Mr.Puff 12 Μαρτίου 2016 Author #226 Share 12 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 13 Μαρτίου 2016 #227 Share 13 Μαρτίου 2016 Μπραβο Λουκα!!!!! Ωραια κοραλακια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Μαρτίου 2016 #228 Share 14 Μαρτίου 2016 Μπραβο ρε λουκα,εχει γινει κουκλα το ενυδρειο! Και τα σκληρα βλεπω απο τις φωτο ειναι και σε πολυ καλη κατασταση ρε φιλε!Ωραιος,φτου φτου! Μου αρεσει πολυ και ο δισκος που εχεις κανει με τις μοντιπορες,μεγαλωνοντας θα κανουν πολυ ωραια μορφολογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 16 Μαρτίου 2016 Author #229 Share 16 Μαρτίου 2016 Το ωραίο είναι ότι πολλά από αυτά πριν ένα χρόνο ήταν μια σταλιά φραγκάκια από το swap. Είναι πολύ όμορφο να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Το κακό είναι ότι χθες έπεσε η αντλία από το mini refugium που έχω μέσα στο ενυδρείο και μου έσπασε πολλά από αυτά. Στη κυριολεξία μου γύρισε το μυαλό ανάποδα. Η δεύτερη μεγάλη αναποδιά μετά το κάψιμο που κατά λάθος τους έκανα πριν λίγους μήνες. Αυτή τη φορά περισσότερο από ποτέ φάνηκε πόσο μεγάλη είναι η έλειψη του sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 16 Μαρτίου 2016 #230 Share 16 Μαρτίου 2016 Μεγαλη υποθεση Λουκα το σαμπ Αντε μπες στο κλαμπ σιγα-σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαρτίου 2016 #231 Share 18 Μαρτίου 2016 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ενυδριακιας 20 Μαρτίου 2016 #232 Share 20 Μαρτίου 2016 λουκα σε λιγο τα κοραλια θα φτασουν στα βρηλισσια ετσι όπως πανε!!!!!!!!αν θες εχω ένα ενυδρειο για να το κανεις sump!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Μαρτίου 2016 Author #233 Share 20 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά αλλά δυστυχός θέλει πολύ περισσότερα πράγματα για να γίνει σωστή δουλειά (καινούργια βάση, τρύπες στο ενυδρείο ή μια καλή εξωτερική υπερχείληση κ.α.) τα οποία είναι δύσκολο να γίνουν σε ένα στρωμένο ενυδρείο. Πιο πολύ όμως να σου πω την αλήθεια, ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι το ενυδρείο αυτό δεν μου πολυαρέσει για reef και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να φτιάξω ένα κυβάκι rimless έστω και μικρότερο από αυτό. Τότε θα γίνουν όλα σωστά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 20 Μαρτίου 2016 #234 Share 20 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά αλλά δυστυχός θέλει πολύ περισσότερα πράγματα για να γίνει σωστή δουλειά (καινούργια βάση, τρύπες στο ενυδρείο ή μια καλή εξωτερική υπερχείληση κ.α.) τα οποία είναι δύσκολο να γίνουν σε ένα στρωμένο ενυδρείο. Πιο πολύ όμως να σου πω την αλήθεια, ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι το ενυδρείο αυτό δεν μου πολυαρέσει για reef και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να φτιάξω ένα κυβάκι rimless έστω και μικρότερο από αυτό. Τότε θα γίνουν όλα σωστά. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 20 Απριλίου 2016 #235 Share 20 Απριλίου 2016 Πώς πάμε Λουκά κανένα update θα δούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 18 Μαίου 2016 Author #236 Share 18 Μαίου 2016 Και επιτέλους η αγαπημένη μου Dory!! Όλα πήγαν καλά χωρίς να πέσουνε φάπες από το yellow (λίγο τσαμπουκάς από το scopas αλλά τίποτα σπουδαίο). Και τρώει τα πάντα με μεγάλη όρεξη. Είμαι πολύ χαρούμενος! Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στο Θοδωρή (teoxan). Ακολουθούν κανά δυο από τις τραγικές φωτογραφίες μου. sorry παιδιά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 18 Μαίου 2016 #237 Share 18 Μαίου 2016 Να σου ζήσει φιλε! φτου, φτου σκόρδα! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 18 Μαίου 2016 #238 Share 18 Μαίου 2016 να το χαίρεσαι Λουκά! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Μαίου 2016 #239 Share 18 Μαίου 2016 (edited) Ρε φίλε τι εχεις φτιάξει και μας το κρύβεις !!!! Να σου ζήσει και ο ψαρις! Έγινε επεξεργασία 18 Μαίου 2016 - fishbone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαίου 2016 #240 Share 18 Μαίου 2016 Μεγεια τη ντορυ ρε λουκα....πολυ ομορφο ψαρακι και του αξιζει που το εκανες αβαταρ φιλε Ρε απατη ομως το ενυδρειο σου το εχεις δει ποσο γμτο εχει γινει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 18 Μαίου 2016 #241 Share 18 Μαίου 2016 Να σου ζησει Λουκα!!! Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 18 Μαίου 2016 Author #242 Share 18 Μαίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Λίγο το φως να βελτιώσω θέλω, και πιστεύω θα πάει καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 18 Μαίου 2016 #243 Share 18 Μαίου 2016 καλορίζικη η ψαρούκλα...πανέμορφο...αναμένουμε καλύτερες φοτό να θαυμάσουμε και το ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 18 Μαίου 2016 Author #244 Share 18 Μαίου 2016 Πρέπει να αγγαρέψω συγγενή με dslr για καλές φωτό γιατί αλλιώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 18 Μαίου 2016 #245 Share 18 Μαίου 2016 Πρέπει να αγγαρέψω συγγενή με dslr για καλές φωτό γιατί αλλιώς...Εισαι και στην αλλη ακρη ρε γμτ!!Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιουνίου 2016 #246 Share 17 Ιουνίου 2016 Λουκα εχει περασει ενας μηνας χωρις update για δωσε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 17 Ιουνίου 2016 Author #247 Share 17 Ιουνίου 2016 Νικόλα έχω μπλέξει με διάφορα. Θα δω αύριο που θα αλλάξω νεράκι μήπως προλάβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Ιουνίου 2016 Author #248 Share 20 Ιουνίου 2016 Update με καινούργιες λάμπες (αντί για 2blueplus και 2coralplus που είχα πριν, τώρα έβαλα 2 blueplus, 1 aquablue special και μία purple). Επίσης επιτέλους κατάφερα και πήρα chillerάκι για τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού. Οι οδηγίες του λένε να έχει αντλία minimum 1000λ/ω και εγώ του έχω μια 600λ/ω. Λέτε αυτό να επηρεάζει τη λειτουργία του? To βλέπω να ζορίζεται αυτές τις μέρες του καύσωνα. Το καφέ clam που εδώ και αρκετό καιρό είναι κλειστό (αλλά ολοζώντανο) επιτέλους σήμερα άρχισε να συνέρχεται και να ανοίγει σιγά-σιγά. Από πλευράς livestock τίποτα καινούργιο, οπότε ελπίζω να σας ψιλοαρέσουν οι φωτό μου. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Ιουνίου 2016 Author #249 Share 20 Ιουνίου 2016 Και μερικές ακόμα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 21 Ιουνίου 2016 #250 Share 21 Ιουνίου 2016 Μπράβο ρε Λουκά ! Καιρός ήταν να το δούμε το στολίδι σου ! Όπως καταλαβαίνεις πας βουρ για μεγαλύτερο !!!! Ρε φίλε τι κτήνος chiller είναι αυτό ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος