Jump to content

Co2 Για 120 Λιτρ.

garganik

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω ενα ενυδρείο φυτεμένο με 3 ανουμπιες και 2 εχινοδορους , θελω να βαλω ενα σύστημα c02 τι μου προτείνετε κατι οικονομικο και καλο να αγοράσω??

Μανομετρα και μπουκαλα.

Μπουκαλα απο την περιοχη σου να ψαξεις οπου και θα την γεμιζεις.

Μανομετρα Ελλαδα εχεις ο Ιγνατιος, igna.gr.

Αν έχεις μονο αυτά τα φυτά, δε νομίζω οτι χρειάζεσαι διοξείδιο.

Θα συμφωνήσω, εκτός και αν θες να πειραματιστείς, να ξεκινήσεις με DIY , ζάχαρη και μαγιά.

Αν θες να εχεις σωστη αναπτυξη των φυτων σου και οχι αλγες,που θα εχεις σιγουρα με το diy co2,τοτε παρε μπουκαλα που ειναι μονοδρομος και αργοτερα θα μπορεις να βαλεις και αλλα ευκολα φυτα.

Παρε τηλ εδω http://olympia-p.gr/

Εχει οτι θες για co2 και γεμιζουν και μπουκαλες με 2 ευρω το κιλο.

Η 2 κιλη ειναι πολυ μικρη... δν ξερω τι καταναλωση έχουν αυτες...δλδ θα βγαζει συνεχεια δν θα κλεινει ποτε?

Η 2 κιλη ειναι πολυ μικρη... δν ξερω τι καταναλωση έχουν αυτες...δλδ θα βγαζει συνεχεια δν θα κλεινει ποτε?

Για 120 λίτρα ενυδρείο η 2κιλη κάνει τη δουλειά της, άνετα περνάς 3 μήνες και πάνω, ανάλογα βέβαια με τη φυτομάζα , και μετα φυτά που λες πως έχεις , θα βάζεις λίγες φυσαλίδες το λεπτό που μπορείς άνετα να φτάσεις και τους 5 μήνες. Στο θέμα της λειτουργειας μπορείς να την έχεις να ανοίγει μαζι με τα φώτα ή λίγο πριν και λίγο μετά

Καλυτερα να την δουλευεις 24ωρο ειναι η γνωμη μου,ετσι δεν θα εχεις θεμα και με το ph σου.

Η 2κιλη σου κανει ανετα!

• 3 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...