Sturm 26 Νοεμβρίου 2014 #26 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Μετρα μηκος και πλατος και υψος και πες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 26 Νοεμβρίου 2014 Author #27 Share 26 Νοεμβρίου 2014 (edited) 25.5cm μηκος 49.5cm πλατος 27cm υψος Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2014 - Michalis Efthimiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Νοεμβρίου 2014 #28 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι τοσο ειναι 34 λιτρα! Μαλλον εννοεις μηκος 49 και πλατος 25! Μια χαρα ειναι για μονομαχο ( εγω θα τον εβαζα σε 60 λιτρα ) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 26 Νοεμβρίου 2014 Author #29 Share 26 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα οπως και να χει δεν θελω μονομαχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Νοεμβρίου 2014 #30 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου... πρέπει να το δεχθείς... το ενυδρείο σου είναι μικρό και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει... σε κάποιον με λίγες γνώσεις. Τα είδη που μπορείς να φιλοξενήσεις είναι ελάχιστα... ένας μονομάχος όμως θα ήταν πολύ καλά σε αυτό το χώρο. Αφού ΔΕΝ θέλεις... ΜΗΝ ταλαιπωρηθείς. Ξεκίνα το διάβασμα... αλλά ΜΗΝ παρασυρθείς... για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 27 Νοεμβρίου 2014 #31 Share 27 Νοεμβρίου 2014 μου φενεται οτι το κιτρινο ειναι θυλικο και το μαυρο αρσενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis Efthimiou 27 Νοεμβρίου 2014 Author #32 Share 27 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω παιδια για ολες τις πληροφοριες! προς το παρον θα αντικαταστισω τις πετρες με αμμο θα προσθεσο θερμομετρο θα φυγω τα πλαστικα φυτα και θα αγορασω μερικα φαρμακα για το φιλτρο και το ενυδειο που μου σύστησε ο θοδωρης και κατι τελευταιο θα προσπαθησω να ψησω τον θειο μου να μου πουλησει το μεγαλο του ενυδρειο για να βαλω εκει τα ψαρια..αν δεν το πουλαει , θα φτοιαξω δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 27 Νοεμβρίου 2014 #33 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Ωραίος και πρόθυμος! Αντε καλή αρχή σου εύχομαι. Δεν χρειάζεται να βιαστείς γτ θα γίνουν πολλά λάθη που θα μπορούσες να είχες αποφύγει με το σωστο διάβασμα. Μαθε απο τα λάθη των άλλων εδώ μέσα για να μην απογοητευτείς!! Καλή συνέχεια και εδώ είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Νοεμβρίου 2014 #34 Share 27 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω παιδια για ολες τις πληροφοριες! προς το παρον θα αντικαταστισω τις πετρες με αμμο θα προσθεσο θερμομετρο θα φυγω τα πλαστικα φυτα και θα αγορασω μερικα φαρμακα για το φιλτρο και το ενυδειο που μου σύστησε ο θοδωρης και κατι τελευταιο θα προσπαθησω να ψησω τον θειο μου να μου πουλησει το μεγαλο του ενυδρειο για να βαλω εκει τα ψαρια..αν δεν το πουλαει , θα φτοιαξω δικο μου ΔΕΝ ξέρω ποίος είναι ο Θοδωρής... αλλά ΔΕΝ ήταν καλύτερα, να είναι κάπου γραμμένα (μάλλον ΔΕΝ τα είδα)... ώστε να μπορούμε να τα διαβάσουμε κι εμείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Νοεμβρίου 2014 #35 Share 27 Νοεμβρίου 2014 Εγω ειμαι ο Θοδωρης και ο φιλος με ρωτησε τι ειναι τα βιολογικα υλικα που διαβαζει και ακουει εδω μεσα και τι ειναι τα βακτηρια και το αντιχλωριο! Με ρωτησε σε πμ! Και ναι εχεις δικιο diskus fan θα επρεπε να γραφτουνε εδω μεσα, δημοσια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 29 Νοεμβρίου 2014 #36 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Λες να ΜΗΝ ξέρω όντως... ποίος είναι ο Θοδωρής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Νοεμβρίου 2014 #37 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Χεχε λες να μην ξερω οτι το ξερεις; Αλλα κι εγω δεν πρεπει να το πω; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος