Giannis_X 26 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Κοίταξα οολο το προφίλ των ζωοτόκων και δεν βρήκα κανένα θέμα περί φωτισμού Οποτε βρικα την εφκερια να ανοίξω αυτό το θέμα και ξεκινώ.. Τι φωτισμό χεριάζετε ένα ενυδρείο με guppy? .. Για παράδειγμα εγω έχω 2 Τ8 η μια 18.000k και η άλλη 4.200k και 30w η κάθε μια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Η 18.000 υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει προβλήματα με τις άλγες. Τον φωτισμό σου θα τον προσαρμόσεις ανάλογα και με τις απαιτήσεις των φυτών σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Τι θα μου προτείνατε για αυτά τα φυτά Anubias Barteri ''coffeefolia'' ,Ludwigia Repens 'rubin' και Cabomba Caroliniana γιατη όντος παλεύω πολλή καθημερινά για να μην έχω άλγες τριβοντας με τον μαγνιτη έτσι ώστε να μην προσκολλάτε στα τζάμια μου γιατη 1 χρόνο τώρα δες έχω προσβληθεί από αλου είδους άλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Νοεμβρίου 2014 Author #4 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Η ζώνη φωτοπεριοδου μου είναι 7.5 ώρες 16:00 - 23:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Τα φυτα σου ειναι λιγο αντικρουομενα! Η ανουμπια θελει σκια για να μην πιασει αλγες και η ludwigia θελει φως. Η καμαπομπα δεν εχει προβλημα με το φως! Η λυση ειναι λοιπον η εξης! 2 λαμπες, η μια 6000 -6500 κελβιν και η αλλη 4000-4500! Βαζεις την ανουμπια σε ενα σκιερο μερος και εισαι κομπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Νοεμβρίου 2014 Author #6 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Όμορφα ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος