Soulaki1 27 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα σας και πάλι. Μια ερωτησούλα να κάνω θα ήθελα. Επειδή πολλοί από εμάς, λόγω έλλειψης χρόνου, μπαίνουμε στο αγαπημένο μας φόρουμ, αργά το βραδάκι, ή και την επόμενη μέρα πολλές φορες. Πως μπορούμε να δούμε τα θέματα που έχουν τρέξει μέσα στην ημέρα ? ( εκτός από αυτά που εμφανίζονται στην μπάρα δεξιά ?) Γιατί βρέ παιδιά, είναι κρίμα , να μην ενημερωνόμαστε, για θέματα που ίσως μας ενδιαφέρουν.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων , για την απάντηση. ( Ελπίζω να υπάρχει τρόπος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2014 (edited) Το θέμα μεταφέρθηκε 1. Πατάς νεο περιεχόμενο. 2. Επιλέγεις Φόρουμ. 3. Επιλέγεις Content i have not read 4. Επιλέγεις Filter by forum 5. Επιλέγεις τα φόρουμ που θέλεις να παρακολουθήσεις. Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 27 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.......πολύ χάρηκα, που υπάρχει λύση.Για άλλη μια φορά, τα έχετε σκεφτεί όλα. Μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Πες μου αν είναι αυτό που ήθελες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 27 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Μήτσεν τα σέβη μου :bow: Αναλυτικότατος φίλε μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 27 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Ναι, αυτό είναι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 27 Νοεμβρίου 2014 #8 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα μεταφέρθηκε 1. Πατάς νεο περιεχόμενο. 2. Επιλέγεις Φόρουμ. 3. Επιλέγεις Content i have not read 4. Επιλέγεις Filter by forum 5. Επιλέγεις τα φόρουμ που θέλεις να παρακολουθήσεις. Ωραίος!!Και εγω δεν ήξερα πως γινόταν αλλά μετά το καλοκαίρι το βρήκα τυχαία Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί με την ίδια απορία Τώρα όμως θα τα βρουν εύκολα τόσο καλή ανάλυση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος