο

post-59252-0-70465000-1417186695_thumb.jpgpost-59252-0-71428500-1417186702_thumb.jpg και εδω με φωτισμο και φλας για να φαινεται οσο καλυτερα γινεται.

Το δευτερο μοιαζει με αυτο?

http://www.reeflex.net/tiere/1960_Codium_fragile.htm

Η με αυτο

http://www.reeflex.net/tiere/5921_Codium_vermilara.htm

Έγινε επεξεργασία - niknik

μοιαζει λιγο με το δευτερο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο.Αυτα που εχω ειναι λιγο αρεα αναμεξυ τους φαντασου 10 ριζες ας πουμε σε χρωμα ασπρο, φαινεται κατι ωραιο προς το παρων αλλα δεν ξερω αν ειναι κατι βλαβερο για το ενυδρειο.

μοιαζει με το δευτερο αλλα ειναι μικρο για να το πω με σιγουρια.Ειναι βλαβερο αν ειναι τετοιο ?

Καλο θα ειναι οποια και να ειναι να βγει εκτος ενυδρειου.

Αγαπητοι φιλοι οπως λεει και το θεμα μου ο 1 ζωντανος βραχος που εχω μεσα αρχισε να βγαζει ζωη απο διαφορους οργανισμους.Το θεμα μου ειναι οτι βλεπω καποια πραγματα που δεν τα γνωριζω και δεν ξερω αν ειναι καλο για το ενυδρειο μου ετσι σας παραθετω καποιες φωτο για να μου πειτε την γνωμη σας οι ποιο εμπειροι.attachicon.gifcrop1.jpg εδω ειναι το πρωτο ειδος που υπαρχει σε 2 σημεια πανω στον βραχο

attachicon.gifcrop3.jpgattachicon.gifcrop2.jpg και εδω με φωτισμο και φλας για να φαινεται οσο καλυτερα γινεται.

Macroalgae ειναι και καλα θα κανεις να βγαλεις τα βραχακια που τις εχουν αν ειναι 1-2 και να βουρτσίσεις με οδοντόβουρτσα τα σημεία που εχουν βγει που απο οτι βλεπω ειναι μικρα μετα να ξεπλύνεις τα βραχάκια σε ενα κουβαδακι με θαλασσινό νερο απο το ενυδρειο και βαλτα ξανα μεσα στο ενυδρείο τα βραχάκια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...