gyristroula 12 Φεβρουαρίου 2015 #51 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #52 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 12 Φεβρουαρίου 2015 #53 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 πολυ προσκυνημα επεσε προσκυνω κι εγω , γιατι το αξιζουν κι αυτα κι εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 12 Φεβρουαρίου 2015 Author #54 Share 12 Φεβρουαρίου 2015 πολυ προσκυνημα επεσε προσκυνω κι εγω , γιατι το αξιζουν κι αυτα κι εσυ Ευχαριστώ Γιάνναρε Σήμερα που τα τάιζα παρατηρούσα τα δικα σου, έχουν κάνει μια κοιλίτσα φοβερή, τα έχω τουμπανιάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Φεβρουαρίου 2015 #55 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Τάκη έτσι όπως τα έχεις κάνει τα ψάρια, σε βλέπω το καλοκαίρι να φτιάχνεις την μισή ταράτσα ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 13 Φεβρουαρίου 2015 Author #56 Share 13 Φεβρουαρίου 2015 Τάκη έτσι όπως τα έχεις κάνει τα ψάρια, σε βλέπω το καλοκαίρι να φτιάχνεις την μισή ταράτσα ενυδρείο. Τα ταίζω καλα βρε Σταμάτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 10 Μαίου 2015 Author #57 Share 10 Μαίου 2015 Update Ο χώρος και με τη νέα κατασκευή 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 11 Μαίου 2015 #58 Share 11 Μαίου 2015 Όλο καινούρια κόλπα είσαι. Τι μαγκιά είναι αυτή που έχεις κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 11 Μαίου 2015 Author #59 Share 11 Μαίου 2015 Όλο καινούρια κόλπα είσαι. Τι μαγκιά είναι αυτή που έχεις κάνει; :) ένα είδος aquaponic μια ζαρντινιέρα από πλεξι 16αρι που παίρνει νερό από το ενυδρείο και επιστρέφει πάλι σε αυτό , με υδροχαρή φυτά αλλά και άλλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 11 Μαίου 2015 #60 Share 11 Μαίου 2015 Έχεις φτιάξει τον προσωπικό σου παράδεισο εκεί πάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 11 Μαίου 2015 #61 Share 11 Μαίου 2015 Φιλαρακι ειναι ολα τελεια και μπραβο για το μερακι σου γιατι τα περισσοτερα ειναι diy και απο την στιγμη που κανουμε hobby ετσι πρεπει να ειναι για να γουσταρουμε ακομα πιο πολυ! Μια ερωτηση,απο κουνουπια πως πας εκει πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 11 Μαίου 2015 Author #62 Share 11 Μαίου 2015 Μια ερωτηση,απο κουνουπια πως πας εκει πανω? Το προηγούμενο καλοκαίρι για 1η φορά είχα αρκετά, και μάλλον ήταν σκνίπες, ειδικά το απόγευμα μόλις έδυε ο ήλιος, και πιστεύω πως πέρσι για 1η φορά δεν είχα τόσους βασιλικούς, φέτος άρχισα να το πνίγω, παντού χώνω και ένα βασιλικό σκέφτομαι ακόμα να βάλω και σε αυτό το aquaponic Τις προηγούμενες χρονιές ελάχιστα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Μαίου 2015 #63 Share 11 Μαίου 2015 Οσο το βλεπω, τοσο περισσοτερο μου αρεσει! Ειδικα τα χρυσοψαρα σου ειναι τουμπανα! Καλη πατεντα εχεις κανει εκει περα αλλα το φυτακι στην γλαστρα το βλεπω μαραμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 11 Μαίου 2015 Author #64 Share 11 Μαίου 2015 Καλη πατεντα εχεις κανει εκει περα αλλα το φυτακι στην γλαστρα το βλεπω μαραμενο! Αν εννοείς το πλατύφυλλο δεν είναι μαραμένο, κλάδεματα είναι απο γλάστρα , χωρίς ρίζες, αν δεν πάρει τα πάνω του θα βάλω άλλα , έχω πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 11 Μαίου 2015 #65 Share 11 Μαίου 2015 ..., παντού χώνω και ένα βασιλικό σκέφτομαι ακόμα να βάλω και σε αυτό το aquaponic Πέρσι που δοκίμασα να βάλω έναν βασιλικό σε aquaponic έγινε τόσο θηρίο που δεν είχα χώρο για άλλα φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 11 Μαίου 2015 Author #66 Share 11 Μαίου 2015 Πέρσι που δοκίμασα να βάλω έναν βασιλικό σε aquaponic έγινε τόσο θηρίο που δεν είχα χώρο για άλλα φυτά Ε θα βάλω τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 21 Μαίου 2015 #67 Share 21 Μαίου 2015 Είναι τέλειος ο ταρατσόκηπός σου, τα ενυδρεία σου, οι χρυσοψαρούκλες σου... μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 21 Μαίου 2015 #68 Share 21 Μαίου 2015 (edited) Υπεροχα Τακη , οπως παντα! σκνηπες γεματος κι εγω... δεν μπορεις να κατσεις.. το κολωενυδρειο φταιει.. Χρυσανθη εσυ δεν εχεις στην λιμνουλα? Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2015 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 21 Μαίου 2015 #69 Share 21 Μαίου 2015 Εννοείται, αλλά έχω αρωματικά φυτά σε όλα τα περβαζια των παραθύρων και είμαι εφοδιασμένη με αντικουνουπικά. Προχτές με τσίμπησε το πρώτο μου κουνούπι, το βρήκα, το σκότωσα και το έδωσα να το φάει ο μονομάχος! Είναι το τίμημα του... μικρού παραδείσου μας, αλλά αξίζει τον κόπο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 21 Μαίου 2015 Author #70 Share 21 Μαίου 2015 Παιδιά ακόμα δεν έχω τίποτα. Στη ταράτσα μου η αιτία του κακού για τα κουνούπια είναι αυτός ο πάπυρος αλλά δεν θέλω να τον χαλάσω, η γλαστρα αυτή είναι πάντα γεμάτη με νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 24 Μαίου 2015 Author #71 Share 24 Μαίου 2015 Τη Παρασκευή πρόσθεσα μερικές κρυπτοκορίνες που μου είχαν πνίξει το φυτεμένο Εβαλα και αυτό το φυτό, που δεν ξέρω πως το λένε, που στο φυτεμένο γίνεται δένδροΕβαλα και τον βολβίτη που μου είχε στείλει ο Γιάννης (Tsala)Και το χρυσοψαράδικο έγινε φυτεμένο Και από σήμερα το ενυδρείο έχει 4 λιγότερα ψάρια, έδωσα τα μικρά και το ένα παρδαλό γιατί τα νιτρικά χτύπαγαν κόκκινο και είχα φτάσει να κάνω 1,5 κυβικο νερό αλλαγές το μήνα, πλέον έχω 6 ψάρια μέσα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beast 25 Μαίου 2015 #72 Share 25 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 26 Μαίου 2015 #73 Share 26 Μαίου 2015 Λατρεύω αυτές τις στρουμπουλές ψαρούλες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Μαίου 2015 #74 Share 27 Μαίου 2015 Ολα τελεια! Μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 27 Μαίου 2015 #75 Share 27 Μαίου 2015 ψαρουκλες!!! τι πιο ομορφο θεαμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος