takis_gt 27 Μαίου 2015 Author #76 Share 27 Μαίου 2015 :bigemo_harabe_net-62: Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 31 Μαίου 2015 Author #77 Share 31 Μαίου 2015 Στη νέα κατασκευή τα φυτάκια πάνε τέλειατο πολυτρύχι μεγαλώνει συνέχειααλλά και ο περιβάλλον χώρος είναι πλέον καταπράσινος και τα 3 ενυδρεία μου συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το πράσινο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 31 Μαίου 2015 #78 Share 31 Μαίου 2015 υπεροχα πραγματα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 2 Ιουνίου 2015 Author #79 Share 2 Ιουνίου 2015 Απόψε δοκίμασα να μετρήσω το μεγάλο μου χρυσόψαρο η γωνιά έχει μήκος 30 εκατοστα (οι εξωτερικές πλευρές) πρέπει να τα έφτασε η ψαρούκλα μου, αν όχι τότε σίγουρα είναι 29 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 2 Ιουνίου 2015 #80 Share 2 Ιουνίου 2015 Ομορφα πραγματα! Πως και δεν εχεις φτιαξει καμια λιμνουλα εκει πανω?Γιατι,να σου πω την αληθεια,με τοσο χωρο και τοσα φυτα που εχεις...μου φαινεται μικρο το ενυδρειο ετσι απο μακρια.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 2 Ιουνίου 2015 Author #81 Share 2 Ιουνίου 2015 δεν είναι και τόσο εύκολο, θα πρέπει να αφαιρέσω γλάστρες αλλά είναι και το βάρος, η λίμνη δεν θα είναι μόνο 300 λίτρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 10 Ιουνίου 2015 Author #82 Share 10 Ιουνίου 2015 Update by night 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Ιουνίου 2015 #83 Share 28 Ιουνίου 2015 (edited) 30 εκατοστά; Αυτό είναι ΚΟΪ, όχι χρυσόψαρο, χαχαχαχα! Το λατρεύω, γιατί είναι όχι μόνο μεγάλο, αλλά και στρουμπουλό και έχει μια φάτσα... Είναι η αδυναμία μου! Όαση ο ταρατσόκηπός σου, μπράβο! Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2015 - kalliroi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Ιουνίου 2015 Author #84 Share 29 Ιουνίου 2015 Σήμερα το πρωί στις 7 με 7:15 με το φως του ήλιου να χτυπάει το ενυδρείο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Ιουνίου 2015 #85 Share 29 Ιουνίου 2015 Ομορφιές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 29 Ιουνίου 2015 #86 Share 29 Ιουνίου 2015 Πω, πώ!! Αυτά πρέπει να βλέπουμε πριν αγοράζουμε ψάρια..... το τελικό τους μέγεθος.... Να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 29 Ιουνίου 2015 #87 Share 29 Ιουνίου 2015 Είναι τέλεια, τα λατρεύω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Ιουνίου 2015 #88 Share 29 Ιουνίου 2015 Πο ρε φίλε μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα... να σου ζήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 19 Ιουλίου 2015 Author #89 Share 19 Ιουλίου 2015 Σήμερα στις 2 το μεσημέριΕξωτερική θερμοκρασία 36,4Θερμοκρασία ενυδρείου 24,3 , με τον STC ρυθμισμένο στους 24, ανετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 19 Ιουλίου 2015 #90 Share 19 Ιουλίου 2015 Τι εξατμιση εχεις την ημερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 19 Ιουλίου 2015 Author #91 Share 19 Ιουλίου 2015 Τι εξατμιση εχεις την ημερα? Δεν ξέρω , γιατι κάθε πρωί στις 7 μπαίνουν γύρω στα 70 λίτρα νερό, και έτσι ταυτόχρονα έχω αλλάγη και αναπλήρωση, αλλά επειδή είναι ξύλινο και έχει καλή μόνωση δεν έχει πολύ, πιο πολύ εξάτμιση έχουν δίπλα τα συννεφάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 27 Ιουλίου 2015 Author #92 Share 27 Ιουλίου 2015 Σ/Κ έγιναν αλλαγές,έβγαλα το νούφαρο από τα συννεφάκια και το έβαλα εδώ,τελικά είχα δίκιο, το νούφαρο εμπόδιζε τη πτώση της θερμοκρασίας, και από ότι παρατήρησα υπάρχει διαφορά ακόμα και 1 βαθμόήδη στα χρυσόψαρα η θερμοκρασία ανέβηκε κατά 0,8 έως 1 βαθμό και έπεσε πάνω από 1 βαθμό στα συννεφάκια, και επίσης ήταν και η αιτία που έχανα ψάρια, πηδάγανε και πέφτανε πάνω στα νούφαρο και μετά στη προσπάθεια τους να ξαναμπούν στο νερό πηδάγανε συνέχεια και έπεφταν έξω από το νερό https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GWOidGGomE8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Ιουλίου 2015 #93 Share 28 Ιουλίου 2015 Εγώ στη λιμνούλα σήμερα χτύπησα 29 βαθμούς στην επιφάνεια (το θερμόμετρο είναι επιφάνειας) και το μόνο που κάνω είναι να σκεπάζω λοξά σαν σκεπή με μία πέργκολα και φελιζόλ που έχω από το χειμώνα και κάλυπτα με τα χιόνια... Τουλάχιστον έχει 60 εκατοστά βάθος και νούφαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 28 Ιουλίου 2015 Author #94 Share 28 Ιουλίου 2015 Εγώ στη λιμνούλα σήμερα χτύπησα 29 βαθμούς στην επιφάνεια (το θερμόμετρο είναι επιφάνειας) και το μόνο που κάνω είναι να σκεπάζω λοξά σαν σκεπή με μία πέργκολα και φελιζόλ που έχω από το χειμώνα και κάλυπτα με τα χιόνια... Τουλάχιστον έχει 60 εκατοστά βάθος και νούφαρα... Είναι ένα θέμα αυτες τις ημέρες η ζέστη, και παρατήρησα πως το νουφαρο εμποδίζει κατα κάποιο τρόπο την εξάτμιση και μαζί εμποδίζεται η μείωση της θερμοκρασίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Ιουλίου 2015 #95 Share 28 Ιουλίου 2015 Το νούφαρο εμποδίζει τη μείωση της θερμοκρασίας; Πως; Δεν κάνει σκιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 28 Ιουλίου 2015 Author #96 Share 28 Ιουλίου 2015 Το νούφαρο εμποδίζει τη μείωση της θερμοκρασίας; Πως; Δεν κάνει σκιά; Οταν χτυπάει ο ήλιος την επιφάνεια ίσως, στο ενυδρείο όμως με ανεμιστηράκια παρατήρησα πως δεν μειώνεται εύκολα η θερμοκρασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 28 Ιουλίου 2015 #97 Share 28 Ιουλίου 2015 Λογικό είναι, αν φυσάει ο ανεμιστήρας... το νούφαρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 3 Αυγούστου 2015 Author #98 Share 3 Αυγούστου 2015 Να σας δείξω τι ταΐζω τις ψαρούκλες μουΚαθαρισμένος φιλεταρισμένος γαύρος, έχει μπει στη καταψυξη σε μορφή πλάκας όπως είναι παγωμέμος κόψιμο με τον μπαλτά σε μικρούς κύβους και αμέσως πάλι στη κατάψυξη και προσθέτω καθημερινά λίγο (ένα κουταλάκι του γλυκού) στην άλλη DIY τροφή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 3 Αυγούστου 2015 #99 Share 3 Αυγούστου 2015 Γι'αυτό είναι θηρία οι ψαρούκλες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 3 Αυγούστου 2015 Author #100 Share 3 Αυγούστου 2015 Γι'αυτό είναι θηρία οι ψαρούκλες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος