bouboulas 10 Μαρτίου 2015 #51 Share 10 Μαρτίου 2015 Εγώ τα παίρνω από αυτούς www.fluidsensoronline.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Μαρτίου 2015 #52 Share 10 Μαρτίου 2015 Εγώ τα παίρνω από αυτούς www.fluidsensoronline.com Σταματη,στελνουν κανονικα Ελλαδα? Απο μεταφορικα τι παιζει φιλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 19 Νοεμβρίου 2015 Author #53 Share 19 Νοεμβρίου 2015 νέες φωτογραφίες απο το ενυδρείο μετά απο 9 μήνες λειτουργίας ευχαριστώ για την βοήθεια και τις συμβουλές όλους σας 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Νοεμβρίου 2015 #54 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Εχεις κανει φοβερη δουλεια! Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 19 Νοεμβρίου 2015 #55 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Απιστευτο-απιθανο παρα πολλα μπραβο!! Πολυ ωραιο οπτικο αποτελεσμα συγχαρητηρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 19 Νοεμβρίου 2015 #56 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Τα λόγια είναι περιττά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 19 Νοεμβρίου 2015 #57 Share 19 Νοεμβρίου 2015 Ονειρεμενο! Φαινεται το μερακι σου! Πες μας τι εκανες με το φωτισμο και εαν εχεις αντιμετωπισει προβλημα με αλγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 20 Νοεμβρίου 2015 #58 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Πανεμορφο!Πολλα μπραβο!Χαρα στο κουραγιο σου! Επισης πολυ ωραια τακτοποιημενο ντουλαπι...γιατι εχεις βαλει δοσομετρητη καπακι στα λιπασματα?Εχεις τσεκαρει και βγαζει οσο ακριβως θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 20 Νοεμβρίου 2015 #59 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφες οι φωτό και φοβερό στήσιμο. Από τον εξοπλισμό σου και το πως είναι όλα τακτοποιημένα φαίνεται πως είσαι μερακλής!!! Συγχαρητήρια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Νοεμβρίου 2015 #60 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Αδερφέ φανταστικό έχει γίνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Νοεμβρίου 2015 #61 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Το ενυδρείο είναι μεγάλο και έχει ακόμη πολύ δυναμική για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση σε όλους τους τομής. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 20 Νοεμβρίου 2015 Author #62 Share 20 Νοεμβρίου 2015 Ονειρεμενο! Φαινεται το μερακι σου! Πες μας τι εκανες με το φωτισμο και εαν εχεις αντιμετωπισει προβλημα με αλγες! απο άλγες πες μου τι σου λείπει και έλα να σου δώσω γενικά υπάρχουν μέσα όλων των ειδών άλγες αλλά όσο οριμάζει το ενυδρείο και τις αφαιρώ όσο είναι εφικτό τις περιορίζω αρκετά χωρίς να μου διμιουργούν μεγάλα προβλήματα. ο φωτισμός ήταν ένα απο τα θέματα του ενυδρείου καθώς τόσο ακυρη διάταξη σε λάμπες δεν έχω ξαναδει. άπο το εργοστάσιο είχε 4 σειρές λάμπες με μια Τ5 39 watt και μια T5 24 watt στην σειρά, όπως φένεται στην φώτο. Στο κενό που μπόρεσα να βρω πρόσθεσα άλλες δυο Τ5 54 watt. συνολικά τώρα έχω 360 watt: 2 sylvania daylight Τ5 39 watt 2 sylvania daylight Τ5 24 watt 2 sylvania grolux Τ5 39 watt 2 sylvania grolux Τ5 24 watt 2 sylvania grolux Τ5 54 watt Πανεμορφο!Πολλα μπραβο!Χαρα στο κουραγιο σου! Επισης πολυ ωραια τακτοποιημενο ντουλαπι...γιατι εχεις βαλει δοσομετρητη καπακι στα λιπασματα?Εχεις τσεκαρει και βγαζει οσο ακριβως θελεις? την δοσομετρηκή την έχω 9 μήνες τώρα και πάντα στο κάθε πάτημα μου βγάζει 1ml οπότε μπορώ να σπάσω την λίπανση πιο εύκολα μέσα στην εβδομάδα απο το να μετράω με το καπάκι αν έχω ρίξει 1ml ή 2ml. η ευκολία είναι απίστευτη και δεν λερώνω τον κόσμο με τα καπάκια. ένα θέμα που δεν έχω λύση ακόμα είναι το co2 που θέλω τελικά μια 7kg μπουκάλα στον ενάμισυ μήνα. αλλά μικρό το κακο για 10ευρώ οπότε και δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά. σίγουρα έχω μεγάλες απόλειες απο το sump αλλα δεν το αλλάζω με τίποτα απο άποψη ευκολίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 21 Νοεμβρίου 2015 #63 Share 21 Νοεμβρίου 2015 Χαχχ θεωρεις πως η κυκλοφορια βοηθα να μην εχεις αλγη; Ή το co2 περισσοτερο; Το co2 το εχεις με ηλεκτροβανα και ph-μετρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 21 Νοεμβρίου 2015 Author #64 Share 21 Νοεμβρίου 2015 Χαχχ θεωρεις πως η κυκλοφορια βοηθα να μην εχεις αλγη; Ή το co2 περισσοτερο; Το co2 το εχεις με ηλεκτροβανα και ph-μετρο; δεν ξέρω αν ήταν η αρχή και ακόμα δεν είχε οριμάσει ακόμα το ενυδρείο πάντως μόλις έβαλα δυο κυκλοφοριτές μέσα η άλγη άρχισε να υποχωρεί. Το co2 όχι δεν το έχω σε ηλεκτροβάνα είναι σταθερά στις 2 φυσαλίδες το δευτερόλεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 21 Νοεμβρίου 2015 #65 Share 21 Νοεμβρίου 2015 Τα λόγια είναι περιττά, θα πω ένα απλό ΟΟΥΥΥΑΑΑΑΟΟΥΥ!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2015 #66 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Συγχαρητηρια φιλε ειναι απιστευτο ενα απο τα πιο ωραια ενυδρεια που εχω!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalzero 23 Νοεμβρίου 2015 #67 Share 23 Νοεμβρίου 2015 από τα πιο ωραία ενυδρεία που έχω δεί! Συγχαρητήρια . Εάν μπορείς μερικές φωτογραφίες απο το sump H δίκιλη φιάλη πόσο καιρό σου κρατάει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 28 Νοεμβρίου 2015 #68 Share 28 Νοεμβρίου 2015 Φιλε ειναι φανταστικό το ενυδρειο μπραβο σου και όμορφο και νοικοκυρεμένο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 28 Νοεμβρίου 2015 #69 Share 28 Νοεμβρίου 2015 Ονειρο πραγματικα, θεωρω πως η φροντιδα ενος τετοιου συστηματος αγγιζει -αν δεν ξεπερνα κιολας- τον τροπικο υφαλο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis81 6 Δεκεμβρίου 2015 #70 Share 6 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο ενυδρείο φίλε, μπράβο να το χαίρεσαι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin_23 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #71 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Sorry για την καθυστέρηση αλλά ο χρόνος μου είναι απίστευτα πιεσμένος το τελαιυταίο χρονικο διάστημα. από τα πιο ωραία ενυδρεία που έχω δεί! Συγχαρητήρια . Εάν μπορείς μερικές φωτογραφίες απο το sump H δίκιλη φιάλη πόσο καιρό σου κρατάει? η Φιάλη Co2 είναι 2 kg και κρατάει 1,5 μήνα δυστυχώς. βέβαια με με βάση τον όγκο του ενυδρείου δεν είναι κανένα τρελό έξοδο σε λεφτά τα 10 ευρώ οπότε και δεν με απασχολεί. Απο τις φώτο του sump δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις πολλά. ίσως καλήτερα να δεις το 3D σχέδιο που είχα ποστάρει πριν το φτιάξω. Ονειρο πραγματικα, θεωρω πως η φροντιδα ενος τετοιου συστηματος αγγιζει -αν δεν ξεπερνα κιολας- τον τροπικο υφαλο! ΟΧΙ σε καμία περίπτωση δεν φτάνει αυτό του τροπικού υφάλου. το έχω ζήσει. αν είχα κανένα dutch scape μπορεί ναι αλλά αυτό όχι. τα περισσότερα φυτά είναι χαμηλών απαιτήσεων επίτηδες για να μην είμαι όλη την ώρα από πάνω του. έκανα προσπάθειες και με απαιτητικά φυτά αλλά λόγο όγκου και χαζού σχεδιασμού στις λάμπες του ενυδρείου όσο και να προσπαθούσα η ανάπτυξή τους ήταν μικρή οπότε ουσιαστικά άφησα λίγο πολύ να διαλέξει το ενυδρείο τα φυτά που θα μείνουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Δεκεμβρίου 2015 #72 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Οι φωτος το αδικουν αυτο το ενυδρειο..ειναι φανταστικο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος