Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #126 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 ναι ειναι πετρα απο παλαια χρηση του! κατι μου ειπαν για ξυδι κανει το ξυδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 1 Δεκεμβρίου 2014 #127 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 ναι ειναι πετρα απο παλαια χρηση του! κατι μου ειπαν για ξυδι κανει το ξυδι? ναι ναι και ξυδι κανει. απλα βαλε ξυδι μπολικο και ασε το να μαλακωσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #128 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 οκ φιλε θα βαλω ξυδι θα θελω βοηθεια για το πως θα προσθεσω τα υγρα βακτηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #129 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια, εγω γιατι δεν την βλεπω, ειμαι τυφλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #130 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 τι δεν βλεπεις θοδωρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #131 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Την πετρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #132 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 μιλαω για την πετρα που εχει το γυαλλι του ενυδρειου.. εχει παρα πολλυ πετρα πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #133 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 εδω ειναι η αμμος που αγορασα ( 20 κιλα και τα 2 σακουλακια) http://prntscr.com/5c9bsc http://prntscr.com/5c9b9t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #134 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Καλη φαινεται. Ειναι χαλαζιακη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #135 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξερω θοδωρε! νομιζω δεν ειναι αλλα πρεπει να ειναι κοντα με την χαλαζιακη μοιαζουν παρα πολυ γιαυτο διαλεξα την συγκεκριμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #136 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Τι εννοεις κοντα; Ή ειναι ή δεν ειναι! Αν σου ανεβασει ph ισως να εχεις προβλημα! Τι μαρκα ειναι; Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #137 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 ο ανθρωπος μου ειπε οτι δεν το ανεβαζει αλλα δεν ξερω αν μου λεει ψεματα νομιζω η μαρκα ειναι( flamingo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #138 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 http://www.flamingo.be/CatalogusListDetails.asp?ParamLang=UK&ProdId=F89ZA3PID56520ID74154790GUI156932230Prod47307240&Cat1=Fla186UID13377ID7344XML28728Code4494672&Cat2=Fla186UID77755ID63840XML823200Rang19594260&Cat3=Flam186UID59833ID532008XML2068920Prod11487936&Page=1&MnPg=1 αυτη εδωπερα πρεπει να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Δεκεμβρίου 2014 #139 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Αυτη ειναι! Ας ελπισουμε να ειναι καλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #140 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 σιγουρα θεοδωρε και γω το ιδιο ελπιζω χθες εφυγα πολλυ πετρα απο το γυαλλι και ακομη εχει θα την καθαρισω οσο μπορω σημερα και θα την γεμισω θα χρειαστω βοηθεια σχετικα με το πως θα κανω την βιολογια επιδη ειμαι λιγο ασχετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Δεκεμβρίου 2014 #141 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Μιχαλη Ευθυμιου διαβασε αυτο http://www.aquazone.gr/forums/topic/79915-c-dhnthoc-aadhaoeth-iaa-oi-aaioaenaassi/ ,δωσε τα ψαρια που εχεις και μετα θα σε βοηθησουμε να στησεις ενα ωραιο ενυδρειο με τα σωστα ψαρια.Επισης σταματα να κανεις ασκοπες αγορες και να πετας τα χρηματα σου. Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2014 - stav Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 2 Δεκεμβρίου 2014 #142 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Θα φανώ λίγο σπαστικός αλλά... Βρέθηκες με 2 σκαλάρια στα 35 λίτρα. Δεν είχες οικονομική δυνατότητα για πολλά. Αντί να δώσεις τα σκαλάρια και να συμβιβαστείς με κάτι ευκολότερο και μικρότερο επέμεινες σε αυτά. Αυτά όμως έχουν απαιτήσεις και το ένα φέρνει το άλλο και στο τέλος θα σου πάει πολύ το μαλλί και δεν θα έχεις κάνει και το ιδανικό. Αυτά έχω καταλάβει εγώ από τα σχόλια των έμπειρων πάνω στα συγκεκριμένα ψάρια. Συνοψίζω: Αντί να δώσουμε 2 σκαλάρια και να "χάσουμε" 15 ευρώ που τα αγοράσαμε προτιμούμε να δώσουμε 200-300 ευρώ που δεν ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε! Σαν να έχουμε την πίσω δεξιά ρόδα από μια μερσεντες και να θέλουμε σιγά σιγά να την φτιάξουμε όλη. Αυτό το έπαθα κι εγώ στο ξεκίνημα (πρόσφατα) αλλά με άλλα ψάρια που κι αυτά ήθελαν μεγάλο ενυδρείο και αντί να τα δώσω και να κάνω ένα ξεκίνημα σωστά έψαχνα από εδώ κι από εκεί για πρόχειρες λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #143 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 τα ειδα αυτα παιδια οτι αγορασα αγορασα! δεν ξερω καποιο που να εχει ενυδρειο ποιο μεγαλο απο το δικο μου για να τα δωσω αν μου πειτε να τα επιστρεψω απο εκει που τα αγορασα δεν μπορω να τα παρω πισω εχει τοσες μερες που τα αγορασα δευτερο οποιον ρωταω μου λεει οτι ειναι καλο το ενυδρειο για τα σκαλαρια, εξαλου δεν θα προσθεσω πολλα ψαρια μεσα θα παραμεινω στους αγγελους λοιπον και ας κανω λαθοι..εξαλου απο αυτα μαθενουμε θα σας παρακαλεσω να μου πειτε αν θελει πλυσιμο η αμμος και πως να προσθεσω τα υγρα βακτηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 2 Δεκεμβρίου 2014 #144 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 (edited) θα παραμεινω στους αγγελους λοιπον και ας κανω λαθοι..εξαλου απο αυτα μαθενουμε Εμεις μαθαινουμε .... τα ψαρια τι μαθαινουν? Δεν λεω και οτι θα πεθανουν, αλλα δεν περνανε καλα αν δεν δωσουμε τα βασικα. Και οταν λεμε μινιμουμ "50 εκ υψος νερου", "120 μηκος "διατηρηση σε κοπαδι" (εκτος αν προκειται περι ζευγαριου αναπαραγωγης) αυτα τα μινιμουμ ειναι το "βασικα" δεν ειναι τα ιδανικα. Τα ιδανικα ειναι διατηρηση σε ιδιωτικο ποταμι. Καλη συνεχεια. Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2014 - Jimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Δεκεμβρίου 2014 #145 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Το ενυδρειο που πηρες ΔΕΝ κανει για τα ψαρια αυτα τα οποια θελουν τουλαχιστον τα 2πλασια λιτρα και υψος ενυδρειου τουλαχιστον 60εκ. Το μονο που θα καταφερεις σ αυτα τα λιτρα ειναι να ταλαιπωρηθουν τα ψαρακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #146 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια τα ξερω αυτα σας ειπα τι να κανω? δεν εχω καποιο να τα δωσω.. τα ψαρια τωρα ζουν σε συνθηκες με 34 λιτρα τωρα θα τα βαλω σε 130 λιτρα δεν εχω αλλη επιλογη τουλαχιστον θα μπουν σε καλυτερες συνθηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Δεκεμβρίου 2014 #147 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Βαλε τα ψαρια σε αγγελια και δωστα σε καποιον με σωστο ενυδρειο γι αυτα! Η αλλιως πηγαινε τα πισω απο εκει που τα πηρες και παρε αλλα ψαρια,σωστα για το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης σπαρτ 2 Δεκεμβρίου 2014 #148 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 Εαν έριξες το ξύδι και βγήκε το κολλημένο χαλίκι απο τη βάση του ενυδρειου σου , ξεπλυνε πολυ καλα το ενυδρειο σου με πολυ νερο ώστε να εισαι σίγουρος οτι δεν υπαρχει ίχνος απο ξύδι . Λεκάνη πλαστική η αμμος /χαλίκι μέσα και σχολαστικό πλύσιμο ανακάτεμα εως ότου να σταματήσει να βγάζει θολούρα το υπόστρωμα σου που πλένεις , όσο πιο καθαρό ειναι το νερο Σε αυτή τη διαδικασία τόσο λιγότερη θολούρα θα έχεις μέσα στο καινούργιο σου ενυδρειο . Κ θολούρα να έχεις μέσα στο ενυδρειο μετα απο 1 2 μέρες φεύγει. Βάζεις το πλυμένο υπόστρωμα στο ενυδρειο σου πρόσθετης σιγά σιγά το νεαρό για να ανακατευτεί το δυνατόν λιγότερο κ να μη δημιουργήσεις ομίχλη Ξεκινάς φιλτρο με αρκετό ενυδρειακο βαμβάκι αν έχεις κ άνθρακα βάζεις θερμοστάτη 27 c κ περιμένεις μια μέρα να ξεθολώσει κ να εχει ζεσταθεί η σουπίτσα ... Βάζεις νεο ενυδρειακο βαμβάκι αν δεις οτι επιαςε μπίχλα κ προσθέτεις το βιολογικο σου υλικο στο φιλτρο και βάζεις βακτήρια στο ενυδρειο, την αναλογία που σου λει για στήσιμο νέου ενυδρειου. Ρίχνεις ελάχιστη τροφή για να αναπτυχθεί βιολογία κ ο θεός βοηθός.... Όσο πιο αργά βάλεις τα ψάρια στο νεο σου ενυδρειο τόσο λιγότερο τοξικό θα ειναι το νεο τους περιβάλλον Καλη επιτυχία Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #149 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 σε ευχαριστω πολυ γιαννη για τις πληροφορειες ειναι προτιμοτερο να προσθεσω νερο βρυσης ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 2 Δεκεμβρίου 2014 Author #150 Share 2 Δεκεμβρίου 2014 το ενα υγρο ειναι για το χλωριο το αλλο γραφει πανο αμμονια και νιτριτε πως να τα προσθεσω για αρχη για 128 λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος