paul.asty 23 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω που να το ανοίξω αλλά νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο εδώ Λοιπόν σήμερα κατά τύχη ήμουν μπροστά στο ενυδρείο , όταν άνοιξαν τα φώτα και παρατήρησα πάνω σε μια acropora κάτι άσπρα σαν μαστίγια τα οποία μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκαν Η acropora δεν δείχνει να.έχει κάποιο πρόβλημα Φώτο δύσκολο να βγάλω μιας και σπάνια είμαι κοντά στο ενυδρείο πριν ανοίξουν τα φώτα και δεν νομίζω να φαίνονται σε φωτογραφία Έχετε κάτι στο νου σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Ετρωγε γιατι πειναγε πολυ χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 23 Νοεμβρίου 2014 #3 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω που να το ανοίξω αλλά νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο εδώ Λοιπόν σήμερα κατά τύχη ήμουν μπροστά στο ενυδρείο , όταν άνοιξαν τα φώτα και παρατήρησα πάνω σε μια acropora κάτι άσπρα σαν μαστίγια τα οποία μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκαν Η acropora δεν δείχνει να.έχει κάποιο πρόβλημα Φώτο δύσκολο να βγάλω μιας και σπάνια είμαι κοντά στο ενυδρείο πριν ανοίξουν τα φώτα και δεν νομίζω να φαίνονται σε φωτογραφία Έχετε κάτι στο νου σας? Εμενα παντως οταν εχει σχεση με μαστίγια και ενυδρείο στο νου μου έρχεται ......η γυναίκα μου να με κυνηγάει ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 23 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Πιθανον σκουληκια. Εχω και γω κατι τετοια. Ειναι πολυ λεπτα σαν τριχα. Ειναι ασπρα. Βγαινουν οταν ριχνω φαγητο και πεφτει στον πατο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Πιθανον σκουληκια. Εχω και γω κατι τετοια. Ειναι πολυ λεπτα σαν τριχα. Ειναι ασπρα. Βγαινουν οταν ριχνω φαγητο και πεφτει στον πατο. Ευγενιε εδω λεει ο Παυλος επανω στην ακροπορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timor 23 Νοεμβρίου 2014 #6 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Για δες μήπως είναι ένα από τα δύο: spionid ή spaghetti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 23 Νοεμβρίου 2014 #7 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Αν εννοει μεσα στον σκελετο της , τοτε δεν εχουμε τα ιδια. Εμενα ειναι στα βραχια, και στον αραγονιτη αυτα. Και βγαινουν λεπτα σαν τριχες και τρωνε αν πεσει κατι κατω. Να βγαινει μεσα απο την ακροπορα δεν εχει τυχει σε μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2014 Author #8 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Ετρωγε γιατι πειναγε πολυ χαχαχα.ΧαχαχαΕμενα παντως οταν εχει σχεση με μαστίγια και ενυδρείο στο νου μου έρχεται ......η γυναίκα μου να με κυνηγάει !Πωωω ρε φίλεπροσκυνώ Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2014 Author #9 Share 23 Νοεμβρίου 2014 Για δες μήπως είναι ένα από τα δύο: spionid ή spaghetti.Πιο πολύ μοιάζει με spionidαλλά δεν είμαι αυτό σίγουρα μιας και αυτά που λέω βγαίνουν από διάφορα μέρη του σκελετού του Και οι πολυποδες ανοίγουν μια χαρά Είναι σαν μικρές λευκές κλωστιτσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Νοεμβρίου 2014 Author #10 Share 24 Νοεμβρίου 2014 Να παω να αγορασω να του κανω DIP ή δεν εχει νοημα τωρα που το εβαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 26 Νοεμβρίου 2014 Author #11 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Καμια ιδεα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #12 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα δεν εκανα κατι το αφησα ετσι και πλεον το κοραλι εχει παρει ακομα πιο ωραιο χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 3 Δεκεμβρίου 2014 #13 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο πολυ ωραίο κοραλακι όσο ρε παιδια για το θέμα της παντοφλας ας ανοίξουμε κάποια στιγμή ένα θέμα να μοιραστούμε τον πόνο μας χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
japetus 5 Δεκεμβρίου 2014 #14 Share 5 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να έχω και εγώ τα ίδια σκουλήκια στο δικό μου. Μόνο μια φορά το έχω δει να περπατάει, γκρίζου χρώματος, αλλά είναι συνέχεια κρυμμένα μέσα στις πέτρες και βγάζουν έξω μόνο τις κεραίες τους. Αν θέλεις δες αυτό το βιντεάκι και πες μου αν μοιάζει με το ίδιο, φαίνονται οι κεραίες στην κορυφή του βράχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Δεκεμβρίου 2014 Author #15 Share 6 Δεκεμβρίου 2014 Οχι φιλε καμια σχεση εμενα δεν ειναι πανω στον βραχο αλλα πανω στον σκελετο της acropora και εχθες ειδα οτι ειναι και πανω σε μια αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodworms 10 Δεκεμβρίου 2014 #16 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 σκουληκια μαλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Δεκεμβρίου 2014 #17 Share 10 Δεκεμβρίου 2014 Μαστηγια πρεπει να ειναι, οταν επινανε ή κανουν χημικο πολεμο τα βγαζουν... Πως ειναι τωρα;; Εχουν χασει πετσα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2014 Author #18 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Οχι ειναι πολυ καλα δεν εχουν χασει καθολου πετσα Ισως πεινανε.... μου περασε απο το μυαλο μηπως ειναι χημικος πολεμος αλλα δεν ακουμπανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Δεκεμβρίου 2014 #19 Share 12 Δεκεμβρίου 2014 Οχι ειναι πολυ καλα δεν εχουν χασει καθολου πετσα Ισως πεινανε.... μου περασε απο το μυαλο μηπως ειναι χημικος πολεμος αλλα δεν ακουμπανε Χημικός πόλεμος γίνεται και όταν είναι αρκετά κοντά τα κοράλλια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Δεκεμβρίου 2014 #20 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Χημικός πόλεμος γίνεται και όταν είναι αρκετά κοντά τα κοράλλια.+1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #21 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια τοτε θα τους αλλαξω θεση για να ειμαι σιγουρος Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Δεκεμβρίου 2014 #22 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Μην ξεχνας να αλλαζεις και ανθρακα, λιγος φρεσκος ανθρακας ειναι οτι πρεπει για να μαζευει τις τοξινες και τα συναφη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Δεκεμβρίου 2014 #23 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Μην ξεχνας να αλλαζεις και ανθρακα, λιγος φρεσκος ανθρακας ειναι οτι πρεπει για να μαζευει τις τοξινες και τα συναφη... +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Δεκεμβρίου 2014 Author #24 Share 13 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια γιατι αυτο το σκ ειναι που αλλαζω αντιφοσφορο και ανθρακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 14 Δεκεμβρίου 2014 #25 Share 14 Δεκεμβρίου 2014 εγω το εχω παρατηριση καμια φορα σε αλλαγη νερου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος