Safarpn 20 Νοεμβρίου 2014 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Έχω Labido, Iodotropheus και Maingano. Οι τροφές (flakes κυρίως) εχουν τριφτεί πολυ μέσα στις συσκευασίες, εχουν γίνει πολυ μικρα κομματάκια και έχω θέμα στο τάισμα. Λέω να παραγγείλω νέες τροφές και ήθελα τις γνώμες σας γιατι έψαξα αλλα δε βρήκα και πολλες για Malawi εκτός κι αν δεν υπάρχουν αρκετές για αυτα τα ψάρια. Τα pellets δε θα έλεγα οτι τα προτιμούν ιδιάιτερα και αλλα που ειναι μεγαλούτσικα, τα δυσκολεύουν στην κατάποση οπότε δεν ενθουσιάζονται. Σε flakes τι εχετε να μου προτείνετε; Στη φωτογραφία παρακάτω ειναι οι τροφές που έχω τωρα. Την 1η δε μπορούν να τη φάνε μιας και τα pellets ειναι μεγάλα σα κορμοί δέντρου, την 2η κάπως την τρώνε. Η 3η και 4η τα δυσκολεύουν λίγο γιατι ειναι μεγαλούτσικα ενω την 5η την τσακίσουν όπως και τη σπιρουλίνα. Επίσης ταίζω και ocean nutrition Vegi flakes που επίσης την τσακίζουν. Γενικά θέλω να τους παρέχω μεγάλη ποικιλία στη διατροφή με διαφορετική τροφη κάθε μέρα αν γίνεται. Σπιρουλίνα έχω καινουρια συσκευασία και ταίζω μια φορα την εβδομάδα. Επίσης προτείνετε καμία βιταμίνη εκτός της sera fishtamin αν εχετε υπόψη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 20 Νοεμβρίου 2014 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Στα Labido μου τους δίνω Seachem NutriDiet Chlorella Flakes, Seachem NutriDiet Cichlid Flakes, Οcean Νutrition Vegi flakes και Sera granugreen. Τις 2 πρώτες τις τσακίζουν σε sec, την 3 & 4 τις τρώνε πολύ καλά αλλά όχι με την ίδια μανία που τρώνε τις 2 πρώτες. Αυτή την εβδομάδα τους έδωσα και Seachem NutriDiet Shrimp flakes που επίσης εξαφάνισαν αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Νοεμβρίου 2014 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Την Seachem NutriDiet Shrimp flakes που την βρήκες; Σε κανά κατάστημα e-shop υπάρχει να μου τη στείλουν; δε τη βρήκα κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 20 Νοεμβρίου 2014 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Την πήρα από το Fish & Pet & R/C Planet (κ. Ζαχαρόπουλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 20 Νοεμβρίου 2014 #5 Share 20 Νοεμβρίου 2014 αγορι κατεψυγμενο κριλλ...τα σπαει εριχνα 2-3 φορες την εβδομαδα.... επισης σπιρουλινα spirutabin tropical κολλαει στο τζαμι...την περιμενω συντομα και για τα δικα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Νοεμβρίου 2014 Author #6 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Οταν λες κολλάει στο τζάμι το εννοείς;;;; Βάλε ενα link για την κατεψυγμένα τροφή που λες, την τρώνε πολυ αυτη; Βασικά στην αποστολη δε θα έχει θέμα η κατεψυγμένη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 20 Νοεμβρίου 2014 #7 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Αγγουρακι!!!!! Και κατεψυγμενη μπορεις να βρεις, δεν εχει θεμα στην αποστολη μην αγχωνεσαι! Αρτεμιες, κριλλ,brine shrimp αλλα με πολυ προσοχη και οχι συνεχεια. Γενικα η βαση σου πρεπει να ειναι η σπιρουλινα pellets και flakes. Τropical και tropical marine επαιζα παντα εγω, πολυ καλες εταιρειες. Μετα πας σε αρακα, αγγουρακι οπως εγραψα(το λατρευουν),σπανακι,καροτα και το μαρουλι το μικρο δε θυμαμαι πως λεγετε. Τσεκαρε και αυτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 20 Νοεμβρίου 2014 #8 Share 20 Νοεμβρίου 2014 (edited) Οταν λες κολλάει στο τζάμι το εννοείς;;;; Βάλε ενα link για την κατεψυγμένα τροφή που λες, την τρώνε πολυ αυτη; Βασικά στην αποστολη δε θα έχει θέμα η κατεψυγμένη; http://www.oceannutrition.com/post/krill/ δεν ξερω ισως σε φελιζολ με παγοκιστη?θα ρωτησω αν θες... αυτο εννοω και επειδη ειναι αλγοφαγες κανει καλο και στα δοντια τους ενω προσπαθουν να το δαγκωσουν... Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2014 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Νοεμβρίου 2014 Author #9 Share 20 Νοεμβρίου 2014 http://www.oceannutrition.com/post/krill/ δεν ξερω ισως σε φελιζολ με παγοκιστη?θα ρωτησω αν θες... αυτο εννοω και επειδη ειναι αλγοφαγες κανει καλο και στα δοντια τους ενω προσπαθουν να το δαγκωσουν... Ρε συ, αυτές ειναι ωραίες για να διακοσμησω τα τζάμια των παραθύρων τωρα τα Χριστούγεννα! Θα τις κολλήσω σχηματίζοντας δεντράκια, αστέρια κτλ. ......Σιγα μη βάλω τέτοια στο ενυδρειο μου φίλε Σταύρο, σα μπίχλα θα φαίνεται! Χαχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 20 Νοεμβρίου 2014 #10 Share 20 Νοεμβρίου 2014 Ρε φιλε...το τρωνε δεν μενει εκει;ασε που καμια φορα μπορει να το ξεκολλησει ο κυριαρχος και να μην φανε τα αλλα τιποτα! Εκτος κι αν ελεγες την κριλ; Αλλιως στην συνταγη του φιλου με τα λαχανικα προσθεσε γαριδα ή γαμπαρι και στην καταψυξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnkar 21 Νοεμβρίου 2014 #11 Share 21 Νοεμβρίου 2014 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τα flakes αλλα τα τριβω οσο γινεται και τα φυλαω για τις γεννες.Επισης δινω ocean nutrition omni flakes και το κατεψυγμενο Krill της ιδιας εταιριας το οποιο το ψιλοκοβω γιατι ειναι λιγο μεγαλο και δυσκολευονται.Tις pearl ray vegetable flakes kai cichlid green granulate απλα τις εξαφανιζουν στο δευτερολεπτο.απο Pellets πολυ καλη ειναι η Hikari excel νομιζω βγαινει και σε διαφορα μεγεθη pellet. (H μυρωδια της new era δεν παλευεται με τιποτα!!!!!αλλα τα ψαρακια δεν φαινεται να εχουν θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 21 Νοεμβρίου 2014 #12 Share 21 Νοεμβρίου 2014 NLS cichlid formula....τωρα τα ταιζω μαυτην, απλα ενω βυθιζεται και την τρωνε μια χαρα,δεν την ρουφαει το φιλτρο, νομιζω οτι λερωνει αρκετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 22 Νοεμβρίου 2014 #13 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Και αυτη πολυ καλη http://www.oceannutrition.com/post/cichlid-vegi-flakes/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Νοεμβρίου 2014 Author #14 Share 22 Νοεμβρίου 2014 Την ταίζω αυτη Βασίλη και ναι, την τρώνε σα δαιμονισμένα. Το θέμα ειναι οτι κάποιες τροφές που μου προτάθηκαν και θέλω να τις πάρω, δε τις βρήκα όλες σε ενα κατάστημα και αν αρχίζω να παραγγείλω απο τρία διαφορετικά καταστήματα, το 'χω χαμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argentinos 26 Νοεμβρίου 2014 #15 Share 26 Νοεμβρίου 2014 Σου εστειλά πμ με τροφες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος