Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #51 Share 29 Νοεμβρίου 2014 jimmi δεν γινετε να προσθεσω 2 μικρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Νοεμβρίου 2014 #52 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Θοδωρα, θα συμφωνησω στα περισσοτερα αλλα για τον βυθο, θα πω πως και τα σκαλαρια βοσκανε σαν δισκοι, δηλαδη φυσανε και σηκωνεται η τροφη και παιρνουν και στο στομα μπουκιες απο αμμο! Οποτε καλυτερα να βαλει αμμο! Έτσι όπως τα λες είναι! Αυτό με την άμμο το κάνουν όλες οι κιχλίδες, γι' αυτό προτείνουμε σχεδόν πάντα άμμο για βυθό. Όμως, δε νομίζω πως είναι μια συμπεριφορά τόσο χαρακτηριστική και απαραίτητη στα σκαλάρια όσο στους γεοφάγους ας πούμε, γι' αυτό και λέω πως μπορεί να βάλει και ψιλό χαλικάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Νοεμβρίου 2014 #53 Share 29 Νοεμβρίου 2014 jimmi δεν γινετε να προσθεσω 2 μικρες? Όλα είναι θέμα αισθητικής και πως θα δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο! Μια ξεκάρφωτη μεγάλη ρίζα είναι εξίσου "άσχημη" με δύο ασυνδετες μικρές. Έχω δει σε ενυδρεία ακόμα και μικρά απλά κλαδάκια ριγμενα στην άμμο που προσθέτουν πολλούς πόντους αισθητικά στο συνολικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #54 Share 29 Νοεμβρίου 2014 ok θοδωρα ετσι θα κανω πρεπει να βρω και κατι να διορθωσω το λαθος με τα χαλικια μου που ειναι ασβεστολιθικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 29 Νοεμβρίου 2014 #55 Share 29 Νοεμβρίου 2014 τα χαλίκια δεν διορθώνονται, απλά αλλάζονται ή αλλάζεις ψάρια και β΄ζεις υψηλότερου πχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #56 Share 29 Νοεμβρίου 2014 χμμ καταλαβα ασε θα δω τι θα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #57 Share 29 Νοεμβρίου 2014 δεν υπαρχουν φυτα τα οποια να το χαμηλωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 29 Νοεμβρίου 2014 #58 Share 29 Νοεμβρίου 2014 όχι αλλά δεν έχει και νοημα να έχεις πέτρα που ανεβάζει το πχ ποιό πολύ από της βρύσης και μετά να προσπαθείς να το ρίξεις ποιό κάτω από της βρύσης. νομίζω πως θα δημιουργήσεις ασταθές σύστημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #59 Share 29 Νοεμβρίου 2014 χμμ καταλαβα :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #60 Share 29 Νοεμβρίου 2014 παιδια ξερει κανεις ποση ωρα θελει μια γκαπινα να γεννησει?? βρηκα ειδη 2 μικρα ψαρακια στο ενυδρειο και τα εβαλα αμεσος στην γεννηστρα αλλα η κοιλια της μανας ειναι μαυρη ακομη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2014 #61 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Αστην στην ησυχια της να γεννησει! Με αυτο το χαλικι ουτε φυτο θα μπορει να σου πιασει γιατι ειναι πολυ χοντρο! Εχω την εντυπωση πως ειναι αραγωνιτης! Οι δυο πρωτες ριζες ειναι καλες αλλα δεν βλεπω πουθενα μεγεθος. Ψαξτο αυτο. Οι 3 και 4 ειναι ψευτικες. Τα φιλτρα σου ειναι μικρα! Το 450 λ που λεει, ειναι μαλλον τα ποσα γυρναει αλλα δεν βλεπω να εχει χωρο για την βιολογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #62 Share 29 Νοεμβρίου 2014 δοσε μου καμια λυση ρε θοδωρε να κανω κατι με αυτα που εχω :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2014 #63 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Τι λυση να βρω; Για πες μου σε παρακαλω μαρκα και μοντελο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #64 Share 29 Νοεμβρίου 2014 οτι και να πεις εχεις δικαιο.. μακαρι να ειχα δουλεια και θα εκανα ολα τα απαρετητα για το ενυδρειο ομως ας βρουμε την προτινομενη λυση με αυτα που εχουμε οσο αφορα το στρομα εχω 2 επιλογες 1η επιλογη να φυγω ολα τα κοχυλια και λιπα απο αυτο το χαλικη και να το προσθεσω στο ενυδρειο http://prntscr.com/5bjhn3 2η επιλογη να προσπαθισω να βρω οσο πιο καθαρη αμμο μπορω απο την θαλασσα να την βρασω καλα και να την πλυνω πολυ καλα το ξερω οτι και τα 2 ειναι λαθος και αυξανουν το PH του ενυδρειου πραγμα που δεν θελουμε αλλα ενα απο τα 2 μπορω να βαλω μεσα εγω προσωπικα προτιμω την αμμο λογο του οτι θα βαλο γατοψαρα στο μελλον, αλλα πειτε μου και εσεις την γνωμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2014 #65 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Μιχαλη, δεν μπορω να σου προτεινω να κανεις κατι απο τα δυο! Μπορεις να μην βαλεις τιποτα ομως και οταν εχεις χρηματα να βαλεις και την σωστη αμμο! Το φιλτρο ειναι που θα πρεπει να δωσεις προτεραιοτητα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #66 Share 29 Νοεμβρίου 2014 θα προσθεσω και αυτο το φιλτρο θα εχω 2 φιλτρα μεσα 050 HZ 8 v οσο για την αμμο αν εχει καποιο παιδ,ι η καταστηματα στην ελλαδα που μπορουν να μου στειλουν σε καλη τιμη ειμαι εκπροσδεχτος (http://www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/723-dhueaaeoae-aeeee/ αυτο εδω τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #67 Share 29 Νοεμβρίου 2014 http://prntscr.com/5bjqo9 αυτο το φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 29 Νοεμβρίου 2014 #68 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Μιχαλη, δεν μπορω να σου προτεινω να κανεις κατι απο τα δυο! Μπορεις να μην βαλεις τιποτα ομως και οταν εχεις χρηματα να βαλεις και την σωστη αμμο! Το φιλτρο ειναι που θα πρεπει να δωσεις προτεραιοτητα! Μιχαλη σε αυτο εχει δικιο ο Τεο. Με τα μικρα φιλτρα αυτα εστω για αρχη δεν θα κανεις δουλεια. Θα πεταξεις τσαμπα λεφτα, που αυτα μπορεις να τα δωσεις μια κι εξω για ενα καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #69 Share 29 Νοεμβρίου 2014 ρωτισα για εξωτερικο φιλτρο μου ειπαν 140 ευρω , και 30 ευρω να μου ελεγε θα το σκευτομουν πολυ δεν ειναι θεμα τσινκουνιας ειναι θεμα ανεργειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2014 #70 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Kοιτα, αν κρατησεις αυτα τα δυο ψαρια μονο το φιλρο ειναι αρκετο! Τελικα ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #71 Share 29 Νοεμβρίου 2014 μου ειπε οτι θα μου το φερει σημερα και τον περιμενα ολη μερα..τελικα δεν το εφερε (προετημασα ολα τα πραγματα και με εστησε) με αυτα τα φιλτρα ποσα ψαρια μπορω να φιλοξενησω? υπολογισε 200 λιτρα περιπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 29 Νοεμβρίου 2014 #72 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Καποια πραγματα δυστυχως ειναι μονοδρομος. Και για φιλτρο κοιτα παλυ εδω στις αγγελιες. Γι αυτο σου λεμε μην βιαστεις, μαζεψε τα πραγματα σιγα - σιγα και οταν θα εισε ετοιμος το στηνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2014 #73 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Μιχαλη, σε παρακαλω, πες μου τις μαρκες και τα μοντελα των φιλτρων και ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο! Μονο ετσι μπορουμε να βοηθησουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 29 Νοεμβρίου 2014 Author #74 Share 29 Νοεμβρίου 2014 το ενα φιλτρο ειναι TUV protuct service GS 240VA 50HZ 8W το αλλο aquarel model fan 2 plus 230v-50HZ 5.2W Q=450l\n υπολογιστε 180-200 λ το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Νοεμβρίου 2014 #75 Share 30 Νοεμβρίου 2014 Το πρωτο δεν το βρισκω οποτε κατι λαθος γραφεις και το δευτερο, ειναι μαξ μεχρι 100 λιτρα! Δες αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος