thanasis76 25 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2014 θα ηθελα να παρουσιασω και την λιμνη που εχουμε στο χωριο αλλα μια ατυχια με τον σκληρο δισκο... και τσουπ πανε οι περισσοτερες φωτο.... βρηκα ομως καποιες απο τα ψαρακια που εχω μεσα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 25 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Ωραια φιλε πολυ ομορφα Βλεπω και οραντα το χειμωνα τι γινεται; Κανε μια παρουσιαση λιτρα ,φιλτρανση ρουτηνες κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 25 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Πω πω φίλε!! Κουκλιά είναι Μπράβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Πανέμορφα ψάρια, κανονικά θηριάκια. Η 6η φωτογραφία ειναι όλα τα λεφτά!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Νοεμβρίου 2014 Author #5 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Ωραια φιλε πολυ ομορφα Βλεπω και οραντα το χειμωνα τι γινεται; Κανε μια παρουσιαση λιτρα ,φιλτρανση ρουτηνες κτλ εχεις δικιο, δεν ανεφερα τιποτα.... η λιμνη ειναι σχεδον 3χ2 μετρα και 60 εκατ. βαθος. φιλτρο εχει diy... απο εκει και περα αλλαγες νερου δεν γινονται συχνα περιπου 1 ανα 2-3 μηνες. οσο για θερμοκρασιες στο Νησι δεν εχουμε πολυ χαμηλες... αντε στα πολυ κρυα τα βραδια να παει 4-5 βαθμους.... γενικα τα ψαρια τα εχουμε αρκετα χρονια και δεν ειχαν ποτε προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 25 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2014 εχεις δικιο, δεν ανεφερα τιποτα.... η λιμνη ειναι σχεδον 3χ2 μετρα και 60 εκατ. βαθος. φιλτρο εχει diy... απο εκει και περα αλλαγες νερου δεν γινονται συχνα περιπου 1 ανα 2-3 μηνες. οσο για θερμοκρασιες στο Νησι δεν εχουμε πολυ χαμηλες... αντε στα πολυ κρυα τα βραδια να παει 4-5 βαθμους.... γενικα τα ψαρια τα εχουμε αρκετα χρονια και δεν ειχαν ποτε προβλημα... Να τα χαιρεσε ειναι υπεροχα και σου ευχομαι να μην εχεις ποτε προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 25 Νοεμβρίου 2014 #7 Share 25 Νοεμβρίου 2014 τι μικρα. ειναι υπεροχα ολα αυτα που μας εδειξες να τα χερεσαι.στειλε και σε εμας κανενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Νοεμβρίου 2014 Author #8 Share 25 Νοεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 25 Νοεμβρίου 2014 #9 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Τρελες ψαρουκλες, τεραστια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 25 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Πανέμορφα ψάρια φίλε Θανάση. Πραγματικά η 6 φοτο είναι καταπληκτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Νοεμβρίου 2014 Author #11 Share 25 Νοεμβρίου 2014 σας ευχαριστω πολυ παιδια, να ειστε καλα... χαρα μου να μοιραζομαι τις χαρες μου στο χομπι.... οχι οτι χωρανε ολες εδω.... χαχαχαχα :angel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Νοεμβρίου 2014 #12 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Oμορφα ψαρια και ομορφη η λιμνουλα αλλα νομιζω πως μερικα, ειδικα τα κοι θελουν κατι μεγαλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 25 Νοεμβρίου 2014 Author #13 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Oμορφα ψαρια και ομορφη η λιμνουλα αλλα νομιζω πως μερικα, ειδικα τα κοι θελουν κατι μεγαλυτερο! ναι ναι, δεν εχεις αδικο... κανονικα τα κοι θελουν περισσοτερα λιτρα... για την ωρα ειναι οκ... στο μελλον βλεπουμε.... χεχε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 25 Νοεμβρίου 2014 #14 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Κατσε ρε φιλε,θα μας τρελανεις?Ενα ενα τα βγαζεις?Τι αλλο εχεις τελικα...!!!Στο αλλο το χωριο τι εχεις δλδ,δελφινια?Χαχα,πλακα κανω!Εισ ωραιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 26 Νοεμβρίου 2014 Author #15 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Κατσε ρε φιλε,θα μας τρελανεις?Ενα ενα τα βγαζεις?Τι αλλο εχεις τελικα...!!!Στο αλλο το χωριο τι εχεις δλδ,δελφινια?Χαχα,πλακα κανω!Εισ ωραιος! τα δελφινια απαγορευονται στην εχμαλωσια... προσεχε τι λες, θα μας κλεισουν μερα.... :thumbsu: δεν εχω κατι αλλο για την ωρα.... περασαν πολλα απο τα χερια μου, αλλα τωρα ειμαι με αυτα.... :angel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 26 Νοεμβρίου 2014 #16 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο Θανάση, πανέμορφα ψάρια, στη λίμνη έχεις φυτά? Ευχαριστούμε που μας ...ταξιδεύεις! με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 26 Νοεμβρίου 2014 Author #17 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο Θανάση, πανέμορφα ψάρια, στη λίμνη έχεις φυτά? Ευχαριστούμε που μας ...ταξιδεύεις! με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις. να σαι καλα!!!! φυτα οχι δεν εχει. οταν δεν ηρεξα καλα, ειχα βαλει νουφαρα αλλα δεν τα ειχα φυτεψει σωστα με αποτελεσμα να γινει η λιμνη καφε απο το χωμα.... τρελαθηκε η μαμα μου και απο τοτε δεν θελει ουτα να τις συζηταω για να βαλουμε φυτα... αχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 4 Δεκεμβρίου 2014 #18 Share 4 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ καλο φιλε μου!!!!!Τα ψαρακια τα πηρες μεγαλα η τα εχεις απο μικρα?Καμια γεννα πηρες?Η αληθεια ειναι οτι δεν κολλαει και πολυ καποιο φυτο ετσι οπως την βλεπω την λιμνουλα(δεν ξερω τι γινεται περιμετρικα)Ειναι πολυ πιο ωραια με τις πετρες που εχεις μεσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 5 Δεκεμβρίου 2014 Author #19 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 ολα τα ψαρια εχουν αγοραστει απο πολυ μικρα, νομιζω οτι εκει ειναι και η ουσια στο χομπι μας... να τα περνουμε μικρα, να τα μεγαλωνουμε και να ζουμε και να μαθαινουμε ολες τις φασεις της ζωης τους.!!! γεννα εχω παρει 2-3 φορες απο τις οποιες εχω 3 χρυσοψαρακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 5 Δεκεμβρίου 2014 #20 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Πόσο καιρό την έχεις? Πόσα λίτρα είναι η λίμνη σου? Τι κυκλοφορητή έχεις? Μπορείς να μας κάνεις μια παρουσίαση του DYI φίλτρου σου ? Ωραία χρώματα και φαίνεται καθαρή. Η άλγη πάνω στα τοιχώματα και στις πέτρες είναι ιδανική. Την βλέπει ο ήλιος την λίμνη ή βρίσκεται σε σκεπαστό σημείο? Βέβαια φαίνεται να έχει πάρα πολλά ψάρια για τα λίτρα της. Δεν βλέπω κάποια αεραντλία (και με συνδυασμό με κάποια άλλα πράγματα) φοβάμαι ότι όσο μεγαλώνουν τα ΚΟΙ τόσο ποιο αντίξοες θα γίνονται οι συνθήκες για αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 6 Δεκεμβρίου 2014 Author #21 Share 6 Δεκεμβρίου 2014 Πόσο καιρό την έχεις? Πόσα λίτρα είναι η λίμνη σου? Τι κυκλοφορητή έχεις? Μπορείς να μας κάνεις μια παρουσίαση του DYI φίλτρου σου ? Ωραία χρώματα και φαίνεται καθαρή. Η άλγη πάνω στα τοιχώματα και στις πέτρες είναι ιδανική. Την βλέπει ο ήλιος την λίμνη ή βρίσκεται σε σκεπαστό σημείο? Βέβαια φαίνεται να έχει πάρα πολλά ψάρια για τα λίτρα της. Δεν βλέπω κάποια αεραντλία (και με συνδυασμό με κάποια άλλα πράγματα) φοβάμαι ότι όσο μεγαλώνουν τα ΚΟΙ τόσο ποιο αντίξοες θα γίνονται οι συνθήκες για αυτά. την λιμνη την εχουμε 4-5 χρονια. ειναι γυρο στα 5000 λιτρα. η κυλοφορια που εχω ειναι η αντλια του φιλτρου 3000/ωρα + 3000 που περναει απο UV και πεφτει απο ψηλα. φωτο απο το φιλτρο δεν εχω και για να κανω παρουσιαση πρεπει να μπω μεσα στην λιμνη... οποτε για χειμωνα δεν το βλεπω. η λιμνη το χειμωνα ειναι ιδανικη στο θεμα αλγης και καθαρη. το καλοκαιρη θολωνει λιγο γιατι την βλεπει συνεχεια ο ηλιος. εχει καποια δεντρα γυρο της και οταν μεγαλωσουν δεν θα εχει τοσο προβλημα. αεραντλια δεν εχει μεσα, αλλα με την αναταραξη απο το φιλτρο, και την αντλια απο την UV που πεφτει απο ψηλα δημιουργω οξυγονωση του νερου. τα ψαρια ειναι αρκετα οντως αλλα ειναι πολυ ανετα στην λιμνη , μεγαλωνοντας σιγουρα θα εχουμε επεκτασεις... χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος