Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #101 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ωραια θοδωρεε εχει ενα εδω στο χωριο μου θα παω σε λιγο να ρωτησω ελπιζω να εχουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #102 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Να παρεις ψιλη και να την τσεκαρεις πριν την αγορασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #103 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 πως να την τσεκαρω ?? θα τους πω ψηλη χαζιακη αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #104 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Να δεις να ειναι ψιλη και με ακουαφορτε ή ξυδι ή λεμονι, θα κανεις το τεστ! Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #105 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 για να δω αν ειναι ασβεστολιθικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #106 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Ναι. Να του πεις επισης του ανθρωπου, οτι την θελεις για ενυδρειακη χρηση, μηπως και ξερει και μη τυχον εχει τιποτα βαρεα μεταλλα ή τιποτα χημικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #107 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 οκ φιλε σε ευχαριστω για τις πληροφορειες θα παω τωρα να ρωτησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Δεκεμβρίου 2014 #108 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Να δεις να ειναι ψιλη και με ακουαφορτε ή ξυδι ή λεμονι, θα κανεις το τεστ! Αυτα τα 2 δεν ειναι ασφαλη τεστ Θοδωρα. Με ακουαφορτε να το κανει αν και παλι δεν ειναι 100% σωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #109 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 θα τους πω και εκει να μην ειναι ασβεστολιθηκη η αμμος και για να το σιγουρεψουμε θα το κανω με ξυδι οντως εκανα το τεστ με το ξυδι για τα χαλικια που μου εδωσε ο θειος μου και αφριζαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #110 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Αυτα τα 2 δεν ειναι ασφαλη τεστ Θοδωρα. Με ακουαφορτε να το κανει αν και παλι δεν ειναι 100% σωστο. Οκ συμφωνοι, αλλα μια ιδεα θα την παρει! Αν δεν εχει ακουαφορτε μπορει να χρησιμοποιησει τα αλλα δυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Δεκεμβρίου 2014 #111 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια,τα ξυδια και τα λεμονια δεν κανουν!Μονο με ακουαφορτε κανεις δουλεια αλλα και παλι δεν ειναι 100% σωστο το τεστ! Φαντασου δηλαδη με τα λεμονια και τα ξυδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #112 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 κανει το ξυδι..εκανα το τεστ προχθες με τα χαλικια που μου εδωσε ο θειος μου και αφριζαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Δεκεμβρίου 2014 #113 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 κανει το ξυδι..εκανα το τεστ προχθες με τα χαλικια που μου εδωσε ο θειος μου και αφριζαν Ενταξει..τι να σου πω.. Εχω δοκιμασει με ξυδι σε χαλικι και δεν αφρισε..δοκιμασα το ιδιο χαλικι με ακουαφορτε και αφρισε..τα συμπερασματα δικα σας.. Αν θες να το διακινδυνευσεις,να το κανεις με ξυδι,να μην αφρισει και τελικα να βγει ασβεστολυθικο...τι να σου πω..εσυ θα ξυλωνεις το ενυδρειο σου μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 1 Δεκεμβρίου 2014 #114 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Αν αφριζε και με ξυδι ... θα ηταν σκετος "ασβεστης" το χαλικακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #115 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 παιδια δεν ειχαν εδω στο χωριο μου συστησαν ενα πετ στην αραδιππου αν ξερετε περιοχη πηρα τηλεφωνο και ρωτησα για χαλαζιακη αμμο ο ανθρωπος μου ειπε οτι δεν εχει αλλα να του εξηγησω τι διαφορα εχει απο τις αλλες μου ειπε επισης οτι εχει διαφορες αμμους σε διαφορα χρωματα εχει ψηλες και λιπα ακομη οτι δεν ψηλωνουν το ΠΗ του νερου θα προτιμισω αυτες μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Mpene 1 Δεκεμβρίου 2014 #116 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 να τις προτιμισεις αυτες μονο αν δν ειναι ασβετολιθικες..αλλιως αν ηταν εβαζες και αυτο που ειχες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #117 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 μου εφεραν το ενυδρειο διαστασεις 77Μ 38 Π 44 Υ =128 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 1 Δεκεμβρίου 2014 #118 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Δεν ειναι οτι πρεπει για αγγελοψαρα Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2014 - Jimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #119 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 (edited) το ξερω αλλα τι να κανω? παντος ειναι καλυτερο απο αυτο που ζουν τωρα Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2014 - Michalis Efthimiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 1 Δεκεμβρίου 2014 Author #120 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 πως φευγουμε την πετρα? http://prntscr.com/5c3nki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #121 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 πως φευγουμε την πετρα? http://prntscr.com/5c3nki Tι κανουμε λεει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Δεκεμβρίου 2014 #122 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Πως βγάζουμε την πέτρα Θοδωρή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Δεκεμβρίου 2014 #123 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Ποια πετρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Δεκεμβρίου 2014 #124 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Ποια πετρα; Που έχει στον πάτο αν βλέπω καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης σπαρτ 1 Δεκεμβρίου 2014 #125 Share 1 Δεκεμβρίου 2014 Νερο και ξύσιμο χαλαρά με ξύστρα αυτή που έχουμε για τα τσαμπιά εαν πρόκειται για πετρομενο χαλίκι απο παλαιά χρήση του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος