Sturm 8 Νοεμβρίου 2015 #101 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Οσως να το βαζες ξαπλα το κοχυλι και το εθαβες, αφηνωντας μονο το στομα του εξω να ηταν καλυτερα. Γιανναρε, αν καταφερεις και βγαλεις trerocephalus, αφου δεν μπορω να βαλω φροντοζες, ισως να μου στειλεις μερικα απο αυτα. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 8 Νοεμβρίου 2015 Author #102 Share 8 Νοεμβρίου 2015 Πολύ ευχαρίστως αλλα δεν σε κοβω να αλλαζεις τον Αμαζονιο.Εκαστως στο ειδος του... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Νοεμβρίου 2015 #103 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Κανενα νεο απο αυτο το διαμάντι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 18 Νοεμβρίου 2015 Author #104 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Χαχα,ευχαριστώ!Θα ανεβασω κανα δυο βιντεακια.Τωρα εγω ή ο Strum,δεν εχει σημασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Νοεμβρίου 2015 #105 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Χαχα,ευχαριστώ!Θα ανεβασω κανα δυο βιντεακια.Τωρα εγω ή ο Strum,δεν εχει σημασια. Ασε τα πολιτικά "Θα" και ανέβαζε φωτο!!! Χαχαχααα!!! Μπας παρουμε καμια ιδεα και μαθουμε και τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Νοεμβρίου 2015 #106 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Εκ μερους του φιλου μου του Γιαννη που εχει τσακωθει με την τεχνολογια! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 18 Νοεμβρίου 2015 #107 Share 18 Νοεμβρίου 2015 Πολύ ωραία δουλεία φίλε Γιάννη , να το χαίρεσαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 19 Νοεμβρίου 2015 Author #108 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω Θοδωρη!Ευχαριστω Μητσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 19 Νοεμβρίου 2015 #109 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Αυτα είναι!!!! Μπράβο!!! Ειναι απο τα πιο όμορφα ενυδρεια που εχω δει ποτέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Νοεμβρίου 2015 Author #110 Share 20 Νοεμβρίου 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Νοεμβρίου 2015 #111 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Και τα ειχα για φλωρακια,μαλλον λογο ονοματος... αλλα αυτα εδω θα σπάσουν κανα κεφαλι στα βράχια... καλα οι καλβοι αν πιαστουν στομα με στόμα δεν λύνονται με τιποτα μιλαμε δαγκώνωνται ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 20 Νοεμβρίου 2015 #112 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Να τα χαιρεσαι φιλεμου,είναι πανεορφα όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. 20 Νοεμβρίου 2015 #113 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο Γιάννη να τα χαίρεσαι φίλε πανέμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Νοεμβρίου 2015 Author #114 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Σ υχαριστω πολύ Κιχλιδατε!Υπεροχα ψαρια οι καλβοι αλλα φοβάμαι να τους βαλω επειδή πιστευω θα μου τσακισουν τα νεογνα.Ο νικητης λελεουπι ενοχλεί συνεχεια τον ητημενο οποτε αν κανεις χρειαζεται αρσενικο ας μου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Νοεμβρίου 2015 Author #115 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Ελα ρε Γιωργη,ταυτόχρονα γράφαμε.Κερναω καφε μπροστα στο ενυδρειο,χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Νοεμβρίου 2015 #116 Share 20 Νοεμβρίου 2015 (edited) Σ υχαριστω πολύ Κιχλιδατε!Υπεροχα ψαρια οι καλβοι αλλα φοβάμαι να τους βαλω επειδή πιστευω θα μου τσακισουν τα νεογνα. Εχω κι εγω την εντύπωση οτι δεν αφήνουν ουτε αυγο γιατι τα μπριχαρντι δεν εχουν κανει ακομα τιποτα και τζουλιντοχρωμις δεν βλεπω μικρά.... και λεω να μεγαλώσω τις ομάδες μηπως αμυνθουν πιο σθεναρά!!! Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2015 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 3 Ιανουαρίου 2016 Author #117 Share 3 Ιανουαρίου 2016 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 3 Ιανουαρίου 2016 Author #118 Share 3 Ιανουαρίου 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 3 Ιανουαρίου 2016 #119 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Το 2ο βιντεο ειναι απιστευτο... Δηλαδη τσακωνοταν το λελεουπι με το τζουλι και επειδη αρχισε να οπισθοχωρει κ πηγε προστα μπρικαρντι εφαγα πισωπλατες αφου αυτα υπερασπιζονταν τα μικρα τους... Κ στο τελος σκαει μυτη 2ο τζουλι (θηλυκο; και του λεει "νταξει επαιξες τωρα, παμε σπιτι εχω ορεξη για τρελιτσες!!!" Και γινανε καπνος..... Africa RULES!!!!!!!!!! Sent using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 3 Ιανουαρίου 2016 Author #120 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Ακριβως ετσι φιλε μου!Χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Ιανουαρίου 2016 #121 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Πανεμορφα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Ιανουαρίου 2016 #122 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Xaxaxaxa, τι εχεις κανει εκει μεσα. ρεεεεεε! Ειναι προμελετημενο σχεδιο; να εχουν μικρα ολα τα ειδη ωστε να μην ασχολουνται με των αλλων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 3 Ιανουαρίου 2016 Author #123 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Όλα πανε καλα,φτυστε τα!Χαχα.Μια διαπιστωση μονο εκ μερους μου.Τα N.tretocephalus είναι οι πιο απρόσεχτοι γονεις με διαφορα απ οσα ειδη εχω φιλοξενησει.Επισης κ στα μικρα τους απουσιαζει σε μεγαλο βαθμο το αισθημα της επιβιωσης.Με το που μαθουν να κολυμπουν εγκαταλειπουν την φωλια τους προς οποιαδήποτε τυχαια κατευθυνση!Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει μ αυτά τα ψαρια.Γι αυτό φροντιζω να τα συλλεγω στην πρωτη βδομαδα της ζωης τους κ να τα μεγαλωνω εγω.Στο τελος του πρωτου βιντεο η γεννηστρα φιλοξεναι κυριως τρετοκαφαλους κ μπριχαρντι με λιγα τζουλιντοχρωμις.Σε 4-5 μερες θα μπει άλλη μια διπλα με τα νεογέννητα λελεουπι που φαινονται μες το κοραλι.Φροντιζω να αφηνω παντα ένα μικρο αριθμο νεογεννητων ψαριων στις φωλιες γιατι πιστευω ότι αυτό βοηθαει στη συνεχιση του "δεσμου" των ζευγαριων και κατά συνεπεια στις γεννες.Άλλη μια παρατηρηση είναι οτι ο αρσενικος τζουλιντοχρωμις εχει νεογνα με 4 ταυτοχρόνως θηλυκες ενώ ο αρσενικος τρετοκεφαλους εχει σταθερα ζευγαρώματα μονο με τι μια κ αγνοει παντελως/επιτιθεται στη δευτερη.Επισης στα μπριχαρντι στην αναπαραγωγικη διαδικασια συμμετειχαν οι δυο αρσενικοι με ένα θηλυκο στην αρχη κ το δευτερο θηληκο το αγνοουσαν,στη συνεχεια εκδιωχθηκε ο ενας απ τους αρσενικους κ σχηματισε ζευγαρι με το δευτερο θηλυκο με αποτέλεσμα να αρχισουν καποιες μικροαψιμαχιες μεταξυ των ζευγαριων κ αναγκαστηκα να απομακρυνω το ένα,που μεχρι στιγμης δεν ειχε καταφερι να βρει το χωρο του στο ενυδρειο κ να δωσει γεννες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Ιανουαρίου 2016 #124 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Καλα το πας. Σε λιγο θα προμηθευεις ολο το φορουμ. Φτου φτου. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETROS_AFRICANOS 3 Ιανουαρίου 2016 #125 Share 3 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο Γιάννη, να σου ζήσουν φίλε ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος