Husky_Jim 8 Νοεμβρίου 2005 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Το blog μου ενημερώθηκε με νέες φωτό! Όποιος θέλει να το δεί μπορεί να πατήσει ΕΔΩ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 8 Νοεμβρίου 2005 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Husky_Jim έγραψε: Το blog μου ενημερώθηκε με νέες φωτό! Όποιος θέλει να το δεί μπορεί να πατήσει ΕΔΩ!!!! 4391[/snapback] Εγω εγω! Φτου φτου - το "κανονικο" ενυδρειο που βγηκαν τα μικρουλια δε φανταζομαι να ειναι αυτο με τα πιρανχας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Νοεμβρίου 2005 Author #3 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Caesars έγραψε: Εγω εγω! Φτου φτου - το "κανονικο" ενυδρειο που βγηκαν τα μικρουλια δε φανταζομαι να ειναι αυτο με τα πιρανχας .... 4394[/snapback] Με πιράνχας είναι αλλά είναι το ίδιο με αυτό που γεννηθήκανε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 8 Νοεμβρίου 2005 #4 Share 8 Νοεμβρίου 2005 Καλα εχουν γινει κουκλια!!! Αξιος...αξιος!!!! Keep up the good work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 9 Νοεμβρίου 2005 #5 Share 9 Νοεμβρίου 2005 Husky_Jim έγραψε: Με πιράνχας είναι αλλά είναι το ίδιο με αυτό που γεννηθήκανε!!!! 4395[/snapback] Καλα το φανταστηκα ... Καλα αυτος δεν πειραζει, τον εχεις προπονησει για νταντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 9 Νοεμβρίου 2005 #6 Share 9 Νοεμβρίου 2005 Husky_Jim έγραψε: Το blog μου ενημερώθηκε με νέες φωτό! Δημήτρη με τα sterbai τι έγινε? Κατάφερες να σώσεις κανένα αυγό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 11 Νοεμβρίου 2005 Author #7 Share 11 Νοεμβρίου 2005 lasal έγραψε: Δημήτρη με τα sterbai τι έγινε?Κατάφερες να σώσεις κανένα αυγό? 4438[/snapback] Όχι δυστυχώς δέν έμεινε κανένα αλλά κάτι άλλο είναι στα 'σκαριά'..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος