SOTIRIS 24 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μιας και σκέφτομαι την αγορά ενός πολύ οικονομικου ph tds meter, θα ηθελα την άποψη σας για την επιλογή του συγκεκριμένου η κάποιου άλλου σε παρόμοιο επίπεδο τιμής. http://www.ebay.com/itm/Digital-Ph-Meter-TDS-Tester-Aquarium-Pool-Hydroponic-Water-Monitor-0-9999-PPM-/271554540137?pt=US_Garden_Tools&hash=item3f39e97269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2014 και για τα 2 ψαχνεις? το ph meter το εχω Σωτηρη, μην το παρεις.. ειναι αλλα ντι αλλον... απο tds τωρα, τα περισοτερα ειναι οκ, εγω εχω αυτο... αλλα για αξιοπιστο phμετρο θελεις ενα 50αρι+ , αλλιως ακρη δεν θα βγαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 24 Νοεμβρίου 2014 και για τα 2 ψαχνεις? το ph meter το εχω Σωτηρη, μην το παρεις.. ειναι αλλα ντι αλλον... απο tds τωρα, τα περισοτερα ειναι οκ, εγω εχω αυτο... αλλα για αξιοπιστο phμετρο θελεις ενα 50αρι+ , αλλιως ακρη δεν θα βγαλεις. Ναι ψάχνω και για τα δυο. Αυτό που έχεις αγοράσει είναι το ίδιο με το λινκ που ανέβασα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 24 Νοεμβρίου 2014 ναι το ιδιο ειναι... θελει συνεχεια καλιμπραρισμα, πριν απο καθε μετρηση..αρα θελει συνεχεια να αγοραζεις υγρα.. και δεν εισαι ποτε σιγουρος εαν η μετρηση ειναι σωστη.. για το περιπου ισως κατι κανει.. αλλα καμια σχεση με τα τεστ.. μπορει να σου δειχνει 7.5 την μια μερα και την αλλη 7.9.. δεν το εμπιστευομαι γενικα.. και απ οτι ειχα ψαξει στο παρελθον το εχουν αρκετοι και δεν ηταν ευχαριστημενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Νοεμβρίου 2014 Author #5 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Με την αγορά δεν περιέχονται υγρα καλιμπραρίσματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 24 Νοεμβρίου 2014 περιεχονται .. σε καποια ναι , σε καποια οχι.. θελει να το κοιταξεις εαν περιεχονται στην συσκευασια. το θεμα ειναι οτι καλο ειναι να μην μενουν για πολυ καιρο ανοιχτα.. εγω τα ειχα στο ψυγειο..αλλα επειτα αγοραζα αυτα.. τα υγρα απ οτι εχω ψαξει ειναι μιας χρησεως, με τον καιρο αλοιωνονται και χρειαζεται να αγοραζεις (για το συγκεκριμενο phμετρο) συνεχεια καινουργια.. νομιζω ενα ph τεστ ειναι πιο οικονομικοτερο μακροπροθεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Νοεμβρίου 2014 Author #7 Share 24 Νοεμβρίου 2014 περιεχονται .. σε καποια ναι , σε καποια οχι.. θελει να το κοιταξεις εαν περιεχονται στην συσκευασια. το θεμα ειναι οτι καλο ειναι να μην μενουν για πολυ καιρο ανοιχτα.. εγω τα ειχα στο ψυγειο..αλλα επειτα αγοραζα αυτα.. τα υγρα απ οτι εχω ψαξει ειναι μιας χρησεως, με τον καιρο αλοιωνονται και χρειαζεται να αγοραζεις (για το συγκεκριμενο phμετρο) συνεχεια καινουργια.. νομιζω ενα ph τεστ ειναι πιο οικονομικοτερο μακροπροθεσμα. Είπα να ξεφύγω από τα υγρά τεστ αλλά τελικά φαίνεται πως χρειάζεται αρκετό ψάξιμο. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 24 Νοεμβρίου 2014 #8 Share 24 Νοεμβρίου 2014 προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο... ας περιμενουμε να μας πουν και αλλα παιδια.. παντως ως αξιοπιστα θεωρουνται τα american marine και hanna Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Νοεμβρίου 2014 #9 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Ριξε κι εδω μια ματια http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=177 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETROS_AFRICANOS 25 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Φίλοι μου καλημέρα σας, θέλω να σας πρότεινω το PH 200 - Ψηφιακός μετρητής PH της ΗM Digital (USA) το οποίο δεν διατίθεται πλέον στην Ελλάδα αλλά το διαθέτω εγώ προς πώληση για όποιον ενδιαφέραται στην τιμή των 60€ σε άριστη κατάσταση. PH 200 - Ψηφιακός μετρητής PH της ΗM Digital (USA) Κωδικος (SKU): PH200 ΤΙΜΗ : €85.00 Δεν υπάρχει απόθεμα Ψηφιακός μετρητής PH-200 της HM DIGITAL (USA). Ένας αδιάβροχος μετρητής PH υψηλής ακρίβειας και ταχύτητας, ιδανικός για επαγγελματίες. Το ηλεκτρόδιο του PH-200 μπορεί να αντικατασταθεί ώστε να διασφαλιστεί η ακρίβεια μέτρησης του οργάνου για πολλά χρόνια Χαρακτηριστικά : Εύρος μέτρησης PH : 0 - 14 Εύρος θερμοκρασίας : 1-80 °C Ανάλυση : 0.01 pH Ακρίβεια : +/- 0.02 pH Τροφοδοσία: 3 x 1.5V μπαταρίες button cell Διαστάσεις : 18.5 x 3.4 x 3.4 εκατ. Βάρος : 96.4 g Link to comment Share on other sites More sharing options...
sideras 25 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειναι η ενοτητα για τις αγγελιες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 25 Νοεμβρίου 2014 Author #12 Share 25 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ριξε κι εδω μια ματια http://www.waterwaves.gr/index.php?target=categories&category_id=177 Φίλοι μου καλημέρα σας, θέλω να σας πρότεινω το PH 200 - Ψηφιακός μετρητής PH της ΗM Digital (USA) το οποίο δεν διατίθεται πλέον στην Ελλάδα αλλά το διαθέτω εγώ προς πώληση για όποιον ενδιαφέραται στην τιμή των 60€ σε άριστη κατάσταση. PH 200 - Ψηφιακός μετρητής PH της ΗM Digital (USA) Κωδικος (SKU): PH200 ΤΙΜΗ : €85.00 Δεν υπάρχει απόθεμα Ψηφιακός μετρητής PH-200 της HM DIGITAL (USA). Ένας αδιάβροχος μετρητής PH υψηλής ακρίβειας και ταχύτητας, ιδανικός για επαγγελματίες. Το ηλεκτρόδιο του PH-200 μπορεί να αντικατασταθεί ώστε να διασφαλιστεί η ακρίβεια μέτρησης του οργάνου για πολλά χρόνια Χαρακτηριστικά : Εύρος μέτρησης PH : 0 - 14 Εύρος θερμοκρασίας : 1-80 °C Ανάλυση : 0.01 pH Ακρίβεια : +/- 0.02 pH Τροφοδοσία: 3 x 1.5V μπαταρίες button cell Διαστάσεις : 18.5 x 3.4 x 3.4 εκατ. Βάρος : 96.4 g Βασίλη και Πέτρο γνωρίζω τον κανόνα που λέει οτι πληρώνεις παίρνεις, απλά είναι δύσκολη εποχή, και προσπαθούμε να βολευτούμε και με δευτερεύουσες λύσεις. Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2014 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 25 Νοεμβρίου 2014 #13 Share 25 Νοεμβρίου 2014 Σωτηρη μην το παρεις καν αυτο το κιτρινακι, το εχω μια φορα το δουλεψα και το πεταξα στην ακρη. Αν παρεις παρε της hana η της american marine , οχι οτι αυτα ειναι καλα, αλλα απο τα κινεζικα λιγο πιο αξιοπιστα ειναι. Να ξερεις οτι το ηλεκτροδιο πανω απο χρονο θελεις αλλαγη , και για το καλιμπραρισμα θελεις υγρα. Μετα απο μια δυο χρησεις αλλαγη στα υγρα. Το ηλεκτροδιο μπορει να καλιμπραρεται σωστα αλλα να σου διαβαζει λάθος. Οποτε καλυτερα μεινε στα υγρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 25 Νοεμβρίου 2014 Author #14 Share 25 Νοεμβρίου 2014 (edited) Σωτηρη μην το παρεις καν αυτο το κιτρινακι, το εχω μια φορα το δουλεψα και το πεταξα στην ακρη. Αν παρεις παρε της hana η της american marine , οχι οτι αυτα ειναι καλα, αλλα απο τα κινεζικα λιγο πιο αξιοπιστα ειναι. Να ξερεις οτι το ηλεκτροδιο πανω απο χρονο θελεις αλλαγη , και για το καλιμπραρισμα θελεις υγρα. Μετα απο μια δυο χρησεις αλλαγη στα υγρα. Το ηλεκτροδιο μπορει να καλιμπραρεται σωστα αλλα να σου διαβαζει λάθος. Οποτε καλυτερα μεινε στα υγρα . Εχεις τεστάρει αποκλίσεις μεταξύ meter και υγρών? Αν όντως συμβαίνει αυτό θα παραμείνω στα υγρα τεστάκια, μιας και δεν θέλω να μου προσθέσω άλλο πονοκέφαλο. Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2014 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 26 Νοεμβρίου 2014 #15 Share 26 Νοεμβρίου 2014 δες εδω. http://www.aquazone.gr/forums/topic/88518-ooaeneoc-ph/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος