savvaskom 21 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 21 Νοεμβρίου 2014 (edited) καλημερα παιδες!!!!!!εχω ενα 60λιτρο αδειο και αφου δεν μπορω να το δωσω ειπα μιας και καθεται να το βαλω σε δραση......λεω να ριξω μεσα αυτα τα υπεροχα ψαρακια..... δεν ξερω αν το ανοιγω στο σωστο μερος το θεμα αλλα ξερω οτι σαν ψαρακι ανηκει στην κατηγορια των gurami αν γνωριζει καποιος τα φωτα του παρακαλω Έγινε επεξεργασία 21 Νοεμβρίου 2014 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 21 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 21 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ωραια ψαρακια εψαχνα οταν εστηνα το 60αρι ενυδρειο (το οποιο πλεον ειναι αδειο) αλλα δεν εβρισκα αποτι εχω διαβασει και θυμαμαι γινονται αρκετα επιθετικα οταν γεννανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 21 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 21 Νοεμβρίου 2014 καλα θυμασαι.......δυσκολα κρατας χαρεμακι η εστω ενα ζευγαρι.......υπαρχει μια περιπτωση να βρω ακομα περιμενω απαντηση βεβαια αλλα τα θελω πολυ......σχεδον απο τοτε που ασχοληθηκα με ενυδρεια τα ηθελα αλλα θα δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2014 Είδα πως πριν από δύο χρόνια είχες προσπαθήσει να βρεις πάλι αυτά τα ψαράκια μάλλον χωρίς επιτυχία. Άρα θα γνωρίζεις τις διατροφικές τους συνήθειες. Από όσα έχω διαβάσει δείχνουν προτίμηση στην ζωντανή ίσως και την κατεψυγμένη τροφή. Δε δέχονται εύκολα ή καθόλου φλέικς και αποξηραμένη τροφή. Έχεις προετοιμαστεί για αυτό το θέμα; Το ψαράκι το είχε ένα παλιό και ιδιαίτερα αξιόλογο μέλος: http://www.aquazone.gr/forums/topic/45747-oeuoianaoeeaao-dario-dario/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 30 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 30 Νοεμβρίου 2014 πολυ ομορφο ψαρακι και πολυ ιδιαιτερο. θα ηταν πολυ ομορφο να προσπαθησεις να τα κρατησεις... υπαρχουν πολλα μαγαζια που ποια μπορουν και βρησκουν τα παντα....!!!!! κανε κανενα τηλεφωνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 3 Δεκεμβρίου 2014 Author #6 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ομορφο ψαρακι και πολυ ιδιαιτερο. θα ηταν πολυ ομορφο να προσπαθησεις να τα κρατησεις... υπαρχουν πολλα μαγαζια που ποια μπορουν και βρησκουν τα παντα....!!!!! κανε κανενα τηλεφωνο... μακαρι να εβρισκα αλλα δεν φερνουν λιγα ατομα......μονο ποσοτητες μεγαλες και απο οτι καταλαβα φερνουν μονο αρσενικα τα κλασσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis76 3 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 μακαρι να εβρισκα αλλα δεν φερνουν λιγα ατομα......μονο ποσοτητες μεγαλες και απο οτι καταλαβα φερνουν μονο αρσενικα τα κλασσικα αν ρωτησες και σου ειπα αυτο, κριμα... αν δεν ρωτησες, δεν χανεις τιποτα να τους πεις.... οταν παραγγειλετε ψαρια μπορειτε να μου φερετε λιγα απο αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 3 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ, πριν από πολλά χρόνια είχα τα badis badis. Βέβαια τότε είχα μαύρα μεσάνυχτα, αλλά θυμάμαι πως ήταν θαρραλέα ψαράκια, τρώγανε από το χέρι μου σκουληκάκια και είχαν πανέμορφες εναλλαγές χρωμάτων! http://www.seriouslyfish.com/species/badis-badis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος