Husky_Jim 8 Νοεμβρίου 2005 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Το blog μου ενημερώθηκε με νέες φωτό! Όποιος θέλει να το δεί μπορεί να πατήσει ΕΔΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 8 Νοεμβρίου 2005 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Το blog μου ενημερώθηκε με νέες φωτό! Όποιος θέλει να το δεί μπορεί να πατήσει ΕΔΩ!!!! 4391[/snapback] Εγω εγω! Φτου φτου - το "κανονικο" ενυδρειο που βγηκαν τα μικρουλια δε φανταζομαι να ειναι αυτο με τα πιρανχας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Νοεμβρίου 2005 Author #3 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Εγω εγω! Φτου φτου - το "κανονικο" ενυδρειο που βγηκαν τα μικρουλια δε φανταζομαι να ειναι αυτο με τα πιρανχας .... 4394[/snapback] Με πιράνχας είναι αλλά είναι το ίδιο με αυτό που γεννηθήκανε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 8 Νοεμβρίου 2005 #4 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Καλα εχουν γινει κουκλια!!! Αξιος...αξιος!!!! Keep up the good work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 9 Νοεμβρίου 2005 #5 Share 9 Νοεμβρίου 2005 Με πιράνχας είναι αλλά είναι το ίδιο με αυτό που γεννηθήκανε!!!! 4395[/snapback] Καλα το φανταστηκα ... Καλα αυτος δεν πειραζει, τον εχεις προπονησει για νταντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 9 Νοεμβρίου 2005 #6 Share 9 Νοεμβρίου 2005 Το blog μου ενημερώθηκε με νέες φωτό! Δημήτρη με τα sterbai τι έγινε? Κατάφερες να σώσεις κανένα αυγό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Νοεμβρίου 2005 Author #7 Share 11 Νοεμβρίου 2005 Δημήτρη με τα sterbai τι έγινε?Κατάφερες να σώσεις κανένα αυγό? 4438[/snapback] Όχι δυστυχώς δέν έμεινε κανένα αλλά κάτι άλλο είναι στα 'σκαριά'..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος